Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jalal har taget nogle ekseptionelle billeder og videoer til vores hjemmeside Luksuspleje.dk. På selve dagen var der god tid, overskud og plads til humor men samtidig også dyb koncentration da opg... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget proff omkring sit arbejdet, han stopper ikke før du er helt tilfreds som kunde, hvilket var super godt. Prisen er også fair, når man tænker på det store arbejde han ligger for dagen. Han tænker... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jalal er både utrolig dygtig og meget behagelig behagelig af arbejde sammen med. Han har et perfekt kreativt øje for det smukke og lækre udtrykt i billeder og video. Samtidig er han en fabelagtig inst... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi var blevet trætte af de traditionelle videografer, som mest af alt virker gode til at sende fakturaer. Jeg driver et kosmetikbrand, og vi brugte Jalal for første gang den 3. november. Selvom de... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Videoproduksjon

Skrevet av virksomheten

Jeg specialiserer mig i at styrke virksomheders brand og visuelle identitet. Min tilgang er baseret på et stilrent og professionelt look, og jeg stræber altid efter at levere billeder og videoer, der overgår mine kunders forventninger

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale Jalalvisuals!

Jeg kan varmt anbefale Jalalvisuals!! Han har en fantastisk evne til at fange øjeblikke, hvor min egen erfaring med ham har været ved fodboldarrangementer. Hans billeder er både dynamiske og stemningsfulde, og hans professionalisme skinner igennem i hvert skud . Hvis du søger en dygtig fotograf og videograf, er Jalalvisuals en kæmpe anbefaling herfra. Fem stjerner herfra!

23. oktober 2024

Mange tak Jimmy.

Professionelt Arbejde

Jalalvisuals stod for fotografering af et projekt jeg havde kørende. Jalal lyttede og leverede. Resultatet var fantastisk og overgik mine forventninger.
Kan helt klart anbefale Jalalvisuals!

20. oktober 2023

Hej Yousef,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det var et super fedt shoot i Århus med jeres nye kollektion. Der var god energi hele vejen igennem, og resultatet blev virkelig godt!

Jeg ønsker dig og din partner, Assem, al mulig succes med jeres rejse

Kunde til JalalVisuals

Kunde til JalalVisuals:
Jalal som stod for billeder og videoer har både været behagelig samt professionel.

Jalal dirigerede mig i video optagelserne, og var tilstede da der var brug for hjælp.

JalalVisuals bedste kvalitet er helt sikkert hans nøjagtighed og gør bedst brug af hans omgivelser.

28. september 2024

Hej Ommran,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det var en fornøjelse at arbejde sammen med dig, og jeg ser frem til mere samarbejde i fremtiden med dig som creator.

Perfekte billeder til Mycookiehouse

Jeg har benyttet Jalal Visuals til at fotografere småkagerne fra Mycookiehouse, hvilket har givet både min Instagram-side og virksomheden et skarpt og professionelt udtryk. Jeg er meget tilfreds med Jalals arbejde – han forstår præcis at fange det visuelle udtryk, jeg ønsker. Jeg kan varmt anbefale ham!

10. september 2024

Hej Mycookiehouse,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder mig virkelig at høre, at du er tilfreds med resultatet. Det var spændende at arbejde med din niche.

Meget skarp

Jeg havde fornøjelsen af at arbejde med Jalal fra Jalalvisuals, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Han var utrolig professionel og lyttede nøje til mine ønsker, hvilket resulterede i et arbejde, der overgik mine forventninger. Jalal kom med en meget fair pris, som jeg ikke kunne sige nej til, og resultatet var simpelthen bedre, end jeg havde forestillet mig. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der leder efter en dygtig videograf og fotograf!

25. oktober 2023

Hej Assem,

Jeg ønsker dig og din partner, Yousef, al mulig succes med jeres rejse.

Altid godt arbejde

Altid godt arbejde!

Vi/jeg har brugt Jalal visuals på flere opgaver, det er lige fra min personlige foredrag om iværksætter til videoshoots med fodboldstjerne på banen. Enkel og nem kommunikation og nu skal han bruges til shortform content.

Vi har Jalal som fast samarbejdspartner i vores medie virksomhed Nimedia og det vil vi fortsætte med!

15. oktober 2024

Hej Anders,

Tusind tak for de 5 stjerner! Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med dig og dine kunder. Jeg er rigtig glad for samarbejdet med Nimedia og ser frem til, hvad fremtiden bringer af spændende projekter.

JalalVisuals

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv