1. Klesbutikk
  2. Barneklesbutikk
  3. Herreklesbutikk
  4. Skobutikk
  5. Dameklesbutikk

For 130 years, Janus Wool has mastered the art of knitting wool. Our depth of experience, rooted in the venerable factory at Espeland in Bergen since 1895, means one important thing to you: we know how to make quality garments. Every thread, every stitch and every design choice carries with it a legacy of knowledge and innovation.

3,6

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Helt topp!

Helt topp!

Testet nettopp Janus for første gang, da jeg fant ut at de produserer ullklær i Norge, noe jeg aktivt ønsker å støtte. Produktutvalget er stort, og klærne ser meget fine ut.

Pakka dukket raskt opp i postkassa, og kvaliteten er meget bra. Hadde imidlertid behov for reklamasjon på ett produkt, og opplevde rask og utmerket kundeservice på dette. Anbefales!

26. februar 2026

Skuffet over frakt og kvalitet

Veldig dårlig løsning når det gjelder frakt.
Jeg betalte 158 kr tur/retur i frakt for en tights som kostet 199 kr, noe som ikke står i forhold til produktets verdi.

I tillegg var kvaliteten svært dårlig. Tightsen for dame gikk i stykker etter bare noen ukers bruk.
Kvaliteten på barnetightsen var noe bedre, men fraktkostnadene gjør at dette likevel ikke er aktuelt.

På bakgrunn av dette vil jeg ikke handle her igjen.

18. desember 2025

Produkta er ikkje som forventa, og retur av produkt er ei mare

Eg kjøpte t-skjorte i ull, men den var ikkje slik som i biletet, trong og gjennomsiktig. Eg kjøpte to storleikar, medium og lagre, og begge to var tettsittande og ikkje boyfriendfit, som på biletet.

Eg ville returnere t-skjortene, men det var veldig vanskeleg å gjere. Eg sende ein mail fyrst om at eg ville returnere t-skjortene, fekk ikkje svar i det heile. Eg ringde dei, fekk svar om at eg måtte returnere med angrerettskjema som er fylt ut og sende pakken til dei. Eg fekk ingen returlappe i pakken, det er ingen gratis retur, og eg måtte betale returen sjølv. Det står i angrerettskjemaet at eg har krav på alle pengane mine, så vi får sjå om eg får noko pengar attende for returen. Eg sende returen med sporing, og ser no at den er komen fram til ein Spar-butikk i Bergen og er klar for henting, som til ein privatperson.

Denne returmetoden er veldig gamaldags! Eg kjem aldri til å kjøpe noko rett frå fabrikken igjen. Noko så tungvint! Eg håpar i kvart fall at eg vil få pengane mine attende for dette her.

23. november 2023

Topp karakter!

Kjøpte for første gang direkte fra en fabrikk. Og ble positiv overrasket over hvor bra produktet var. Fikk også en vareprøve med i pakka som gjorde handelen ekstra hyggelig. Topp karakter fra meg!!

9. november 2019
Vis anmeldelser på alle språk. (8 anmeldelser)