Ik maak regelmatig lange wandelingen, 20,30,40km enz... Ik heb snel last van blaren, bij deze is het opgelost door injinji teensokken te gebruiken, vaarwel blaren. Ik gebruik ze zelfs dagelijks, oo... Vis mer
Selskapet har svart
Injinji teensokken zijn voor mij de oplossing tijdens de mijn lange afstandswandelingen. In combinatie met voetloze compressiesokken blijf ik energie houden en heb ik geen blaren meer.
Topkousen! Heb ze ondertussen al meerdere malen gebruikt tijdens zowel korte als verdere wandelingen en ze zitten echt zalig. Geen blaren meer en ze zijn ook echt comfortabel. Ook heel snelle verzendi... Vis mer
Selskapet har svart
Snelle levering! Zoals op de site van Injinji wordt beloofd. Draag al een tijd verschillende soorten Injinji sokken (hardlopen en hiking) en ben erg tevreden. Maar, let op: Injinji sokken vallen... Vis mer
Selskapet har svart
Injinji verkoopt teensokken voor allerlei momenten: of je nu gaat hardlopen, hiken of een dag op kantoor bent. Voor ieder moment een Injinji teensok.
Jupiterstraat, 6468 EV, Kerkrade, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik had gedacht dat sokken met tenen heel gevoelig waren in je schoen. Maar dat is niet waar. Ik ben er blij mee voor in mijn loopschoenen

Svar fra injinji.nl
Ik kreeg snel wat ik had besteld. De doos was wat aan de grote kant maar afgezien daarvan, perfect

Goede aankoop, 50 km gewandeld en geen blaren niet tussen de tenen, nergens

Svar fra injinji.nl
Goede spullen voldoen aan verwachting. Snelle correcte levering.

Svar fra injinji.nl
Snelle levering! Zoals op de site van Injinji wordt beloofd.
Maar, let op: Injinji sokken vallen klein, neem een maat groter! (staat overigens ook op de site vermeld)

Svar fra injinji.nl
Makkelijk te bestellen, snel geleverd en van zeer goede kwaliteit

Svar fra injinji.nl
Het zijn gewoon heel goede, prettige kousen, en de aankoop verloopt vlot, vanaf de bestelling tot de levering.

Svar fra injinji.nl
Heldere en betrouwbare informatie. En mooie kwaliteit. Ook een heel helder retour proces (wat niet nodig was 😊)

Snelle levering.
Ondanks het verhaal achter de teensokken toch een blaar gelopen tussen de grote teen en het opvolgend teentje ..

Svar fra injinji.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.