Banner for Janssen en Janssen

Janssen en Janssen Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Cisse en Serena zijn heel aangename en professionele verkopers waarbij we ons heel goed voelde. Het huis was binnen de 2 weken verkocht aan een mooie prijs waarvoor dank.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

"Super ervaring gehad met Cisse en Serena van Janssen en Janssen (kantoor Lille - Wechelderzande) bij de verkoop van ons appartement! Vanaf de eerste schatting tot de uiteindelijke verkoop verliep all... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hadden besloten van onze woning naar een appartement te gaan en we zijn toen opzoek gegaan naar een makelaar. In totaal hebben we er een zestal over de vloer gekregen met altijd wel deze... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zijn heel tevreden van Cisse en Serena van immo Janssen en Janssen die ouderlijke woning voor ons verkocht hebben. Als je vragen hebt, krijg je snel je antwoord. Duidelijke communicatie over de bezoek... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Eiendomskonsulent
  2. Eiendomsforvalter
  3. Eiendomsmegler

Skrevet av virksomheten

Sinds jaar en dag is Janssen en Janssen Immobiliën een vaste waarde in de vastgoedsector. Het gedreven én professioneel team staat permanent klaar om u te begeleiden. Als erkend BIV vastgoedkantoor met heel wat ervaring in binnen- en buitenland bieden wij u een professionele kwaliteitsservice bij al uw vastgoedtransacties en administratie daar rond. Wij begeleiden u letterlijk van A tot Z, door heen het hele verkoopsproces van uw woning, tot bij de notaris en zelfs daarna. Janssen en Janssen is actief gans Vlaanderen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

87 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Oorspronkelijk hebben wij voor een…

Oorspronkelijk hebben wij voor een bepaalde makelaar gekozen omdat hij ons vertrouwen had gewonnen. De woning werd zeer snel verkocht maar dan begonnen de problemen. Onze makelaar was plots niet meer actief bij Janssen en Janssen, hier werden wij niet van op de hoogte gebracht. Uiteindelijk werd beslist dat hij toch ons dossier mocht afwerken. Door heel dit gedoe, werden er papieren niet in orde gebracht of tijdig doorgestuurd. Beiden kanten gaven elkaar de schuld en wij waren hier de dupe van.

24. juni 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring met ons kantoor niet vlekkeloos is verlopen. We begrijpen dat de situatie rond de wissel van makelaar verwarrend en frustrerend voor u moet zijn geweest, zeker gezien het belang van een correcte en vlotte afhandeling van uw dossier.

Bij Janssen en Janssen streven we er altijd naar om onze klanten transparantie, betrokkenheid en een zorgeloze dienstverlening te bieden. Het is duidelijk dat we in uw geval niet aan die standaard hebben voldaan, en daarvoor bieden wij onze oprechte verontschuldigingen aan.

We nemen uw opmerkingen ter harte en hebben intern al stappen gezet om dit soort communicatieproblemen in de toekomst te vermijden. Mocht u het op prijs stellen, nemen we graag persoonlijk contact met u op om uw ervaring verder te bespreken en waar mogelijk recht te zetten.
Mvg, Janssen en Janssen Vastgoed

Vakwerk en snel resultaat

Vakwerk en snel resultaat. Prima uitleg en begeleiding.

23. juni 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Hartelijk dank voor je positieve review! We streven altijd naar kwaliteit en efficiëntie, dus het is fijn dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor het vertrouwen!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede communicatie en opvolging, ook altijd op tijd op de afspraak, duidelijke taal.

Alles vlot laten verlopen en contact direct reageren. Vlotte babbel en positieve uitstraling.

30. juni 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Bedankt voor de fijne review! Fijn om te horen dat je onze communicatie, stiptheid en duidelijke aanpak zo waardeert. We doen ons best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en zijn blij dat dat ook zo is overgekomen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mathias heeft enorm zijn best gedaan .

Mathias heeft enorm zijn best gedaan .
Ook al is de verkoop absoluut niet gelopen zoals we hadden verwacht .
Top kerel

28. mai 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Wij doen altijd ons uiterste best om onze klanten te begeleiden naar een mooi resultaat. De weg naar dit resultaat is niet altijd even effen. Toch fijn dat jullie tevreden zijn.

Voor mij meer dan 5 sterren waard

Voor mij meer dan 5 sterren waard , Sabrina (Hamme ) doet dat super goed.
Heel vriendelijk, denk mee met de koper/verkoper .

13. juni 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Dankjewel Christine en Bart! aftellen nu naar de verhuis :-)

Verkoop appartement

We hadden goed contact met Nicki. Het was even zoeken naar een koper, maar daarbij heeft Nicki ons uitstekend begeleid.

24. mai 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Het doet ons plezier om te horen dat het contact met Nicki zo goed verlopen is en dat jullie je goed begeleid voelden tijdens het verkoopproces. Soms vraagt het wat geduld om de juiste koper te vinden, maar we zijn blij dat we jullie daarin mochten ondersteunen.

Dankjewel voor het vertrouwen en de prettige samenwerking!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden met de vlotte…

Zeer tevreden met de vlotte samenwerking met Johan Warmenbol, woning was snel verkocht en procedures werden correct afgehandeld.
Johan is een taalvaardige communicator en steeds bereid om op alle mogelijke vragen nuttige antwoorden te geven.
Foto’s waren uitstekend

28. mai 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Fantastisch om te horen dat je tevreden bent over de vlotte samenwerking met Johan Warmenbol. We zijn blij dat de verkoop snel en correct is verlopen, en dat je de communicatie en de presentatie van de woning zo positief hebt ervaren.

We wensen je alle succes toe met je volgende stappen en danken je voor het vertrouwen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Christof Van Hecke is een super…

Christof Van Hecke is een super sympathieke man die je steeds te woord staat en er alles voor doet je woning aan te prijzen. Dank je wel Christof 👍

12. juni 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Hartelijk dank voor je mooie woorden en fijne review! Het doet ons (en zeker Christof!) enorm plezier om te horen dat je zo tevreden bent over de samenwerking. We zetten ons altijd met volle overtuiging in om elke woning op de best mogelijke manier in de kijker te zetten – geweldig dat dit ook zo is overgekomen.

Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij kochten ons huis bij Cisse en…

Wij kochten ons huis bij Cisse en Serena . Ongelooflijk hoe die 2 met zoveel passie en overgave voor hun job alles doen om je te helpen . Ze helpen je zelfs om mee een idee te maken van wat je met een ruimte kan doen waarvan je het niet zo goed weet . Tot slot : alle paperassen en contacten zijn tip tip in orde . Kortom , doe ze verder ….Top duo

7. april 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Wij geven met plezier deze mooie woorden door aan het powerduo, dankjewel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Christoff van Janssen en Janssen Vastgoed: professioneel, deskundig en altijd vriendelijk

Met een uitstekende vastgoedkennis en een warme aanpak was het een zeer geslaagd bezoek bij Christoff. Hij gaf deskundig advies en een heldere communicatie.

Een makelaar die werkt met passie!

22. april 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Bij Janssen en Janssen werken makelaars met kennis, maar bovenal makelaars met een hart die elke dag het beste van zichzelf geven voor onze klanten. Dankjewel voor deze mooie review!

Zeer tevreden

Prima service,altyd goed op de hoogte gehouden

14. mai 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Blij te horen dat we alweer een tevreden klant mochten bedienen. Dankjewel!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Cisse Severeyns en zijn dochter Serena…

Cisse Severeyns en zijn dochter Serena zijn een topteam! Eerlijk, open en professioneel! Mijn 2 panden zijn binnen de week verkocht met de vraagprijs.

29. mai 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Dankjewel Gert en Anick voor de mooie woorden, het genoegen was aan onze kant. Bedankt voor het vertrouwen.

Professioneel,vriendelijk,hulpvaardig,co…

Professioneel,vriendelijk,hulpvaardig,correct veel beter dan soortgelijke Immo bedrijven zeker een aanrader bij verkoop!!!!

21. mai 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Dankjewel voor deze lovende woorden. Wij doen ons uiterste best om de klant te ontzorgen en een positief resultaat neer te zetten.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tussen de klant en een makelaar moet het klikken , er moet wederzijds vertrouwen zijn.

Nicky bleek een harde werker te zijn . Steeds bereikbaar en flexibel qua werkuren ook tijdens de weekeinden . Na een huisbezoek steeds direct een mailtje met het verslag van het bezoek . Ze heeft ons huisje goed verkocht . Wij zijn meer dan tevreden .

14. mai 2025

Svar fra Janssen en Janssen

Vertrouwen is bij Janssen en Janssen een sleutelwoord. Blij te horen dat er een klik was tussen jullie en Nikki en jullie tevreden zijn over het resultaat. Fijn weekend gewenst!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv