Informasjon om virksomheten

4. Medieselskap
  5. Filmstudio
  6. Fotograf

Skrevet av virksomheten

Goodwill Film er et filmproduktionsselskab placeret i Odense og København. Vi producerer reklamefilm, dokumentarfilm og spillefilm. Det er vores egne ansatte, som er med i vores spille- og dokumentarfilmprojekter. Det betyder, at de trækker al den kreativitet, målrettethed, sans for kvalitet og arbejdsiver med sig over i vores reklamefilmsafdeling. Vores erfaring med kommerciel filmproduktion spænder helt ned fra mindre reklamefilm til store koncept- og kampagneproduktioner. Vi er med til at udvikle, analysere, producere og evaluere. Vælger du at få lavet film hos os, vil vores fokus altid være på målet med filmen og/eller den kampagne den indgår i. Vi vil producere noget der skaber værdi og rammer plet i forhold til jeres behov. Vores kunder tæller alt fra små og mellemstore virksomheder, kommuner, ministerier, styrelser, større danske virksomheder og store globale brands. Du er altid velkommen til at give os et kald eller skrive en mail, hvis du skal have sat gang i filmproduktion, oplysningskampagner, film til intern brug, salgskampagner eller andet, hvor især film vil være en central del af jeres kommunikation.

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Instafilm til CodeGarden 2018 (tech-konference) i Odense

Vi har anvendt Instafilm til en 3-dages tech-konference (CodeGarden 2018) med mere end 30 talere på 4 scener. Instafilm har produceret og redigeret hver talk. De har været fleksible og ydmyge omkring opgaven, og har med gejst og god kemi gjort det nemt for os som kunde. Det takker vi for, så hermed mine anbefalinger.
Mvh. Poul
Umbraco A/S

2. juli 2018
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Autentisk og spot-on videoer!

Vi valgte Instafilm til en opgave, hvor vi skulle have hjælp til at lave en kundecase og explainer-video i øjenhøjde. Slutresultatet er fremragende og lige hvad vi ønskede. Videoerne er simpelthen blevet fantastiske!
Processen før og under har ligeledes været rigtig god, og Instafilm har vist stor interesse og dedikation i projektet og vores virksomhed fra vi henvendte os og til slut. De arbejder hurtigt og eventuelle rettelser bliver implementeret med det samme - virkelig fedt.
Jeg kan varmt anbefale Instafilm til autentiske og personlige videoer!

25. juni 2018

Instafilm laver kvalitetsmateriale

Instafilm laver kvalitetsmateriale, og er hurtige til at rykke ud, hvis der er brug for det!

Jeg har brugt Instafilm til at lave film for Rosticceria i et år, og administrere nu selv videodelen af vores sociale medier. Det har være et glædeligt samarbejde, med dygtige, professionelle mennesker, der samtidig er utrolig behagelige at arbejde sammen med.

Jeg kan varmt anbefale andre at benytte Instafilm :)

Rosticceria

20. mars 2018
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Instafilm har virkelig fanget essensen…

Instafilm har virkelig fanget essensen af at lave effektfulde film anno 2018.
Det skal være autentisk og vise mennesker i stedet perfektionerede produktkatalog-film - som ingen engagerer sig med.

Det har de lykkes med i flere omgange for vores virksomhed til vores fulde tilfredshed.

20. mars 2018

En glad kunde - der med glæde bruger Instafilm

Min arbejdsplads, VandCenter Syd, har snart i to år bestilt korte film til de sociale medier hos Instafilm.

Det fungerer bare upåklageligt. Jesper og hans hold er nemme at bestille, og de er super hurtige til at levere en film. Som kunde har man rig mulighed for at få lavet mange tilpasninger af sin film, indtil man er 100 % tilfreds. Der er Instafilm meget hjælpsomme og fleksible.

Jeg er en glad kunde, der løbende bruger Instafilm, som også er meget konkurrendedygtige på prisen.

8. mars 2018
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professionelt output & dejlige…

Professionelt output & dejlige mennesker!

I et samarbejde mellem Østfyns Museer - Afdeling Nyborg Slot og Borgmestergård har vi produceret en række film målrette sociale medier. Vi oplevede rigtig god projektstyring fra Instafilms side, og der har været rigtig god dialog undervejs i projektet, så projektet slutmål hele tiden var i fokus.
Instafilm har en professionel tilgang og en meget uformel omgangstone, hvilket gør dem meget lette at samarbejde med.
Jeg har nydt hvert et møde og det har været en fornøjelse at optage med dem.

22. februar 2018

WOW!!

Super sjov!! Kreativ! Dygtige!! og fantastiske at arbejde sammen med!!!!
Cheers

Eddie
Midtfyns Bryghus

30. januar 2018

SUPER

Venlige, dygtige, lyttende, imødekommende og fleksible :-) Regards FORSSTRØM

29. januar 2018

Virkelig rare folk

Virkelig rare folk, som er meget opsatte på, at opnå fuld kundetilfredshed:).

Vi har efterhånden arbejdet sammen med Instafilm ved flere lejligheder igennem et år, og det har været en fornøjelse.

29. april 2017
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv