Inktkenners Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vrienden van mij zeggen vaak dat printen zo duur is; dan bedoelen ze dat de cartridges duur zijn. Nou, bij Inktkenners lachen ze daar om. En ik lach mét hen: voor mijn oude copier (A3 kleurenprinter)... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Omdat de originele HP cartridges voor de Laserprinter M426dw zo duur zijn, maar eens geprobeerd bij Inktkenners. Wowwww snelle levering. Bij aankomst meteen in de printer geplaatst. Ging niet goed... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

snelle levering. onpersoonlijke communicatie. geen telefoon om met iemand te spreken. chatbot geeft geen goed en juist antwoord op vraag. email lukte wel. zeer snelle levering. Heb inktpatronen nog n... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Blekkpatronbutikk

Skrevet av virksomheten

Bij Inktkenners zijn we er trots op om hoogwaardige printerinkt te leveren die niet alleen voldoet aan de vereisten van jouw printer, maar ook vriendelijk is voor jouw portemonnee. Onze specialisatie ligt bij de verkoop van huismerk inkt cartridges en toners voor printers, en we zijn vastbesloten om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Onze missie is om ervoor te zorgen dat jouw printer altijd klaar is om te printen zonder dat het je een fortuin kost. We werken alleen met de beste grondstoffen om inkt en toner te produceren van hoge kwaliteit die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Of je nu een bedrijfseigenaar bent of gewoon thuis print, wij hebben de inkt die je nodig hebt. Als klant bij Inktkenners kun je altijd rekenen op uitstekende klantenservice en snelle levering. Onze experts staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste inkt voor jouw printer. Bovendien bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie, dus als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met jouw aankoop, zullen wij er alles aan doen om het goed te maken. Kortom, bij Inktkenners zorgen wij ervoor dat jouw printer altijd in topconditie is, zonder dat het je veel geld kost. Wij zijn er trots op om jou te voorzien van hoogwaardige printerinkt, uitstekende klantenservice en snelle levering.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

127 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

een tevreden klant!

vlotte levering / prima kwaliteit

12. november 2025

Svar fra Inktkenners

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat je tevreden bent over de kwaliteit. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Zou het fijn vinden als het pakket…

Zou het fijn vinden als het pakket ergens op te halen is ipv pakketbezorging.

7. november 2025

Svar fra Inktkenners

Bedankt voor uw review en feedback. We begrijpen uw wens om bestellingen ook bij een ophaalpunt te kunnen ontvangen. We zijn momenteel bezig om deze optie breder beschikbaar te maken, zodat klanten zelf kunnen kiezen wat het beste uitkomt. Dank voor de suggestie — die nemen we zeker mee.

snelheid

snelheid, duidelijkheid (tracking),betrouwbaarheid

6. november 2025

Svar fra Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid, de duidelijke tracking en onze betrouwbaarheid. We waarderen je vertrouwen en staan ook de volgende keer graag voor je klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

15 jaar oude printer HP binnen 48 uur 4…

15 jaar oude printer HP binnen 48 uur 4 kleurvullingen tegen scherpe prijs.

28. oktober 2025

Svar fra Inktkenners

Bedankt voor je review, Pieter! Fijn om te horen dat je oude HP-printer binnen 48 uur weer volledig voorzien was van nieuwe kleurcartridges, en dat ook nog tegen een scherpe prijs. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel en goed tegen een heel scherp…

Snel en goed tegen een heel scherp tarief

Svar fra Inktkenners

Dank voor je review, Cor! Fijn dat je bestelling snel en goed is geleverd en dat je tevreden bent over onze scherpe prijzen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Reklama dźwignią handlu.

Produkt jest świetny, czas realizacji, koszty, wszystko super. Ale nie ma już długopisu 😒 Lubię wasze długopisy i był to miły dodatek i zaskoczenie dla klienta. Proponuję rozważyć dorzucanie zawsze i do każdego zamówienia ten akcent. Rozumiem koszty oczywiście. Ale można ten koszt długopisu rozłożyć proporcjonalnie w produktach i nikt by nie odczuł tego 1 euro ;)
Pozdrawiam

3. november 2025

Svar fra Inktkenners

Dziękujemy za Twoją opinię, Macieju! Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z produktu, czasu realizacji i ceny.

Co do długopisów — miło słyszeć, że były dla Ciebie fajnym dodatkiem. Rozumiemy Twoją sugestię i na pewno weźmiemy ją pod uwagę. Staramy się utrzymać jak najlepszy stosunek ceny do jakości, ale zastanowimy się nad tym, jak ponownie wprowadzić taki akcent w przemyślany sposób. Dziękujemy za cenną wskazówkę!

Serdeczne pozdrowienia,

Goede levering

Goede levering

Svar fra Inktkenners

Dank voor je review! Fijn dat de levering opnieuw goed is verlopen. We waarderen je vertrouwen in Inktkenners.nl en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Goede kwaliteit
Gunstige prijs

Svar fra Inktkenners

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de kwaliteit en de gunstige prijs. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijk hoe je moet bestellen

Duidelijk hoe je moet bestellen, wat de kosten zijn en de snelheid van de bezorging. Nu even afwachten of de inkt ok is.

2. november 2025

Svar fra Inktkenners

Bedankt voor je review, Mary! Fijn om te horen dat het bestellen duidelijk was en dat je tevreden bent over de prijs en snelle bezorging. We begrijpen dat de kwaliteit van de inkt belangrijk is. Mocht je ergens tegenaan lopen, laat het ons gerust weten. We helpen je graag.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tevreden over product, service en prijs

1. Scherpe prijs
2. Snelle levering
3. De uitspraak dat de toner cartridge compatibel zou zijn met de laser printer, wordt ook echt waargemaakt. De printer geeft netjes aan hoeveel toner de cartridge nog heeft. De "status monitor" op mijn laptop laat geen verschil zien met gebruik van de originele cartridge. Geen issues dus :-)

30. oktober 2025

Svar fra Inktkenners

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de scherpe prijs, de snelle levering en de compatibiliteit van de toner. Mooi dat de printer en statusmonitor alles correct weergeven, precies zoals bedoeld. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pas na een week cartridges gekregen

Pas na een week cartridges gekregen. Intussen bij coolblue de cartridges besteld…..

28. oktober 2025

Beste Robert,

Bedankt voor uw bericht en feedback. Vervelend dat de levering een week duurde. Dat is niet de bedoeling. We kijken dit graag voor u na en lossen het netjes op. Kunt u uw bestelnummer mailen naar service@inktkenners.nl
? Als dank voor uw geduld ontvangt u van ons een kortingscode voor uw volgende bestelling.

Sophie
Team Inktkenners.nl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Serieuze, voordelige firma echt een AANRADER

Goede kwaliteit tegen een lage prijs,snel geleverd en als je een vraag hebt direct opgelost door een competente klantendienst.
Een aanrader!

13. oktober 2025

Svar fra Inktkenners

Wat een mooie review, hartelijk dank! Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de kwaliteit, prijs en snelle levering, en dat onze klantenservice direct heeft kunnen helpen. We waarderen jullie vertrouwen en aanbeveling enorm.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb hier vaker besteld en dat ging…

Ik heb hier vaker besteld en dat ging altijd prima. Dus bestelde ik weer. Helaas herkende de printer niet dat er cartridges inzitten. En kan ik dus niet printen met de cartridges van Inktkenners. Ergens anders cartridges gekocht; die deden het meteen en prima. Ik erover gemaild; steeds weer een andere vraag. Ik moest ze terug sturen. dat gedaan; krijg ik een melding dat het retour niet compleet is. Nee; vanzelf niet; ik stuurde alleen de degene die de printer niet pakte...en nu dus niets meer...

28. august 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Beste Henry,

Bedankt voor uw bericht en uw feedback. Vervelend om te horen dat het zo is gelopen — dat is uiteraard niet de bedoeling. We helpen u graag om dit netjes op te lossen. Zou u ons een e-mail kunnen sturen met uw bestelnummer via info@inktkenners.nl
? Dan kijken we direct met u mee om dit recht te zetten.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel ontvangen via een ophaalpunt

Snel ontvangen via een ophaalpunt, makkelijk te bestellen. prijs is ook leuk en het product was veilig verpakt.

9. oktober 2025

Svar fra Inktkenners

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging, de prijs naar wens was en het pakketje veilig bij het ophaalpunt is aangekomen. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

8. oktober 2025

Svar fra Inktkenners

Dank voor je review! Fijn dat je bestelling snel geleverd is. We helpen je ook de volgende keer graag weer verder.

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

30. september 2025

Svar fra Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Prima.

Prima ervaring. Mogelijk wel duidelijker vermelden dat levering bij bestellen op vrijdag avond niet de volgende dag zal zijn.

5. oktober 2025

Svar fra Inktkenners

Bedankt voor je review, John! Fijn om te horen dat je over het algemeen een prima ervaring hebt gehad. En dank voor je opmerking over de levertijd — dat nemen we zeker mee om onze communicatie hierover duidelijker te maken. We hopen je snel weer te mogen helpen bij een volgende bestelling.

Snelle leverring

Snelle leverring, goede kwaliteit.

29. september 2025

Svar fra Inktkenners

Dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit. We waarderen je vertrouwen in Inktkenners.nl en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Perfect

Alles perfect

25. september 2025

Svar fra Inktkenners

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles perfect verlopen is. We helpen je ook de volgende keer graag weer verder.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Had verkeerde no inktcartridge besteld…

Had verkeerde no inktcartridge besteld ,teruggestuurd prima opgelost, kun je gerust iets bestellen prima bedrijf goed bereikbaar ook via app ,vooral zo doorgaan.

15. september 2025

Svar fra Inktkenners

Dank voor je uitgebreide review! Fijn dat de retour van de verkeerde cartridge soepel is verlopen en dat je tevreden bent over onze bereikbaarheid en service. We doen ons best dit altijd zo te houden en waarderen je vertrouwen in Inktkenners.nl. Graag tot een volgende keer!

Sophie – Team Inktkenners.nl

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv