Kjøpte jakke til guttungen, som i følge mål skulle passe. Mottok jakken...ingen retursedel..bare en pose fra Kina..trodde jeg handlet fra norsk butikk. Guttungen åpner på julaften, og jakka er... Vis mer
Flere av varene holder en altfor lav kvalitet. Det er dårlige matreialer. F eks lykter og lysestaker og vaser. Platene på lykta er så tynne at de skrangler når du går forbi. Lysestakene er så dårlig b... Vis mer
Varen stemte ikke med bilde, veldig sen levering, fikk ikke opp returskjema. Mail frem og tilbake med kundeservice , fikk beskjed om å returnere til Kina, ingen pakkseddel fulgte med varen. Kjøper ald... Vis mer
Kan dere ta kontakt med meg på tlf. 91317861 Får ikke hjelp av dere i forbindelse med at jeg skal returnere en vare. Ønsker at dere kan ta ut en ferdig merkelapp som jeg kan bruke til returen.
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Her finner du hagemøbler i god kvalitet og til fornuftige priser. Vi tilbyr også hagetilbehør som både byr på nytte og sommerstemning. Vårt hjem er i Kristiansand - en sørlandsperle på sydspissen av Norge. Vi er en gjeng engasjerte mennesker som ønsker å begeistre våre kunder gjennom å levere god kvalitet og personlig kundeservice.
Mjåvannsvegen 69, 4628, Kristiansand, Norge
- 38 00 07 50
- post@ingarden.no
- ingarden.no
Useriøs butikk. Kinadritt!
Kjøpte jakke til guttungen, som i følge mål skulle passe.
Guttungen åpner på julaften, og jakka er kort på ermer og kort lengde. Fikk akkurat lukket jakken.
De svarer ikke noen henvendelser, så jeg føler meg lurt!
Dette er den nest useriøse såkalt norske butikk jeg har opplevd.
De utgir seg for å være norske, men hovedadressen ser jeg er i Kina. Og det er de vi må sende retur til..uten returlapp.
Føler dette er en svindelbutikk! 800 pluss frakt rett i dass.
Varen stemte ikke med bilde
Varen stemte ikke med bilde, veldig sen levering, fikk ikke opp returskjema. Mail frem og tilbake med kundeservice , fikk beskjed om å returnere til Kina, ingen pakkseddel fulgte med varen. Kjøper aldri mer her
Kjøpte ergonomiske sko som langt I fra…
Kjøpte ergonomiske sko som langt I fra vår ergonomiske. Jeg kunne like greit bestilt disse fra temu eller wish mye billigere. Det lukter helt sykt av dem. Og dem var helt deformerte.
Måtte returnere varen
Måtte returnere varen - returadresse Kina og det koster en formue å returnere. Ingrid butikk sier at varen skal returneres til internasjonalt lager så PASS PÅ.
Rask levering
Rask levering, og produktene holdt til forventningene😊
Kjempefin service
Kjempefin service, de holder det de lover hver gang,😊mvh Liv
Kjøpte noen kopper her i butikken
Kjøpte noen kopper her i butikken, varene kom raskt og siden er enkel i bruk, utsjekking tar kort tid og er enkel.
Kjempefornøyd!
Varene kom veldig raskt og de var akkurat slik jeg forestilte meg dem. Godt beskrevet på nettsiden deres altså!
Mye fint
😊 det er mye fine ting artige og korslige og lett og rask sending . Har anbefalt denne siden til vennene mine .
Topp service.
Bestilte 2 lykter, og når de kom så var glasset i den ene knust. Tok bilde av skaden og sendte dette inn. Fikk raskt svar og beklagelse (det var helt sikkert postgangen sin feil), og nye lykter ble sendt. De var hele og fine, flott og rask service.
Hyggelig nettbutikk
Veldig enkel og oversiktlig butikk, lett å finne det man skal ha. Veldig bra med flere betalingsmåter.
Bra service
Rask levering og fri frakt,veldig fornøyd
Sikkert, trygg og rask levering!
Alltid fornøyd med leveransen fra dr. Lykke. God kundeservice og gode betingelser for retur og reklamasjon! Min favorittnettbutikk!
Meget godt fornøyd!
Ryddig og rask levering med faktura separat.
rask levering
fine ting, rask levering, gode priser
Raskt levert, bra priser og gave med på kjøpet!
Varene kom etter to dager og sto til forventningene. Likte spesielt at jeg fikk duftlys med på kjøpet! Anbefales.
Fantastisk service!
Fikk en vare som hadde blitt ødelagt under frakt. Når jeg kontakte kundeservice så fikk jeg beskjed om at nytt produkt var på vei! Bare noen dager senere fikk jeg det nye produktet i posten. Raskt, korrekt og hyggelig kundeservice! Blir ikke siste gang jeg handler her!
Veldig fine varer. God servise. Skal gjerne kjøpe mer :)
Veldig fornøyd kunden :)
Kvikk og grei handel.
Varen var nøyaktig som beskrevet og svarte absolutt til forventningene:)