1. Blekkpatronbutikk
  2. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
  3. Reparasjonsverksted for mobiltelefoner

Voordelige inkt cartridges, toner's & meer

4,2

Bra

Huismerk HP cartridges gekocht

Huismerk HP cartridges gekocht. Bij installatie werd een probleem gemeld bij 1cartridge. Dit werd dezelfde dag door Inktsjop opgelost. Prima service en scherpe prijs. Waar kom je dit nog tegen.

6. januar 2025

Betaalmethoden kloppen niet (geen creditcard of PayPal)

Heeft logo's op de website staan van VISA, Mastercard en PayPal, maar bij het afrekenen kan je alleen kiezen voor iDeal of Klarna (tegen bijbetaling). Vreemd.

5. mai 2024

Beste Xavier,

Dank je voor Reviews.
Onlangs is onze website vernieuwd en is per ongeluk het verkeerde betaal logo geplaats.
Na u Review heb ik dit dan ook meteen aangepast.
Al vindt ik 2 sterren voor een verkeerd logo wel jammer.
De rede dat wij niet voor visa of paypal kiezen is dat die kosten te hoog zijn.
Wij proberen de kosten laag te houden en zo min mogelijk aan de klant door te berekenen en zo de verkoopkosten laag te houden.

Met vriendelijke groet,
inktsjop.nl

goede kwaliteit

inktsjop verkoop prima werkende cartridges voor een goede prijs
..heb hier meer gekocht voor mijn Epson printer.supersnelle levering ook

21. november 2023

Svar fra Inktsjop

Fijn te horen dat u tevreden bent over inktsjop.nl

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Dit was een eenvoudige bestelling. Ik wist precies welke cartridge ik nodig had. En dan is het een kwestie van 'googelen' welk bedrijf de goedkoopste is. (want online aankopen zijn met die torenhoge verzendkosten al duur genoeg) Heb je eenmaal een bedrijf gevonden dan kan er niet veel mis gaan. Of er moet iets fout gaan in de verzending maar daar kan het orderbedrijf weinig aan doen. In dit geval waren er geen problemen; zowel voor het bedrijf als de verzender; dus vandaar 5 sterren.

15. november 2023

Svar fra Inktsjop

Fijn te horen dat u zo tevreden bent over inktsjop.nl.