Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super mooie kwaliteit stenen, we hebben tot nu toe twee bestellingen gedaan, 4 stenen in totaal. Zorgvuldig verpakt en een prachtig kadootje erbij! Worden we gewoon gelukkig van :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De foto's op de site doen de stenen eer aan. Geweldige kwaliteit stenen. Met zorg verpakt en voor elke steensoort een toegevoegde omschrijving. Bij de stenen eieren zit de presentatie ring b... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Steinbutikk
  2. Butikk for motetilbehør
  3. Smykkeforretning

Skrevet av virksomheten

Ontzettend leuke en mooie webshop(s) met prachtige producten en foto's van Edelstenen, Sieraden en Shawls met accessoires. Je krijgt het product van de foto, niet zomaar een willekeurig stuk. Voor iedere portemonnee iets leuks te vinden! Vanaf €1 tot duizenden euro's voor unieke topstukken. Bijna alle knuffelstenen of zakstenen en trommelstenen te vinden van A tot Z. Ook heel veel hangertjes en ruwe stenen en mineralen. Onze Edelsteen Beelden of Statues uit Inida zijn razend populair vanwege de uitstekende kwaliteit en afwerking. Alles met de hand gemaakt in India. Op de Sieraden website ook heel veel mooie hangers, armbanden en ringen in alle maten in Zilver. Nu ook mooie armbanden met elastiek. Met onze Pashmina Shawls uit India zijn we tevens groothandel, Vraag gerust om advies. We hebben alle kleuren en prachtige kwaliteit! Samenvattend: Leuke, Mooie en Bijzondere kwaliteit Edelstenen, Mineralen, Knuffelstenen, Hangertjes, Beelden uit India en nog veel meer. Met persoonlijke benadering en uitstekende Service! Ook prachtige Sieraden en Shawls op een aparte website Verkoop op beurzen en op afspraak. De koffie staat voor je klaar! Vergeet ook niet onze beurskalender te raadplegen. Voor Mineralenbeuren en Spirituele Beurzen Tot ziens op onze websites!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Super mooie kwaliteit stenen

31. mars 2026

Svar fra Jalla Stones

Wat ontzettend fijn om te horen Paula!
Dankjewel voor je vriendelijke bericht.
Dáár doen we het voor, als jullie blij zijn, dan maakt dat ons ook weer blij, superfijn!
Heel veel plezier en succes gewenst!

Nieuwe favoriet voor ringen

Op de beurs 2 ringen gekocht en ben daar enorm blij mee! Enorm vriendelijk geholpen, ze nam echt de tijd. Heel fijn dat er grote maten ringen in het assortiment te vinden zijn. Nu al aan het kijken voor aanvullingen!

21. mars 2026

Svar fra Jalla Stones

Oh, Marloes, wat ontzettend lief van je!
We hopen dat je veel plezier aan de ringen zult beleven.
Mocht je nog bepaalde ringen met edelstenen zoeken, dan willen we ze ook voor je op de website plaatsen, no problem :)
Of natuurlijk een bezoekje aan een volgende beurs waar we staan. Persoonlijk contact is natuurlijk nóg leuker :)
Hartelijke groet! Jalla Stones

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kwaliteit zowel in stenen, communicatie, verzending en klantenservice.

De foto's op de site doen de stenen eer aan.
Geweldige kwaliteit stenen.
Met zorg verpakt en voor elke steensoort een toegevoegde omschrijving.
Bij de stenen eieren zit de presentatie ring bijgesloten die op de foto staat.

Een persoonlijk berichtje bij de factuur en een alleraardigst presentje als kers op de taart.

Chapeau!

3. mars 2026

Svar fra Jalla Stones

Dankjewel voor je vriendelijke bericht!
We doen er inderdaad alles aan om zo persoonlijk mogelijk te handelen, en de afstand via de website naar de klant zo klein mogelijk te maken.
Nogmaals hartelijk bedankt!

ALTIJD SUPER-KRISTALLEN😁...

ALTIJD SUPER-KRISTALLEN😁...
BIJ EEN KLEINE OF GROTE BESTELLING✨🧧...ALTIJD EVEN VRIENDELIJK EN HULPVAARDIG❣️🙏...DANKUWEL FANNY EN BASHIR👍🎁⭐⭐⭐⭐⭐🫶😅

23. desember 2025

Svar fra Jalla Stones

Superlief van je Monique!
Dankjewel!
We proberen er altijd voor iedereen te zijn 😉
En blijven onze best doen voor kwaliteit, snelheid én vriendelijkheid.
Nogmaals bedankt en hartelijke groet! 💕

Helemaal fijn

Helemaal fijn: snelle levering, steen precies zoals op de foto, en heel attent een mooie handsteen als presentje erbij!

18. november 2025

Hallo Karin,
Wat ontzettend fijn om te horen dat de steen goed bevalt!
We proberen inderdaad zo waarheidsgetrouw mogelijk foto's van de stenen te maken, fijn dat het ook zo overkomt. Dankjewel!
En het presentje erbij, dat vinden we zelf ook leuk om te doen :)
Hartelijke groet,
Jalla Stones

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb Jalla Stones sinds kort ontdekt en ben blij verrast.

Heb Jalla Stones sinds kort ontdekt en verbaasde mij over de kwaliteit van het aanbod van de verschillende artikelen. Heb op op 4-11-2025 een bestelling geplaatst en op 6-11-2025 heb ik de artikelen al in huis. Zorgzaam verpakt en wat ik heb besteld is exact wat ik heb ontvangen. Ben blij verrast over deze site en ben zeker van plan om vaker van hun diensten gebruik te maken.

6. november 2025

Svar fra Jalla Stones

Wat ontzettend fijn om te horen Ray dat je tevreden bent over het aanbod en de kwaliteit! Dáár doen we het voor! We proberen altijd mooie en aparte producten te vinden, zowel in stenen als in sieraden. Hartelijk bedankt!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

prachtige lavendel jade hanger gekocht

Voor het eerst hier een prachtige lavendel jade hanger gekocht en de volgende dag ontvangen met zorg en een liefdevolle boodschap + klein extraatje. De steen is prachtig, werkt krachtig (dat voelde ik direct) en is precies zoals afgebeeld. Aanrader!

18. september 2025

Svar fra Jalla Stones

Dankjewel voor je bericht en fijn dat je tevreden bent, daar doen we het voor!
We proberen zo waarheidsgetrouw mogelijk foto's te maken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Je krijgt altijd het item dat op de foto staat.
En áls het lukt verzenden we dezelfde dag nog.
Fijn dat het gewaardeerd wordt.
Nogmaals reuze bedankt! 💕

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Binnen 1 dag de bestelling geleverd…

Binnen 1 dag de bestelling geleverd gekregen notabene met een leuke attentie!!! Hoe leuk!

7. august 2025

Svar fra Jalla Stones

Wat ontzettend lief van je!
We proberen altijd zo snel mogelijk te bezorgen mét 'n presentje.
Fijn dat het gewaardeerd wordt. Dankjewel!

Wat een fijn bedrijf !

Wat een fijn bedrijf !
Had een bergkristal hangertje besteld dat helaas niet werd bezorgd. Ik kreeg heel snel reactie op mijn mail waarbij ik hen op de hoogte bracht van de situatie. Er werd direct een nieuw opgestuurd dat ik intussen wél heb ontvangen. Wat een prachtig hangertje, een mooi, helder en fijn geslepen bergkristal mét een brief waar de werking van de steen opstaat. Als dat geen top service is !!

16. juli 2025

Svar fra Jalla Stones

Super bedankt en heel graag gedaan!
We doen er alles aan om zo snel mogelijk, liefst dezelfde dag, te versturen, maar daarna moeten we de bezorging aan derden overlaten. Dat duurde in dit geval langer dan gewenst, en daar mag de klant niet de dupe van worden vinden we. Nogmaals heel graag gedaan en veel plezier met het hangertje!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Inmiddels heb ik meerdere stenen…

Inmiddels heb ik meerdere stenen besteld. Je ontvangt echt de steen zoals op de foto staat aangegeven waardoor je de juiste keuze van steen kan maken. Echt heel fijn!
Daarnaast is het mailcontact heel prettig en snel. Ze hebben mij zelfs aan iets helpen herinneren. Het is echt heel persoonlijk. Voor mij geen ander meer.
En het cadeautje bij de bestelling is altijd een mooi en lieve verrassing!

2. juli 2025

Svar fra Jalla Stones

Dankjewel Angelique, fijn dat de stenen en het cadeautje goed bevallen! Heel graag gedaan en super veel plezier met de stenen gewenst!

Edelstenen

Ik ben zeer tevreden met al de edelstenen die ik heb gekocht.
Ik heb de stenen netjes en goed ontvangen.
De stenen zijn ook precies zoals op de foto,s te zien zijn.
Voor mij zeker een aanrader voor volgende keer. Gr y

26. februar 2025

Svar fra Jalla Stones

Wat super fijn om te horen! Dankjewel. We proberen inderdaad om het zo waarheidsgetrouw op de foto te krijgen. Maar in het echt zijn ze natuurlijk nóg mooier :)
Heel veel plezier ermee gewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Weer twee mooie stenen besteld

Weer twee mooie stenen besteld, rozenkwartsharten. Van tevoren even gebeld of ze ingepakt kunnen worden omdat het voor een cadeautje is. Geen enkel probleem en kosteloos. Er stond er oorsponkelijk maar een op de site maar toen ik belde hebben ze de site heel snel aangevuld waardoor ik zelfs kon kiezen. Deze mensen hebben een feilloos gevoel voor klantgerichtheid. Warm aanbevolen!

31. januar 2025

Bedankt voor je bestelling Jules,
We hopen dat de cadeautjes in liefde ontvangen worden, zoals ze ook met liefde gegeven worden door jou. Vanzelfsprekend werken we graag mee met meer liefde te verspreiden. Heel graag gedaan en Hartelijke groet!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele mooie cabochons mogen ontvangen ♡

Hele mooie cabochons mogen ontvangen ♡. Perfecte service, snelle levering en een mooi cadeautje gekregen bij mijn bestelling! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

29. januar 2025

Svar fra Jalla Stones

Wat ontzettend fijn om te horen dat de edelstenen goed bevallen! Dankjewel!
We doen onze uiterste best. En het cadeautje vinden we zelf ook leuk om uit te zoeken en erbij te doen. Heel veel succes gewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele fijne en betrouwbare webshop!

Hele fijne en betrouwbare webshop!

Mooie collectie van edelstenen, zeker geen 13 in een dozijn. Iedere steen is met veel zorg en liefde uitgezocht en dat is te voelen. Je kunt een afspraak maken om de uitgezochte stenen persoonlijk te bekijken in Rotterdam, waar je op afspraak hartelijk wordt ontvangen met een kopje thee.

Je krijgt zeker de steen van de foto, dus alles is maatwerk. Ik heb hier veel stenen gevonden die elders niet te vinden waren. Aanrader dus!

2. januar 2025

Svar fra Jalla Stones

Wat ontzettend fijn om te horen Ellen, dankjewel. Fijn dat onze liefde voor stenen ook zo bij je overkomt! Super bedankt!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een goede en eerlijke website.

28. desember 2024

Hartelijk bedankt Jan
We proberen inderdaad de stenen op de foto's zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven én je krijgt de steen die op de foto staat,
Bedankt voor het compliment,
Hartelijke groet, Jalla Stones

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen
Heel tevreden met mijn aankoop
Deze mensen doen net dat stapje extra
Dank

26. oktober 2024

Svar fra Jalla Stones

Wat ontzettend lief van je Hendrik! Heel graag gedaan en veel succes en sterkte!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisch lieve en oprechte mensen! TOPservice!

Fantastisch lieve en oprechte mensen met een prachtig aanbod van echte edelstenen en mineralen.
Heel fijn om met hen te handelen, en een TOP service!

4. august 2024

Svar fra Jalla Stones

Wat een ontzettend fijn en lief bericht Linda!
Dáár doen we het voor, fijn om te horen!

Mooie stenen

Heel erg mooie steen gekocht
Kreeg persoonlijke adviezen.
Steen voelt goed❤️

30. juli 2024

Svar fra Jalla Stones

Dankjewel voor je bericht! Wat fijn om te horen dat de steen goed voelt, Heel veel succes gewenst. Lieve groet.

Volgens verwachting

Ik vind het superfijn dat je bij Jalla Stones daadwerkelijk de gefotografeerde steen krijgt en dat de maten duidelijk staan vermeld, bijna altijd krijg je bij een webshop een "gelijkwaardige" steen en dat kan soms flink tegenvallen. Ik heb ook weleens getwijfeld aan de echtheid van de ontvangen steen. Bij Jalla is het tot nu toe altijd perfect volgens verwachting!

8. april 2024

Svar fra Jalla Stones

Wat ontzettend fijn om te horen Lizzy!
We proberen er alles aan te doen om zo waarheidsgetrouw mogelijk de foto's te plaatsen in de hoop dat iedereen er blij mee zal zijn. Reuze bedankt voor je reactie!

Hoge kwaliteit kristallen

Mooie stenen, goed verpakt en snelle verzending, bedankt voor het cadeau😊

27. desember 2023

Svar fra Jalla Stones

Wat een ontzettend fijn bericht MC.
Fijn dat alles goed bevalt!
Dankjewel, we gaan ermee door, dankzij jullie!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv