Snelle levering, goede communicatie en vakkundig verpakt. Meer deksels besteld dan potjes vanwege hergebruik. Helaas is de keuze voor de maat twist off caps niet goed omdat ze niet passen op mijn voor... Vis mer

Correcte aflevering van de bestelling en zeer degelijk verpakt. Alleen wel erg veel mailtjes over de status van de bestelling. Goed bedoeld maar voor mij niet echt noodzakelijk. Mooie potten trouwen... Vis mer

Op hun website vermelden ze snelle levering, echter ik zit nu al meer dan twee weken achter mn bestelde en betaalde spullen aan, het is inmiddels alweer meer dan een week geleden dat ik deze mai... Vis mer

Was erg blij met de weckpottrn Nu gevuld met boontjes 😍 Duurde wel een week voordat de bestelling binnenkwam dus was even lastig omdat de bonen dagelijks geplukt werden Volgende keer met de b... Vis mer

4,1

Bra

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

4,1

Alle anmeldelser

44 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Alles keurig en op tijd ontvangen

Vorige week 50 450ml lege jampotten besteld. Ik was een beetje zenuwachtig want ik had eerst de bestelling geplaatst en toen pas de reviews gelezen die me niet allemaal een gerust gevoel gaven. Ik vind daardoor dat jampotten.nl deze review wel verdiend want ik werd netjes op de hoogte gehouden via emails. Na een week de pakket ontvangen, alle potjes keurig en beschermd ingepakt, alle deksels in een aparte zak beschermd en al. Ik ben heel tevreden!

10. desember 2024

Zeer fijne ervaring

Duidelijke website.
Bestellen en betalen ging gemakkelijk.
Levering binnen een week.

Het bedrijf zit in Duitsland, maar je krijgt mails in het Nederlands en deels in het Duits. Via DPD bezorgd.

Alle spullen zijn zeer goed verpakt en zijn heel aangekomen.

Goede en snelle service en Weck kwaliteit voor een prima prijs.

13. november 2024

Jampotten.nl geeft de optie om achteraf…

Jampotten.nl geeft de optie om achteraf te betalen na ontvangst producten. Ivm de matige reviews koos ik daarvoor maar mijn bestelling werd niet in behandeling genomen. Enkel bij vooraf betaling. Bestelling dan maar geannuleerd en dan begint het stalken om toch te betalen. Erg vervelende communicatie.

1. oktober 2024

Begin September 2024 besteld en nog…

Begin September 2024 besteld en nog niets ontvangen.
En ja, al wel betaald.....
Lijkt Nederlandse site maar daarachter blijkt een Duits bedrijf te zitten.
Geven aan tijdens bestellen dat er daags erna verzonden word.
Heb één pot besteld.
Benieuwt of ik nog iets ontvang!

12. september 2024

Lange levertijd & communicatie in het Duits

1 september potten besteld, nu nog steeds niks ontvangen en geen idee wanneer het wel geleverd wordt.
Op de website claimen ze: "Snelle levering dankzij dagelijkse verzending" wat doet vermoeden dat het er binnen 1 a 2 dagen zou zijn maar dat blijkt dus niet het geval.
Na bestellen blijkt het om een Duits bedrijf te gaan. Alle communicatie verloopt via een bedrijf met een andere naam en dus in het Duits. Heel onduidelijk allemaal en irritant. Had ik dit van te voren geweten dan had ik hier niet besteld.

5. september 2024

Geen reactie op 4 mails na onvolledige levering

Een hoop potten, glazen en deksels besteld. Goed verpakt geleverd, maar... 6 doppen van niet geleverde flessen en 6 niet bestelde potten zonder deksel. Vier keer over gemaild, met het keurige voorstel dat ik de bijpassende zaken wel wil bijbestellen en betalen, maar zonder verzendkosten. Nooit een reactie op gehad. Geen telefoonnummer dat je kunt bellen. Producten zijn prima, service waardeloos.

23. august 2024

Verassend goed

Verassend goed, ik was wel wat huiverig omdat er maar één review was en niet super goed, maar toch een bestelling gedaan. Ik had ruim 18 potten besteld in verschillende maten en alles kwam heel aan met passende deksels. Een kleine week voordat ik alles binnen had en verzonden via DPD met een heel accuraat tijdslot. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen.

22. juli 2024

Goed aangekomen, maar let op! Zit in Duitsland

Verzending ging goed. Ik kreeg wel tig mails over betaling ... allemaal in het Duits, want blijkbaar zit het magazijn in Duitsland. Dat betekent ook dat je de bestelling weer naar Duitsland moet terugsturen bij retourneren (tegen hogere verzendkosten). Ik heb nu 16 euro voor 12 deksels betaald die niet passen. Het is 11 euro voor retourneren... Reactie van bedrijf is dat ik de voorwaarden had moeten lezen. Klopt, maar service betekent dat je dit extra duidelijk vermeld bij verkoop mijns inziens. Nu voelt het als misleiding.

27. mai 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis