- Leverandør av duft- og aromastoffer
- Forhandler av aromaterapiartikler
- Leverandør av kosmetikk og parfyme
- Interiørbutikk
- Forhandler av hotellutstyr
- Parfymeri
Inverno Scent – De Kunst van Geuren Inverno Scent is een luxe huisgeurenmerk dat staat voor warmte, gezelligheid en verfijning. Geboren uit een diepe passie voor geuren en geïnspireerd door de tijd die onze familie in Italië heeft doorgebracht, creëren wij producten die meer zijn dan alleen een geur – ze zijn een beleving. Onze kernwaarden, zoals liefde, veiligheid en herinneringen, worden subtiel verweven in elk van onze creaties. Van verfijnde geurkaarsen en elegante geurstokjes tot verfrissende roomsprays, elk product wordt met zorg met de hand vervaardigd in Nederland. Vakmanschap en aandacht voor detail staan daarbij centraal, zodat we keer op keer kwaliteit en luxe kunnen bieden. Met unieke geurcomposities zoals het mystieke "At the Fireplace" of het frisse "Sweet Memory", willen we elk interieur verrijken en een gevoel van thuis oproepen. Inverno Scent gaat verder dan het bieden van geur; we maken herinneringen. Of het nu gaat om een knusse winteravond, een zomerse middag of een speciale gelegenheid, onze producten zorgen voor de perfecte ambiance. Laat je huis spreken met een geur die jouw verhaal vertelt. Want bij Inverno Scent geloven we dat geur de kracht heeft om emoties op te roepen en momenten te vereeuwigen. Inverno Scent – "Where Memories Are Scented"
Nederland
- invernoscent.com
Andre kikket også på
Ingen anmeldelser
Virksomheten har ikke fått noen anmeldelser ennå.