Inpakken Anmeldelser

4,9

Super leuke kaartjes en inpakspullen! Snel contact na een foutje van mijzelf, en een goede oplossing aangeboden gekregen. Ook nog een leuk extraatje ontvangen. Kom zeker nog een keer terug🙂

I love ittt, especially the handwritten note of appreciation and free stickers. The bear wrapper? PERFECT. Might order some again anytime soon thank youu.

Wat een feest om een pakket te ontvangen van inpakken.nl! Prachtig inpakpapier, mooie kaarten, een lief briefje erbij met stickers. Dat worden weer mooie cadeautjes komend jaar!

Ik ben uitstekend geholpen, er werd ook persoonlijk gekeken naar de beste en voor mij goedkoopste bezorging! Ik ben zeer tevreden!! Ook kreeg ik er nog 3 gratis cadeauzakjes bij en 3 stickers, erg luk... Vis mer

1. Gaveinnpakningsbutikk
  2. Takkekortbutikk

Op zoek naar het mooiste inpakmateriaal? Bij Inpakken.nl vind je inpakpapier, cadeaupapier, stickers, linten, zakjes, kaartjes en meer!

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

107 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mijn bestelling was super leuk!

Mijn bestelling was super leuk ingepakt. Er zat een lief persoonlijk berichtje bij en een leuk extraatje. Het ziet erg heel gezellig uit.
De kaarten die ik gekocht heb waren heel mooi en niet duur. Kortom: erg leuk om te ontvangen omdat er veel zorg aan besteed is.

9. juni 2026

Het is een feestje om een pakketje uit…

Het is een feestje om een pakketje uit te pakken van inpakken! De doos is al leuk versierd en als je de doos open doet nog meer feest! Kaartje mooi in gepakt als een cadeautje en als je dan open maak zitten ze mooi in een strikje 🎀. Mooi inpakpapier en hoogwaardige kwaliteit van spullen! ♥️

16. juni 2026

Super!

Super kwaliteit spullen, megaleuk verpakt. We blijven hier zeker bestellen!

13. april 2026

Stickers besteld bij Inpakken.nl

Stickers besteld bij Inpakken.nl. Vlot ontvangen, heel leuk met zorg ingepakt, plus nog een extraatje en een lief bedankje. Dankjewel Leanne, ga zo door.
Groet,
Nelly

4. juni 2026

Kadootjes op zich!

Voor het eerst besteld bij deze leuke site en wat is het allemaal leuk verpakt! er is veel aandacht aan besteed. mooie kwaliteit, je wordt er echt blij van! Niet twijfelen, gewoon bestellen!

5. mai 2026

Wat een fantastisch pakket van Leanne…

Wat een fantastisch pakket van Leanne van inpakken.nl! Het pakket is op zichzelf al een cadeautje. De kwaliteit van het inpakpapier is geweldig en de stickers en zakjes maken het helemaal af. Ik ben blij dat ik deze webshop heb gevonden en kom er zeker terug!

29. april 2026

Really happy with the order

Really happy with the order. Specially when an order comes wrapped with so much love. The box was covered with lovely stickers and a personal note.

Also received some free stickers 🤗.

Thank you

23. april 2026

Superleuke webshop

Wat een super leuke webshop "Inpakken.nl".
Het is een plezier om door de webshop te scrollen en te bestellen, maar een feestje om de bestelling uit te pakkken. Alles super leuk verpakt en een extra kadootje toegevoegd. Dank je wel Leanne.

23. april 2026

Je wordt er blij van.

Het is weer een feestje om de bestelling van Inpakken.nl te ontvangen!
Naast het schattige cadeaupapier, de stickers en cadeautasjes ook gratis stickers als verrassing, zo leuk!

8. april 2026