Snelle levering, veel keuze in mooie tattoos, ideaal als je (nog) niet weet wat je wilt en of je überhaupt een tattoo wilt. Mooie kwaliteit, blijft echt 2 weken goed zichtbaar en vervaagt daarna vri... Vis mer
Se hva andre synes
Snelle levering. Hele goedkope prijs alleen verzendkosten was jammer maarja. Verder kreeg ik er een extra gratis tattoo bij. Echt leuk om tattoo's op specifieke plekken uit te proberen. Ook heel makke... Vis mer
Goede kwaliteit , blijft echt zitten. Vind erg leuk deze voor speciale gelegenheden te bestellen en mezelf te bedrukken met leuke plaatjes. Aanrader!!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Tijdelijke tattoos gemaakt van plantaardige inkt die tot twee weken blijven zitten.
Kontaktopplysninger
Nederland
- contact@inkdays.nl
- inkdays.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Beste tatoeages ooit
Het zijn mooie tatoeages en ze lijken net echt ben echt blij met de eindresultaten
Indays 100%
Ik vind inkdays heel fijn zodat ik kan kijken welke tattoos ik nou echt wil katen zeten en het belangrijkste welke plek het mooi staat. Ik heb al een keer een samen werking gehad met inkdays en ik zou het zo nog een keer doen.
Leuke partner
Zeer bereikbaar, snelle antwoorden en levering, denken mee met het project. Goede kwaliteit en leverden ontsmettingsdoekjes mee.
Snel geleverd
Snel geleverd, en het lijkt net echt voor mijn foto's echt top.

Svar fra inkdays
Ik heb een goede ervaring gekregen…
Ik heb een goede ervaring gekregen omdat ik via TikTok hier een advertentie gezien heb, toen gelijk een keer geprobeerd. Het werkte voor mij alleen niet top want de tatoe kwam door water en wrijving toch steeds los terwijl ik alle stappen correct had gevolgd. Ik heb dit toen aangegeven en heb een mail geschreven ze hebben me gelijk gecompenseerd ik ben daarom toch erg tevreden
mooie designs en blijft lang zitten
Ik vond het fijn omdat ze veel mooie designs hadden en het heel echt leek. Het blijft er ook best lang zitten.

Svar fra inkdays
This is the first time I placed the…
This is the first time I placed the order but I must say one thing it’s amazing and well organised good service and special thanks to Olaf for being there I really enjoying my tattoo I hope will placed order soon you guys keep going well
Zeer mooi en goede tattoos blijven…
Zeer mooi en goede tattoos blijven langer zitten dan wordt vermeld, was er zeer tevreden over.
Super!
Super goede kwaliteit en de tatoeages blijven lang zitten!
Heel erg realistisch en zit mooi op de huid.
Er was een dingetje maar dat werd…
Er was een dingetje maar dat werd meteen opgepakt. Ook meteen zonder dat ik erom vroeg opgelost.
Super natuurlijk dat hij ( Olaf ) van eerst negetief me naar een possitieve ervaring wist om te buigen.
Super site super aardige kerel.
THANKS
Prima kwaliteit
Prima kwaliteit, blijft lang en goed zitten. Sommige zijn niet van echt te onderscheiden.
Prachtig design
Prachtig design, perfecte kit. Mooi collectie
Mooie ontwerpen
Mooie ontwerpen, blijven lang zitten en aanbrengen is makkelijk. 1e dag wel een beetje uitkijken met afgeven op je beddengoed. Maar ziet er heel goed en cool uit.
Top tattoo
Het was een geweldige tattoo jij is er mooi lang op blijven zitten en kwam er prachtig uit te zien
De tattoo’s zien echt uit en blijven…
De tattoo’s zien echt uit en blijven voor anderhalf week goed zitten.
Alles kan bij Inkdays!
Eigen ontwerp laten maken of gewoon een voorbeeld tattoo…. Alles kan bij Inkdays!
Super fijne klantenservice en snelle service!
Wil jij een week shinen met tattoo? Dan is dit je adres!
Heel fijn product
Heel fijn product. Ik kocht een tattoo bij inkdays omdat ik nog niet zeker wist waar ik mijn definitieve tattoo wou zetten.
Blijft toch zeker 2 weken goed zitten. Een aanrader!
Makkelijk aan te brengen en na even…
Makkelijk aan te brengen en na even opdrogen blijven de tattoo’s echt 2 weken mooi zitten!
Waar voor je geld
Super leuke designs en spreken de waarheid! Hun tattoo's zijn gemakkelijk te plakken en blijven daadwerkerlijk enige zitten!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.