Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg vil gerne fortælle om en Super god oplevelse hos Jønsson's auto. I juli måned købte vi en ny Hyundai i20 em go hedder modellen. Vi er blevet behandlet fantastisk godt lige... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Reel , ærlig, faglig dygtig og hurtig handel, overholder tid og aftaler. God service og individuel behandling. Møder fx ind før åbningstid for at give en prøvetur. Tryg og yderst tilfreds kunde... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Overholdt prisen på 3730, som de sagde det ville koste, men jeg vidste ikke at en at prisen var for høj. Skulle have undersøgt det nøjere. Prisen på olie er 228 kr/liter!! og videre i den dur. Måtte... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hyundai-forhandler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Din foretrukne bilforhandler

Kontaktopplysninger

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Konen og var forbi Jønssons auto

Konen og var forbi Jønssons auto. Fik en fin modtagelse og gode informationer om bilen vi ville prøvekøre. Efter prøveturen fik vi yderligere info om bilen, og vi fik handlet og afsluttet købet slutsedlen blev skrevet. Efterfølgende fortrød vi noget af aftalen, og vendte tilbage efter påske. Intet problem det blev hurtigt rettet med et smil på læben, fin service ingen problemer. Alt i alt en god oplevelse. Jønssons et besøg værd.

2. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har haft min bil på værkstedet

Jeg har haft min bil på værkstedet og skulle have en låne bil i forbindelse med en forsikring sag.
Jeg har aldrig oplevet så god en service jeg fik låne bil samme dag jeg afleverede den og efter alt var i orden med forsikring gik der kun 5 hverdag så var bilen klar og vasket da jeg fik den.
Vil virkelig kunne anbefale dette sted.

30. januar 2026

Glad og yderst tilfreds

Reel , ærlig, faglig dygtig og hurtig handel, overholder tid og aftaler.
God service og individuel behandling.
Møder fx ind før åbningstid for at give en prøvetur.
Tryg og yderst tilfreds kunde her og vil bestemt anbefale stedet til andre.

26. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg hat brugt værkstedet siden 2014 og…

Jeg hat brugt værkstedet siden 2014 og har igennem alle år fået en god service, og de få gange hvor det har været akut ( bilen kunne ikke køre/behov for vinterdæk) - så har de altid tryllet.

Deres værkstedspriser svarer til den kvalitet deres produkt (Hyundai) har og de kompetente mennesker der er ansat.

27. november 2025

Nedadgående service

Vi købte vores første bil hos Jønssons Auto i 2015.

Nu skulle vi akut have en 2'er bil som vi købte hos en anden forhandler, da Jønssons Auto ikke havde det vi søgte.

Vi prøvekørte en Inster, som ikke var os, hvor til vi fik kommentaren "Ja. Men det er jo også gratis", med en tone der antydede at, fordi vi have en prøvetur, jamen så skulle vi da også købe bilen.

Generelt var sælgeren meget aggressiv og lyttede ikke til hvad vi havde af ønsker.

Den anden bil vi endte med at købe hos en anden forhandler, skulle vi have forbi et autoriseret Hyundai Værksted.

Vi havde jo været kunde i 10 år, og til trods for en uheldig oplevelse med en sælger, håbede vi på at fortsætte samarbejdet.

Der var dog ingen interesse i at samarbejde. Jeg blev mødt af en, som havde en meget grim tone, som var åbenlyst irriteret over at "vi havde købt et andet sted" og talte grimt om den anden forhandler.

Jeg synes det er uprofessionelt at tale ned om en anden forhandler, bare fordi det er en konkurrent. Det høre sig ingen steder hjemme.

Mit problem kunne ikke afhjælpes af den jeg snakkede med, men blev lovet at blive ringet op senere.

Det skete dog heller ikke.

Jønssons Auto er færdig med at "malke" os for køb af nye biler, så nu kan vi egentlig bare "pi**e af".

Jamen det gør vi så. Vi havde også skaffet dem en kunde som leasede en bil hos dem.

Men vi kommer på ingen måde til at anbefale Jønssons Auto ingen.

Så længe du vil købe en ny bil, så er du velkommen, ellers kan du bare pi**e af.

Deres hjemmeside kan heller ikke bruges til at bestille tid. Det har man ikke kunnet længe. Så det er rigtig fedt at blive mødt af en i telefonen, der absolut ikke har lyst til at snakke i telefon med kunder.

Ærgerligt at det skulle ende sådan.

Nu benytter vi os af Hyundai Frederikssund.

7. august 2025

Dårlig kundeservice

Baseret på mine dårlige erfaringer med Jønsson Auto. Kommunikationen med værkføren har igennem hele forløbet været stærkt mangelfuld, da der ikke er blevet vendt tilbage på mine utallige henvendelser som aftalt. Påpegede fejl og mangler ved bilens levering blev forsøgt overset eller nedtonet, og det krævede gentagne klager og et halvt års ventetid, før de blev udbedret. Da bilen, under en måned gammel, krævede reparation, blev jeg pålagt urimelige ekstraomkostninger til forsikring på en lejebil, som følge af at værkstedet ikke kunne overholde den aftalte reparationstid. Ved indsigelse mod disse ekstraomkostninger blev de dog krediteret, men jeg blev af indehaver direkte bedt om at finde et andet værksted, hvilket er yderst uprofessionelt håndtering. Jeg fraråder kraftigt at vælge Jønsson Auto og anbefaler at søge et mere pålideligt alternativ.

15. april 2025

Utrolig dyrt værksted

Utrolig dyrt værksted. Sidste gang jeg har brugt dem. Virker som en pengemaskine hvor alt er sat til Max pris. Mit råd find et andet værksted. Jeg vil i fremtiden bruge Undal da regningen ville være betydelig lavere og servicen meget højre.

7. februar 2025

Jeg har købt en Hyundai Ioniq 6 på Fyn

Jeg har købt en Hyundai Ioniq 6 på Fyn, og har brugt Jønsson`s auto i Hillerød til bla. opdatering samt diverse spørgsmål. Jeg er blevet mødt af en helt utrolig vilje til at hjælpe, og en professionel tilgang til at være service minded.
Jeg ville ønske at alle bilhuse ville give denne behandling til deres kunder.
Mine varmeste anbefalinger.....

Lars Wodskou

28. januar 2025

Varm anbefaling!

Jønsson’s Auto er et godt og trygt sted at indlevere sin bil. De er imødekommende, søde og meget hjælpsomme også ved pludseligt opstået problemer. Jeg havde fået dækskift et andet sted, som åbenbart ikke kunne finde ud af hvorfor mit dæktryk blev ved med at lyse. Heldigvis ville Jønssons Auto gerne hjælpe og det virkede. Stor tak til dem og i sær til Rasmus for at være god til sit arbejde!

27. november 2024

Kurt

Hej.
Kan varmt anbefale stedet her, da jeg skulle ha leaset en bil til min mor. Stor tak til Kurt for rigtig god behandling og service🙂👍 Og en flot forretning at komme ind i.
Det er guld værd at ha sådan et sted hvor de gir sig tid til deres kunder. Så kan kun sige godt for det. Og ikke sidste gang vi kommer der🙂
Vh Ricky christensen

2. august 2024

Fabelagtig service

Jeg har lige handlet en spritny I20 i Jønsson auto i Hillerød.
Magen til imødekommenhed og god service skal man lede længe efter👌🏼🌟

Jeg har siden jeg kom i forretningen første gang i forbindelse med dette køb, haft behov for at ændre den købsaftale der oprindeligt blev lavet, idet at jeg pludseligt havde akut behov for en noget hurtigere leveringstid.
Jeg forventede ingenting da jeg sad i forhandleren hos Rasmus igen og bare håbede, at han kunne fikse et eller andet for mig.🤞🏼

“Jeg skal lige tænke og så vender jeg tilbage” sagde han.
Han kunne have været ligeglad, men den dag gik jeg derfra med en ny bil til afhentning en uge efter, i stedet for en demomodel til afhentning efter 1. Kvartal 2024, og til en, hvad jeg vil mene, ubetydeligt afbetalingsforskel samt udbetalingsforskel.
Jeg nævner bare lige igen - Han kunne have været ligeglad.

Jeg er helt igennem taknemlig for den service, jeg er blevet mødt med hver gang, jeg er kommet i forretningen.
- men også efterfølgende.
Der er mere end en’ gang blevet fulgt op på om det hele spiller og om jeg er glad og tilfreds.
Oooog… Jeg ELSKER min bil🚗

Jeg kan anbefale alle at handle i Jønssons auto.
Kæmpe kæmpe tak til dig Rasmus.🙏🏼

18. desember 2023

Enestående Service og Ekspertise hos Jønssons Auto A/S

Min personlige oplevelse med Jønssons Auto A/S i Hillerød har været utrolig positiv. Fra første øjeblik jeg trådte ind i forhandlerens showroom, blev jeg mødt med en venlig og professionel service. Jeg blev imponeret over deres brede udvalg af Hyundai-modeller og den dybdegående viden, som personalet havde om hvert enkelt køretøj. Deres fokus på kundetilfredshed var tydelig gennem hele købsprocessen. Efter købet har deres efterfølgende service og support også været fremragende. Jeg vil varmt anbefale Jønssons Auto A/S til alle, der overvejer et køb af en ny bil, især hvis de er interesserede i Hyundai.

6. desember 2023

Fantasisk oplevelse ved køb af Ioniq 5

Vi har fornyligt endeligt fået leveret vores Ioniq 5 fra Jønsson Auto. Der var en del ventetid undervejs pga problemer som Jønsson Auto ikke kunne gøre for. Rasmus (herefter kaldt Ralle) har hele vejen igennem været en kanon gut og har svaret på alle vores både dumme og gode spørgsmål. Forklaret en masse forskellige ting samt sikret at vi var bedst muligt klædt på til den nye bil.
Da vores daværende bil brød sammen mens vi ventede på den nye, stod Ralle hurtigt klar med en bil vi kunne lease så vi var godt kørende kort tid efter.

Det har været en fantastisk oplevelse og vil helt klar anbefale Jønsson til alle som leder efter bil.
Især Ralle skal have en kæmpe tak og high five, for det var ham der gjorde oplevelsen så fantastisk.
Ralle tog sig masser af tid til at sørge for at vi kom godt afsted med en meget grundig gennemgang af bilen.

Tak Ralle! :)

16. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service fra start til slut

Vi har netop modtaget vores ionic 5 igår, som vi bestilte for nogle måneder tilbage. Man har gået og glædet sig, og heldigvis har Hyundai været super gode til at informere hele vejen frem til leveringen!
Ved afhentning blev oplevelsen kun endnu bedre, ved den grundige fremvisning og gennemgang!
Alt i alt en fantastisk oplevelse endnu engang, hvor endnu en Hyundai blev købt og bestemt ikke sidste gang vi handler hos Jønsson !

21. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fuldstændig klasse behandling og…

Fuldstændig klasse behandling og service fra Jønssons auto, herunder Kurt.

Tog kontakt da jeg var interesseret i en nybrugt bil, og fik dagen efter lov til at kigge, prøvekøre mm. Vi fik lavet en rigtig god aftale, jønssons monterede vinterdæk for mig, ordnede service, og fik bilen gjort tip-top klar. Da jeg stod uden bil og ventede på forsikringspenge på min totalskadede bil, stillede de op med en lånebil til mig uden beregning - det tror jeg ikke man ser mange steder. Derudover en kæmpe portion tålmodighed i min venten på pengene fra forsikringen, og generelt bare fantastisk behandling. Jeg ville til hver en tid komme igen.

Kæmpe anbefaling værd.

TAK 🫶🏼

7. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hyundai Hillerød. En god oplevelse.

Hyundai I Hillerød og Kurt var nærmest den eneste bil forhandler i byen, der gad at tage mig seriøst helt fra. Bare at skulle kigge og høre. Til selve bilkøbet.

Og har fået sat vinterdæk på. Og mens der er indtilvidere min eneste interaktion med værkstedet. Så virker det som om at det også kommer til at blive en god oplevelse frem af. Service desken virker imødekommende. Og venlige. Overalt set. En god oplevelse. Og jeg er super glad for min bil.

12. oktober 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Salgschef Kurt Nielsen har ydet en…

Salgschef Kurt Nielsen har ydet en super god behandling/ vejledning i forbindelse af købet af bil nr 2 . Rigtig flot klargjort, gav sig tid til gennemgang af bil ved aflevering.
Bestemt ikke sidste gang vi handler hos Jønssons auto

17. august 2023

God og reel service

Som mangeårig kunde hos Jønsson’s Auto har jeg altid fået god og reel service. Det gælder også mit seneste køb af en brugt bil. Kan varmt anbefale både værksted og salgsafdeling

23. august 2023

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv