Product gekocht, deze is echter beschadigd en al aangepast wist een echte juwelier mij te vertellen. Ik wil mij beroepen op het retour recht dat ik heb maar eigenaresse wil mij niet eens te woo... Vis mer
Se hva andre synes
Mijn bestelling kwam dubbel gevouwen door de brievenbus. Na een mail gestuurd te hebben, werd mij direct een nieuwe toegestuurd, deze werd in prima staat 2 dagen later bezorgd. Terwijl de fout ei... Vis mer
Samen met buurvrouw Ommen aan het verkennen. En wat een leuke winkel is dit!!! Hele lieve klantvriendelijke mensen. En hele leuke spullen!!
Hele leuke winkel, vriendelijk personeel, helpen goed en denken mee. We komen er graag, kinderen ook. Hebben ook cadeaubonnen, altijd leuk om te krijgen en te geven.
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Sieraden en horloges besteld u online bij Juwelier It's Beautiful met uitstekende service! Tip: Shop de sieraden trends nu op It's Beautiful Jewelry
Kontaktopplysninger
Vriendelijk zo mooi ingepakt en mooie…
Vriendelijk zo mooi ingepakt en mooie dingen
Hulp was goed vriendelijk geholpen…
Hulp was goed vriendelijk geholpen zeker fijn :)
Een prachtige ring uit de sieraden van mijn moeder.
Toen mijn moeder overleed, kreeg ik haar sieraden. Die vond ik mooi maar ook wat ouderwets. Ik droeg ze niet en vond dat eigenlijk heel jammer. Aan juwelier Wirin heb ik toen gevraagd of hij met behulp van de sieraden van mijn moeder een ring met diamanten zou kunnen ontwerpen. En dat kon! Juwelier Wirin heeft dat heel professioneel en plezierig gedaan. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een prachtige ring die ik nu met trots draag.
Super mooie winkel
Super!
Leuke spullen en fijne service. Mooie babyproducten en sieraden voor een goede prijs.
Teleurstellend
Ik had gevraagd om duidelijke niet te kleine letters op m'n gouden barhanger ,helaas is de naam erg mini gezet ,veel ruimte over ook het steentje is er niet in gezet maar waarschijnlijk gelijmd vermoed ik ,best jammer had er toch meer van verwacht voor de best dure prijs, durf hanger niet te dragen bang dat steentje loslaat, helaas kan ik het niet meer retour doen
Mooi gaatjes geprikt
Mooi gaatjes geprikt. Goeie prijs!
Professioneel en vriendelijk geholpen.
Professioneel en vriendelijk geholpen.
Leuke winkel en personeel.
Goed geholpen en vriendelijk personeel!
Goed geholpen en vriendelijk personeel!
Het hangertje is prachtig!
Fijn geholpen en keuze uit leuke start…
Fijn geholpen en keuze uit leuke start oorbellen!
Fijn geholpen en mooie gaatjes geprikt…
Fijn geholpen en mooie gaatjes geprikt :)
Echt een mega leuke winkel
Echt een mega leuke winkel, 3 dingen gekocht in totaal en heel blij mee.
Mooie producten
Vriendelijk personeel. Blij met mijn oorbellen!
Gezellig winkeltje
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.