Jacobsen Møbler Anmeldelser 6 463

TrustScore 4 av 5

4,1

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Fin levering til tiden, men jeg var skuffet over, at man ikke kan få pakket en lampe til kr. 1600,00 ind til gave, når man bestiller den online. Hvorfor skal online kunder stilles dårligere end hvis m... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Første gang jeg bestiller hos Jacobsen Møbler. Alt var som det skulle være lige fra bestilling til levering.

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Utrolig god kundeservice samt min pakke kom til aftalt tidspunkt Kun rosende ord herfra og det er et sted jeg igen vil handle

Informasjon om virksomheten

1. Møbelbutikk
  2. Sengebutikk
  3. Lampeforretning
  4. Butikk med stuemøbler
  5. Forhandler av kontormøbler
  6. Utemøbler

Skrevet av virksomheten

Jacobsen Møbler leverer kvalitetsmøbler og interiør. Vi har hele tiden fokus på at opdatere vores sortiment, så du altid finder det nyeste fra nogle af de førende brands inden for møbler og interiør.

Køb dine nye møbler hos Jacobsen Møbler

Skrevet av virksomheten

Tryg & sikker handel | E-mærket Webshop med god kundeservice
Jacobsen Møbler er en E-mærket webshop som sikre dig, at vi lever op til og følger den gældende lovgivning. Du kan med andre ord handle trygt & sikkert hos os
Nem online bestilling & hurtig levering
Når du bestiller din vare online hos os kan du nemt se, om varen er på lager. Alle varer med mærket "klar til forsendelse" bliver afsendt mellem 3-7 hverdage - ofte hurtigere.
Gratis levering til pakkeshop / kantsten ved køb for mere end 799,-
Vi tilbyder gratis levering, når du køber for mere end 799,-. Dette gælder for levering til en GLS pakkeshop. Større møbler leverer vi gratis til nærmeste kantsten. Ønsker du dine nye møbler båret ind i dit hjem eller at vi tager emballagen med retur tilbyder vi selvfølgelig også dette mod et mindre tillæg.
Stort udvalg af de bedste danske & udenlandske Møbel & Lampebrands
HAY | &Tradition | FDB | Le Klint | Cane-Line | Secto Design | Gubi | VIPP | Ferm Living | Verpan | Montana | Audo Copenhagen | Sika Desing | Bloomingville | Innovation Living | Andersen Furniture | Louise Roe | Skovby og mange mange flere✔
Mere en 3000 kvm stor fysisk butik i Aabenraa
I vores butik bliver du budt velkommen af vores dygtige veluddannede møbelsælgere. Med mange års erfaring og kompetence hjælper de dig med at finde den helt rigtige løsning til dig - uanset om du er på udkig efter en ny seng, sofa eller spisestue.

Få god rådgivning af vores dygtige møbelsælgere

Danske Designerbrands med fokus på kvalitet | Gratis levering & 30 dages fuld returret

Vi hjælper dig helt i mål uanset om du handler online eller i vores butik i Aabenraa. Ring eller skriv til os og bliv vejledt til det helt rigtige møbel til dit hjem. Du får fri fragt fra 799 kr., hurtig levering og 30 dages fuld returret. Vi er E-mærket, hvilket er din garanti for sikker nethandel. Tilmeld dig Club Jacobsen Møbler og få adgang til værdifulde fordele. https://jacobsenmobler.dk/member-login

Kontaktopplysninger

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

6k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alt spiller!

12. januar 2022

Hej Tina
Tusind tak for din anmeldelse - dejligt at høre fra dig.
Jeg håber du bliver glad for dit køb.
Rigtig god weekend
Mette
Jacobsen Møbler

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Meget ringe service når du skal sende…

Meget ringe service når du skal sende retur.. De fleste sender retur seddel ned, samt ordreseddel . Her skal du betale for en returseddel .

21. september 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Kære Jeanette
Der står i vores handelsbetingelser at du skal selv betale for returnering af varen eller benytte vores returportal, hvor du kan printe et fragtbrev til 69,- for varer, der kan leveres med GLS. Vi tilbyder ikke gratis retur da det ikke er et krav, og vi handler med store møbler som er meget dyre i forsendelse.
De bedste hilsner fra Merete, Jacobsen Møbler

Kære Annette.
Tusind tak for din gode anmeldelse! Vi går højt op i at give vores kunder den bedste service - Jeg er glad for, at det også er det indtryk, du har fået.
Rigtig god dag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har handlet on-line hos Jacobsen…

Jeg har handlet on-line hos Jacobsen Møbler og kan varmt anbefale dem. Hurtig og effektiv behandling.

2. mars 2021

Kære Bitten.
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for din varme anbefaling og sætter pris på, at du tog dig tid til at anmelde os.
Rigtig god dag til dig.

Fin service og produkt.

21. februar 2021

Kære Jan
Tusind tak for din anmeldelse! Vores mål er at give vores kunder den bedste service og vi er glade for, at du har bemærket dette.
God dag til dig.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

God og effektivt

26. januar 2021

Kære Hanne.
Tusind tak for din anmeldelse! Vi går højt op i at give vores kunder den bedste service. Hvis der er noget, vi kunne have gjort bedre, hører vi meget gerne fra dig på tlf. 69156200 eller på kundeservice@jacobsenmobler.dk.

Alt sammen til ug

Hjemmesiden, produkterne, ekspedering, levering og tilbudspriserne – alt sammen til ug.

12. januar 2021

Kære Lars.
Vi siger tusind tak for din flotte anmeldelse! Så dejligt at høre, at du sætter pris på vores "nye" hjemmeside fra oktober, vores udvalg af produkter, de gode tilbud og vores service samt levering. Det er jeg glad for at høre. Igen tak.

God information vedr

God information vedr. levering, varen kom før aftalt tid, gode priser.

12. januar 2021

Kære Anders
Tusind tak for din anmeldelse! Vi går højt op i at give vores kunder den bedste service samt priser og er glade for, at du har bemærket dette.
De bedste hilsner fra Rikke, Jacobsen Møbler

Vis anmeldelser på alle språk. (6 463 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv