Ikke fornøyd
Stilig å se på men for min del stopper det der. Koster en del og alle ekstra deler koster en del også.
Har brukt den nå i ca 5 måneder, fra barnets 6 måneders alder.
Har et aktivt barn som klarer utrolig lett å reise seg opp av stolen. Nå har de sluttet å selge kun sæler og du må kjøpe dem i en pakke med puter, som jeg trenger ikke. Men da vil de ha hele 800 kr for begge to i stedet for ca 400 kr som bare sælene kostet når de kunne kjæpes alene.
Vårt barn har også klart å rive av bordet selv ved ca 9 måneders alder.
Opplevde i starten ca fra 6 til 8 måneders alder at hen satt hendene fast i mellom bøylen, enden av bordet og øverst på føttene av stolen. Har hørt fra flere som har opplevd det samme.
Nå i senere tid er det også et gjentakende problem for oss at barnet får kneet under bøylen (spissen på bøylen som kommer ned mot setet ved siden av låret til barnet) og så må barnet løftes opp av stolen til å kunne løse problemet.
Håper i hvert fall at stolen blir fin når barnet blir 2 år pluss og kan klatre opp og ned av den selv. Men i mellomtiden har vi valgt å heller kjøpe en billig IKEA stol som ser mindre pen ut i stua men er trygg. Kjøpte den for under halvparten av hva de vil ha for sæler og puter komboen. Ville ikke ha anbefalt dette produktet til noen