Schysst utbud, har även cigaretter som är svåra att hitta någon annanstans. Absolut konkurrenskraftiga priser och snabb leverans. Jag beställde en måndag och kunde hämta paketet följande onsdag förmi... Vis mer

Beställde från Isnus och de erbjude vädligt bra service och leverans där jag fick mitt paket inom 24 H. Dessutom har väldigt billiga priser och ringde upp de via telefon där personalen var väldigt hjä... Vis mer

1. Tobakkspesialist

Billigt snus online med stor sortiment och snabb leverans. Köp snus, lössnus, cigg och tillbehör billigt online. Levererar till hela Sverige.

3,7

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Snabbt och bra att beställa ifrån.

Inga som helst problem med kontakt,både via telefon och mail. Snabb leverans också,även om påsken och de på Ica ombud krånglade till det däremot. Så varför de fått så dåliga recensioner förstår jag inte. Jag lämnar 5 stjärnor då jag anser de vara värda dessa. Bra bemötande också.

2. april 2026

Beställ aldrig från dessa

Beställ aldrig från dessa! Skickar helt andra produkter än vad som beställts och missar 1/4 påsar (300kr/st) så mycket pengar. Köper ett färdigt ”4-pack” på sidan och det kommer 3 stycken hem. Hoppas de kursar inom en vecka. Läs alla dessa dåliga betyg, förutom av ”adam” som gett två bra omdömen, kanske en bekant? 😂

12. januar 2026

Riktigt lurendrejarföretag.

Riktigt lurendrejarföretag.
Dom utlovar leverans inom 1-3 dagar. Efter 4 dagar har jag fortfarande inte hört någonting om min beställning. Mejlar till 2 olika mejladresser, ingen som svarar. Vad ni än gör, beatäll inget från detta företag!

18. desember 2025

Fel vara

Fel vara, går ej kontakta.
Skickade Fel i beställningen, har ej gått att kontakta efteråt.
Första gången jag testar dem pga billigare pris, blir ej nån mer gång.

2. september 2025

Isnus

Beställde från Isnus och de erbjude vädligt bra service och leverans där jag fick mitt paket inom 24 H. Dessutom har väldigt billiga priser och ringde upp de via telefon där personalen var väldigt hjälpsam.

6. desember 2024

Ingen leverans och ingen kontakt

Jag beställde både cigaretter och snus 2024-07-10.
1. Var tvungen att betala för två leveranser.
2. Fick endast cigaretterna.
På hemsidan står det att min order fortfarande är under bearbetning. Jag har kontaktat isnus via websidan flera gånger samt skickat mail och aldrig fått svar. De är skyldiga 1000kr som jag inte verkar få tillbaka.

10. juli 2024

Oseriösa

Oseriösa.
Vi beställde 2 st 10-pack Loop. Men vi fick bara den ena. Vi hade betalat innan vi fick snusen och dom pengarna lär vi ju aldrig få tillbaka.
Har försökt nå dom så många gånger. Skickat många mail till dom men ingen återkoppling.
Riktigt dåligt!

30. juni 2023