Kan varmt anbefales 110% og har social angst så vi tog det i mit tempo lige så stille så er utrolig glad for og vælge Jan-d kørerskole og Seføldig Løkkes det 👍🏾
Se hva andre synes
Excellent preparation, to the point of mild overkill, but the questions are random, so if theres one answer you don't know, it might count. Anyway, great experience, great guys, and he pleasantly, hel... Vis mer
God oplevelse med fleksible time, lidt for fleksible i min optik. Men udover det, fantastisk oplevelse med rigtige gode læringsmetoder, samt en mega god lærer. Kæmpe anbefaling herfra
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Køreskole i Hobro. Kørekort til konkurrence dygtige priser! Det skal være sjovt og lærerigt at tage kørekort. Derfor lægger vi hos jan-d Køreskole vægt på det sociale, så du som elev føler dig tilpas i undervisningen, det gør vi med små hold, så der er plads til alle.
Kontaktopplysninger
Kløvermarksvej 2, 9500, Hobro, Danmark
- Jan@jan-d.nu
- jan-d.nu
Andre kikket også på
Tak for en vidunderlig oplevelse
Takket være denne skole fik jeg endelig mit kørekort.Jeg er meget glad. Jeg er min instruktør taknemmelig for hans tålmodighed, tro på mig, tålmodighed og udholdenhed.Jan troede på mig, selv når jeg mistede troen på mig selv. Min drøm gik i opfyldelse takket være denne skole
Danmarks bedste
Rigtig god oplevelse. Han er sku sjov, og har god humor. Kan klart anbefales 😀
Kæmpe anbefaling
Jeg kan klart anbefale Jan-d.
Han er sød og sjov og god til og lære fra sig.
Jeg syntes det der gjorde det godt var…
Jeg syntes det der gjorde det godt var at Jan var maget opmærksom på om man var klar til at tage det næste skidt og hvad man skulle fokusere mere på
Danmarks bedste kørelære
Det var en super fed oplevelse med alt…
Det var en super fed oplevelse med alt de ting man skulle huske
mega god kørerskole
mega god kørerskole. hvor man komme på et hurtig hold, mens man stadig lære rigtig meget
Kan varmt anbefale Jan-d
Kan varmt anbefale Jan-d - super oplevelse for vores unge menneske, som flyttede fra en anden køreskole til Jan-d efter anbefaling fra tidligere elever.
Godt og rart forløb i at få ens kørekort
Det har været en sjov og rar oplevelse i at få ens kørekort man fik den hjælp og tid man skulle bruge og så har det bare været et godt forløb med en god, rar og forståelig kørelærer. Der ved hvordan unge har det og har forstand på unge som skal få deres kørekort og køre bil for første gang måske, så der var intet stress eller noget.
Rigtig god oplevelse med at tag…
Rigtig god oplevelse med at tag kørekortet her! Kan varmt anbefales til andre
- Ruben
Helt fantastisk
Jan er en fantastisk kørelærer, som er formidabel til at undervise i teorilokalet såvel som på vejen. Jan er god til at gøre undervisningen lærerig og underholdende, derudover kunne han også forklare teorien på forskellige måder, der gjorde det lettere Forståligt. 😁
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, og den bedste kørelærer
Mega god oplevelse
Kæmpe anbefaling herfra
Bedste kørelærer
Jeg har personligt haft en mega god oplevelse med Jan han forstår de unge og ka også lave sjov men samtidig professionel så hvis du søger en kørerlærer der har forstand på sit arbejde og samtidig har humor så vil jeg helt klart anbefale Jan
En mega god køreskole generelt
En mega god køreskole generelt, god teoriundervisning som alle ender med at forstå, og fantastiske køretimer hvor man lærer at køre godt og også hygger med sin kørelærer, overordnet er det en mega god køreskole
Jan er den mest afslappet og rolige…
Jan er den mest afslappet og rolige kørelærer. Jeg havde den fedeste oplevelse. Så tusind tak for det. De varmeste anbefalinger herfra.
Vh Betina
Bedste køreskole og -lære
Bedste kørelære, vil 100% anbefale! Folkene på holdene er søde, og man får alt i et tempo så man kan forstå det. Jan har meget god tålmodighed, og er altid glad for at forklare tingene 2 gange.
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, vil helt klart anbefale den til enhver. Der er ikke noget at sætte en finger på, mega personlig oplevelse, da holdene ikke er særlig store, og Jan er den bedste kørelærer, man nogensinde kunne ønske sig. Han forklarer alt så man kan forstå, og han tager alt i et godt tempo, så man kan følge med.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.