Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Unfortunately, I am very disappointed. I subscribed to their service for 5 months. My cat is an indoor and outdoor cat. The first 3 months everything was fine, but in the last 2 months my cat kept s... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag har keratosis pilaris på mina överarmar och har provat det mesta, inget har hjälp. Hört mycket gott om Itchy och ville testa. Även om prickarna till viss del är kvar så har jag aldrig haft så mjuk... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Engrossalg av skjønnhetsprodukter
  2. Kosmetikkforretning
  3. Kosmetikk
  4. Kosmetikkbutikk
  5. Netthandelstjeneste
  6. Helse- og velværebutikk

Skrevet av virksomheten

Itchy är skapat och utvecklat av människor som själva har haft hudåkommor i flera år och vi vill hjälpa människor med empati, effektivitet och jämlikhet. Vi finns till för att hjälpa dig att leva vardagen på bästa möjliga sätt tillsammans med ditt hudtillstånd. Vårt uppdrag är enkelt: att hjälpa dig att minska symtomen med en långvarig effekt.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Får inte tag på dom

Svarar inte på varken mail eller på Instagram. Har du problem med en order eller vill få kontakt med dom så kommer du tyvärr misslyckas. Så köp på egen risk. Mailade och skrev 10nov, fick svar 22nov. Jag svarade dom direkt, de återkom den 24nov och därefter är det dött. Det har snart gått 1mån och har fortfarande inte fått hjälp.

9. november 2022

Svar fra ITCHY

Vi ber så mycket om ursäkt för att du inte fick svar på dina tidigare mail.
Detta beror på att vi har en ny mailadress customer@itsitchy.com och vår tidigare mailadress hello@itsitchy.com inte längre fungerade.
Vi ber återigen om ursäkt för detta.
Ha en fortsatt bra vecka! :)

Jättebra

Mild doft och lätt att pumpa ur. Går snabbt in i huden och kladdar inte vilket är super för mina barn

23. september 2022

Hudkrämen är jättebra

Hudkrämen är jättebra, men omdömet dras ner av att den är ganska dyr, och att den (i mitt fall i alla fall) inte levereras hem, utan till ett utlämningsställe ganska långt bort. För att hudkrämen ska räcka till nästa leveranstillfälle skulle jag behöva beställa 2 åt gången, och då blir det väl dyrt.

16. juni 2022

Svar fra ITCHY

Hej, och tack för feedback! Vi försöker hålla priserna så låga som möjligt, men i och med att vi är ett relativt litet bolag i storlek så är våra produktionsvolymer tyvärr lägre en dom stora märkena, och därmed mycket dyrare att producera för oss - men vi jobbar på att trycka ner priset framöver! Maila oss på hello@itsitchy.com så ska jag se om vi kan lösa en rabattkod till dig för att underlätta för dig :).

Vänligen,
Alex

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fungerar bra,men med allt så tar det…

Fungerar bra,men med allt så tar det lite tid innan den förhoppningsvis blir en toppen creme.

12. april 2022

Svar fra ITCHY

Så är det! Mjukgörande krämer är en process som kräver lite tålamod, men när man väl har rutinen igång så blir det bättre!

Helt okej

Krämen är mjuk och smidig, lätt att smörja ut och går snabbt in i huden. Dock märker jag ingen förbättring av min eksem, men jag hade kanske inte förväntat mig det heller då jag köpte krämen efter att ha testat allt annat.

11. april 2022

Svar fra ITCHY

Tack för din feedback! Härligt att höra att du gillar formulan - ibland så ser vi tyvärr inte dom resultat vi önskar att alla fick, men vi jobbar på för att förbättra och justera våra produkter efter feedback, alltid! :)

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Tyvärr inget som hjälpte min kliande hud

Tyvärr inget som hjälpte min kliande hud samt sonens mycket torra hud. Använt i 3 månader för att kunna utvärdera ordentligt.

9. april 2022

Svar fra ITCHY

Tack för din feedback! Super att du använt så pass länge - och givetvis tråkigt att höra att sonen inte fick bra effekt. Vi jobbar på att bredda produktutbudet ännu mer så fler kan få dom fina resultat vi jobbar för att uppnå på alla som använder oss :).

Vurdert til 5 av 5 stjerner

leo has been very helpful and great

leo has been very helpful and great, and the cream is a success to both of my grandchildren. ordered already 3 in a couple of weeks, and of course, coming back soon to leo to put an order
maria palmer sweden

3. april 2022

Svar fra ITCHY

Thank you for your kind words Maria! We're so happy to hear they're working for you and your family!

Big hugs,

Vurdert til 3 av 5 stjerner

När jag trodde vi hittat "the one".

Andra dagen var jag frälst. Det eviga eksemet (på dottern) var borta och jag trodde vi äntligen hittat rätt. Jag fortsatte att smörja och eksemen var som bortblåsta men vi missade en dag, en dag och poff så var det tillbaka. Känslan att den är fantastisk på yttersta hudbarriären är fortfarande där men på djupet verkar den inte gå. Inte på henne i alla fall. Kommer jag köpa den igen? Sannolikt inte. Fördelen är att den går in snabbt, inte kladdig och lämnar ingen otrevlig doft men tyvärr håller den inte hela vägen.. 😞

1. april 2022

Svar fra ITCHY

Tack för super feedback! Vi hade gärna fortsatt frälsa lillen, det är en fantastisk känsla när det verkligen funkar - tyvärr är det ju en bergochdalbana ibland med huden och krämen är i slutet av dagen inte en medicinsk produkt, så den har vissa begränsningar i just detta avseende, på hur djupt den kan penetrera huden. Testade ni produkten under en längre tid, dag och kväll?

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I love the quality of the cream

I love the quality of the cream, very light, smell very good and it's very efficient for my very very dry skin! After 5 months of use, I am still very happy! Thank you ITCHY

11. mars 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 5 av 5 stjerner

I love the psoriasis body cream!

I live for their body cream for psoriasis, it literally saved me and my skin this winter! It's non-sticky, fast absorbing and even has a super nice non-irritating scent to it (something that isn't easy to find when it comes to body creams for skin conditions).

17. februar 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra ITCHY

WOW! We live for these comments, thank you so much and we hope to keep you happy with amazing products!

Hugs,

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv