Een verjaardagscadeau( fietsjack ) voor mijn dochter gekocht. Op verschillende wielersites gezocht maar nergens leuke aparte jacks kunnen vinden tot dat ik Ingeklikt vond. Een mooie site met hele leuk... Vis mer
Se hva andre synes
Heb hier vaker wat besteld en ben altijd tevreden. Snelle service. Proberen bezorging ook op de fiets te laten doen. Goede kwaliteit, maar zoals op website aangegeven vallen de maten klein.
Armwarmers in an unusual shade of blue. Nicely made and fabric looks good. Initial try-on good. Fit well and are not overly long like some unisex brands. Ordering was straightforward, no problems wi... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Onze missie is de fietswereld mooier maken. Dit doen we sinds 2016 met ons eigen merk exclusieve, vrouwelijke fietskleding. Wieleroutfits die ervoor zorgen dat je met plezier, vol zelfvertrouwen op de fiets stapt. Dat je net wat verder gaat, wat harder fietst of gewoonweg meer lol hebt met je vriendinnen onderweg. Bekijk onze collectie en laat ons weten wat je ervan vindt. Met onze exclusieve dames fietskleding wordt fietsen toch nog véél leuker? Je koopt Ingeklikt uitsluitend via onze eigen webshop. We hebben geen fysieke winkel.
Kontaktopplysninger
Regentesselaan 26, 3818HJ, Amersfoort , Nederland
- hello@ingekikt.com
- ingeklikt.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zo’n leuk merk dat Ingeklikt met de…
Zo’n leuk merk dat Ingeklikt met de leuke printjes, vrouwelijke pasvorm en handige zakjes voor je spullen. Klantenservice is ook snel en goed.
snel en goed
Snelle levering, ook het retourneren omdat de maat niet goed was ging snel.
Het zijn mooie shirts, nu nog wachten op mooi weer
Fantastisch produkt
Zeer behulpzaam met de bestelling omdat de website niet reageerde. Via de mail besteld, klaargezet en de volgende dag al ontvangen. Zowel kwaliteit als pasvorm zijn geweldig. Tel daarbij de vele leuke prints… ingrediënten voor een fantastisch fietsseizoen in huis.
De fietsbroek is én fijn én mooi!
De fietsbroek is fijn, en ook mooi! En dat laatste is vrij uniek voor fietsbroeken!
Verzending snel en goed, communicatie duidelijk! Ik hou Ingeklikt erin!
Goed product en service
Goed en mooi product. Snelle, nette verzending. Direct reactie per mail toen ik geen bevestigingsmail had ontvangen: vriendelijk, snel en compleet opgelost.
Super leuke kleding
Snelle levering, super leuke, vrolijke en voor elk wat wils fietskleding.
Snel en goed
Klacht prima opgelost
Ik had een klacht over een kapotte naad in een broek, deze is tot volle tevredenheid direct opgelost ! Prima communicatie en service !
Met fietskoerier
Heel mooi product, mooie kwaliteit.
De maat klopt.
Hele snelle levering. Indien mogelijk wordt de levering per fietskoerier gedaan.
Mooie modieuze dames fietskleding
Mooie modieuze dames fietskleding. Goede kwaliteit, Goede maatvoering ook voor lange dames. Snelle levering van de bestelling.
Aanrader
Fijne samenwerking en goede kwaliteit
Hele fijne samenwerking met Ingeklikt Amsterdam. Shirt gesponsord gekregen voor het evenement Duchenne Heroes, waarbij we op vrijdag speciaal voor de moeders fietsen. Mooi om ons samen met vrouwen in te kunnen zetten.
Shirt is van perfecte kwaliteit, hele mooie pasvorm en wordt zeker nog vaak gedragen.
Ik had mijn nieuwe fietsbroek snel…
Ik had mijn nieuwe fietsbroek snel nodig. Aangezien ik tóch in Amersfoort was, kon ik hem komen halen.fijne service en een fijne nieuwe broek met een goed zeem.
3 jaar geleden was ik een paardenmeisje…
3 jaar geleden was ik een paardenmeisje en tegenwoordig fietsmeisje. Hoe leuk dat je met een fietsshirt beide werelden samen kunt brengen🥰. Ik vind overigens meer printjes leuk, dus er zullen meer aankopen volgen 🤗
Snel fietsbroek ontvangen
Snel fietsbroek ontvangen. Veel te klein ondanks dat wordt aangegeven dat de fietsbroek voor vrouwen met heupen zijn Uiteindelijk past de maat 4xl! En ik heb echt een normale Nederlandse maat 40 van broeken
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.