1,8

Under middels

TrustScore 2 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Urværk - færdig efter 4 år

Jeg forærede min kone et Jaguar ur model: "Lady Diver J893/1" i november 21.
Hun går ikke med det altid, men i perioder, da hun også bruger et garmin ur.
I dag da hun ville tage det på, var der ikke mere strøm på. Hun gik til urmageren for at få nyt batteri i, men til hendes store overraskelse, fortalte han, at hele urværket skulle skiftes, og at det ville blive dyrt.
Jeg er meget utilfreds med, at så dyrt et ur, på kun 4 år, er til at smide ud!!!

30. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har et Jaguar ur i prisen klassen…

Jeg har et Jaguar ur i prisen klassen ca. 6.000 kr. hos Guldfuglen. Special edition
Det er nu to gange været behov for en reparation af urremmen. Første gang blev det men en hel del diskussion skiftet efter garantibestemmelserne. efter ca. 20 måneder, altså indenfor de 2 år garanti forpligtelsen løber.
Den rem blev bliver så defekt efter 15 måneder, mener man ikke man skal holde, nu afslår man garanti rettelsen med "Sliddel, levetid 8-14 mdr. Ingen garanti". Der er lige den hage at man ikke oplyser det ved indgåelse af handlen. Set i den kontekst er jeg sikker på, at jeg ikke havde købt uret, idet en remmen koster næsten 20% (1100 kr.) af handelsprisen, og at det så forventes at man skal skifte rem ca. en gang om året, er yderst kritisabelt. Det er en mangel i handlen som er så en graverende mangel på kommunikation. Det er købt hos en Jaguar forhandler og her er der heller ingen hjælp at hente så det skriger til himmelen. Det betyder det, fejlen ikke anses som en mangel og derfor håndteres derefter, fordi Jaguar mener det er en sliddel. Jaguar har efterfølgende stoppet salget med læderrem og erstattet uret med en stålrem cost 2.500, - 3.000 kr, men det løser jo ikke mit problem med den gamle rem.
Sagen skal undersøges om forbrugerklagenævnet eller forbrugerombudsmanden skal have sagen, fordi firmaet snyder på vægten. Min påstand vil være "at man fortier vigtig viden, som kan have betydning for en beslutning om at indgå købet". Og ja, Jaguar ure snød på vægten. Læderremmen er prissat 10 kr. under den grænse som produktet skal koste for at få forbruger klagenævnet til at se på sagen, smart siger jeg bare.
Min anbefaling er, at man ikke skal købe produkter fra Jaguar ure, fordi man efter min opfattelse snyder på vægten. Så hold jer langt væk er mit bedste råd.

19. september 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mit Jaguar ur Special Edition J 654 er…

Mit Jaguar ur Special Edition J 654 er nu blevet 6 år gammel, og nu skal der så et nyt værk til for at uret kan reddes, men ak det siger urmageren at det koster ca 3000kr.
Det er simpelthen bare for dårligt at det ikke kan holde længere end det, jeg har et Festina ur der blev over 20 år gammel før det gav op, og det var endda billigere end mit Jaguar ur.
Så jeg må bare sige at Jaguar ure skal man bare holde sig langt væk fra, det er simpelthen overhovedet ikke pengene værd.
Jeg har samlet på ure hele mit liv og det her Jaguar er det der har holdt kortest tid af alle de ure jeg har haft, føj siger jeg bare.

7. november 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har købt et jaguar connect gold

Har købt et jaguar connect gold. Det værste bras jeg har inviteret i. Billig urskive og vægt. 4 klik lige til skraldespanden. Køb aldrig et jaguar ur, uden først at have det i hånden.
Beholder mit Casio, det er kvalitet og bedre udrustet mht. Online

17. mai 2023

Hold jer væk

Hold jer væk! Dårlig kvalitet og køb aldrig deres modeller med gummi rem, de er så skrøbelige og knækker utrolig let.. Ingen garanti, da Jaguar mener det er en slidtage del.. Min rem er knækket 3 gange på 2 år.. Deres teknikker, siger de kun skifter dem, hvis de sker indenfor de første måneder😂😂 Det er en urrem, den burde næsten være umulig at slide op, ved normal brug.. Har tidligere benyttet gummiremme fra Pro Trex til halv pris i mange år, uden nogle problemer.. Mit størreste fejlkøb til d.d.

9. mai 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hold jer fra at købe et jaguar ur hvis…

Hold jer fra at købe et jaguar ur hvis du har tænkt dig bruge det dagligt!!!
Vi købte et i maj 2022 til 5000 kr til en konfirmation gave og for et måned siden faldt viserne af samt batteri gik fladt , forretningen afviste at garantien dækkede

11. april 2023

Jaguarure.dk Denmark service/support is expensive

Watches are good but Denmark service/support is Expensive and not reachable. If you have to change battery you may end up spending between 400 dkk to 1000dkk, if you choose to go with Jaguarure Denmark service center. You cannot reach them for questions. Dealer charge you anything they do for you behalf of Jaguarure.dk. I would recommend go for brand you have better service and support.

9. november 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg fik et virkelig flot Jaguar ur af…

Jeg fik et virkelig flot Jaguar ur af min kæreste. Jeg var sikker på, at det var god kvalitet. Da det var lige over 2 år gammelt faldt den ene viser af. Butikken kunne ikke hjælpe, da det er en netbutik. Netbutikken rådede mig til at gå til den lokale urmager og få den repareret.
Nu overvejer jeg om det kan betale sig at reparere, da jeg må sige, at kvaliteten er dårlig, er min vurdering.

Uret kostede cirka 3000kr.

Martin

13. juli 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har et Jaguar J860/D

Jeg har et Jaguar J860/D

Syntes det er et super lækkert ur. Det er bygget som en kampvogn! Og i rigtig flot kvalitet. Urværk er et Ronda 6003.D det samme som man finder i et TAG Heuer Formula 1.

Jeg har kun positive ting at sige.

Mvh. Mickey

8. juni 2022

Køb aldrig Jaguar ure

Jeg forærer min mand et Jaguar ur, i den tro at det er et kvalitets produkt. Lynette omkring uret, falder af under en gåtur. I den tro at garantien dækket dette, opsøges forhandler “ Klokken” i Fredericia, allerede ved indlevering oplyser ekspedient at det vil firmaet ikke garanti dække, beder os bevise at det ikke er bruger der selv har revet den af.
Hvilket naturligvis ikke er tilfældet
Uret kommer da også retur fra firmaet med ordlyden “ dette dækkes ikke inden for garantien” det er kun urværket der er dækket siger de.????? Øh hvad??
Må indrømme jeg er rystet over denne besked for et så dyrt ur.
Så aldrig mere handle hos Klokken i Fredericia og hos firmaet Jaguar.

24. november 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ved indstilling af vintertid 2 Md efter…

Ved indstilling af vintertid 2 Md efter jeg købte uret falde splitten ud og der efter til reparation er par uger efter faldt splitterne ud af lænken og nu ved omstilling til sommer tid røg splitten ud igen ja min egen skyld siger de ingen garenteret jeghå have rystet med armen ??? Rep pris 1300 kr ca 20 procent agent prisen
Jeg kan ikke anbefale dette ur til nogen

20. april 2021

Jeg fik mit Jaguarur for 2 år siden

Jeg fik mit Jaguarur for 2 år siden, super lækkert ur, men urremmen revner efter kort tid, jeg er nu på 3 urrem. Forretningen fortæller mig man kan ikke forvente mere af en rem af plastik. Jeg er meget skuffet da jeg ser Jaguar som kvalitet. En skuffet kunde🙁

13. februar 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Købte en Jaguar ur til min kæreste …

Købte en Jaguar ur til min kæreste efter en månede gik viseren i stykker og forhandleren af uret beskyldte han for at han selv var skyld i det at den måtte have fået et slag men at de nok skulle lave den uden beregning , vi ventede i over 2 måndeder på at de fik den lavet , min mening køb aldrig en Jaguar ure , min kæreste sidder på kontor og kan en ure ikke holde til det må de være meget ringe kvalitet , jeg har selv en ure af et andet mærke som jeg bruger på arbejde og den er over 10 år og har fået et par slag i tiden og jeg arbejder på fabrik den har aldrig taget skade .......

7. juli 2017
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig kvalitet af gummiremme på Jaguar ure

Jeg købte i 2012 et Jaguar J650 ur og har siden kæmpet en kamp for at få de originale gummiremme til at holde mere end 8 måneder. Festina som producerer Jaguar ure har bekræftet at de ikke forventer en levetid på deres gummiremme på mere en 8-14 måneder. Da de originale gummiremme er temmelige dyre (over 400kr pr. stk) skal du være parat til at betale et stort beløb for at holde dit Jaguar ur kørende.

1. desember 2016
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv