Jaloezieën Fabriek Anmeldelser

1 230
TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super tevreden! Het is heel eenvoudig om de gewenste afmetingen in te voeren en de juiste kleur/soort op de website. De levering is ook keurig ingepakt en geregeld. Het tijdstip van levering is me... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

op 26/07/26 bestelling geplaatst en betaald. echter géén bevestiging ontvangen. op vrijdag 14/08/26 werd mijn produkt reeds geleverd , zeer goed verpakt , voldoet 100% qua kleur en afmetingen , z... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Begin maart een bestelling geplaatst en meerdere keren contact gehad ivm levering. Laatste keren werd er gezegd dat hij verstuurd zou worden, maandag weer een bericht dat het nog niet ontvangen is en... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie Jaloezie. 3 weken levertijd ivm vakantie periode. Was ook gen probleem. Moet op maat gemaakt worden. Heb het net opgehangen en past en ziet er netjes uit.

Informasjon om virksomheten

1. Persiennebutikk
  2. Forhandler av vindusbehandlingsprodukter

Skrevet av virksomheten

Jaloezieën Fabriek We zijn pas 19 jaar online maar nu al hangen onze producten in duizenden huizen in de Benelux. We zijn uitgegroeid tot veruit de grootste retailer in Nederland en België met een assortiment bestaande uit meer dan 4000 op maat gemaakte jaloezieen en gordijnen. U kunt van elk product een kleurstaal gratis aanvragen, mocht u vragen hebben en/of opmerkingen bereik ons dan via de contactpagina op onze website.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 24 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 230)

153 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Totaal geen communicatie

Je doet een bestelling, krijgt een bevestiging met een levertijd van 2 a 3 weken.
7 weken later nog niets gehoord, telefonisch niet te bereiken en mailen gaat niet want de captcha laadt niet in.
Update1: Probeer ze al meer dan een week te bereiken. Geen reactie op mails en een bandje op het telefoonnummer.

Update2: Eindelijk gister contact gekregen en mijn bestelling bleek al onderweg te zijn en is afgeleverd.

3 sterren puur vanwege de slechte communicatie.

23. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor de 2e maal deze verticale lamellen…

Voor de 2e maal deze verticale lamellen gekocht. De eerste keer 4 jaar geleden al blij verrast. Heel mooi. En nog steeds prima in orde. Onlangs deze zelfde kleur, die ik liever jaloersig voor mijzelf houd, maar het een blauwe, iets met diamant, opnieuw aangeschaft voor een andere kamer. Snel geleverd, perfect in orde, heel mooi. Goed zo Venlo!

13. desember 2025

5 november bestelling geplaatst

5 november bestelling geplaatst. Elke keer zelf om een update vragen. Volgende week zouden ze echt komen. Nu schijnheilig op zaterdag een mail sturen dat ze 1 week dichtgaan, alsof ze dat net bedacht hebben en dan zeggen dat ze pas in de week van 19 januari geleverd gaan worden
Hoezo ze waren toch klaar voor verzending? En dan kun je een week niet reageren. 3 weken levertijd maak er maar 3 maanden van. Bestel hier nooit!!!!!!! Oplichters zijn het. Heb nu geëist de bestelling te cancelen en mijn geld terug te storten zo niet zet ik rechtsbijstand erop. Nooit Nooit Nooit bestellen!!!!!!

20. desember 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

De breedte was super

De breedte was super, en goed kwaliteit. De jaloezieën waren keuring ingepakt en keuringe geleverd door een antousahte koeriers.
Zo zo weer bestellen als ik nog nieuwe als ik nog meer moet hebben.

13. desember 2025

Koop hier niet

Koop hier niet, tenzij je van je geld af wil. Ik had op 8 augustus besteld en na vele mails van mijn kant en naderhand ook boze telefoontjes, en een advocaat in de arm genomen,omdat ik mijn jaloezieën nog steeds niet had ,elke keer het verhaal de pvc hebben we niet goedgekeurd. Ik denk dat deze firma op de rand van een faillissement zit ! En vandaag 11 december eindelijk mijn bestelling geannuleerd en mijn geld terug. Ik vond na bijna 5 maanden wachten wel wat erg lang.Dus een gewaarschuwd mens telt voor 2

11. desember 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kromme jaloezieën

Ik heb houten jaloezieën besteld, op hun advies heb ik de duurdere uitvoering gekozen, na een half jaar beginnen de lamellen krom te trekken. Ik heb hierover contact gehad met een medewerker en er werd mij verzocht foto’s te sturen. Nadat ik herhaaldelijk foto’s had gestuurd werd er gezegd dat hun het niet konden zien.
Als ik de jaloezieën dicht doe komt er nog steeds licht doorheen.
Er wordt niet meegewerkt aan een oplossing

28. oktober 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bestelling en levering bijna goed

Bestelling en levering verliepgoed.
Echter 1 van de 5 bestelde jaloezie werd zonder de gevraagde profiel krans geleverd (inbouw afdeklat ipv opbouw afdeklat.
De service na verkoop loopt moeilijk.
Ik wacht op een antwoord na verschillende foto's te hebben verstuur.
De lengte van een profielkrans voor opbouw is immers iets bredere dan deze voor het inbouwen van jaloezieën in een nis en de opbouw heeft ook 2 afwerkstukjes aan de kant.
Deze zal volledig opnieuw moeten verstuurd worden.

23. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik had zwarte pvc jaloezieen …

Ik had zwarte pvc jaloezieen besteld konden ze niet leveren of ik misschien houten jaloezieen wilde ik zei als het niks extra kost is dat prima dat was mijn fout dat had ik al niet moeten doen toen werd het geleverd houten jaloezieen 3 binnen in de nis en 2 buiten de nis die twee buiten de nis zit geen afdekplaat dus ik neem contact op die moet ik extra bestellen? Hoezo vraag ik,als antwoord krijg dat pvc geen afdekplaat heeft ? En hout wel maar daar moet je extra voor betalen ik dacht hmmm het zou mij niks extra gaan kosten dus wel maar als ik wel pvc had gekregen zat ik dus zonder afdekkap want die hebben ze niet dus zit je gewoon aan een open zijkant te kijken wie wil dat nou ik vind het oplichters ik zou er nooit meer iets kopen vind het super slechte service en ook totaal niet klant vriendelijk

19. november 2025

De prijzen zijn goed.

De prijzen zijn goed.
Er staat geen duidelijk uitleg hoe de haken werken en je ze moet monteren.
Maten waren ook niet helemaal goed we hebben er een stukje af moeten zagen.

23. november 2025

1 ster is nog teveel.

1 ster is nog teveel.
Geen correcte afhandeling van mijn klacht, ben al bijna een half jaar bezig, de koorden van het ophaalsysteem zijn te kort zodat de juiste hoogte niet bereikt wordt. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar en via mail gaat het erg stroef. Nu zijn we met een welles nietes spelletje bezig dat ze geen foto's van mij hebben ontvangen.

7. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Netjes alles gekregen volgens mijn bestelling

Netjes alles gekregen volgens mijn bestelling. De website is een beetje verouderd en de orderstatus is mede hierdoor lastig te volgen, maar met een beetje geduld werd de bestelling uiteindelijk netjes afgeleverd. Kwaliteit is ook prima in orde.

19. oktober 2025

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv