Kjøpte jakke til guttungen, som i følge mål skulle passe. Mottok jakken...ingen retursedel..bare en pose fra Kina..trodde jeg handlet fra norsk butikk. Guttungen åpner på julaften, og jakka er... Vis mer

Flere av varene holder en altfor lav kvalitet. Det er dårlige matreialer. F eks lykter og lysestaker og vaser. Platene på lykta er så tynne at de skrangler når du går forbi. Lysestakene er så dårlig b... Vis mer

Varen stemte ikke med bilde, veldig sen levering, fikk ikke opp returskjema. Mail frem og tilbake med kundeservice , fikk beskjed om å returnere til Kina, ingen pakkseddel fulgte med varen. Kjøper ald... Vis mer

Kan dere ta kontakt med meg på tlf. 91317861 Får ikke hjelp av dere i forbindelse med at jeg skal returnere en vare. Ønsker at dere kan ta ut en ferdig merkelapp som jeg kan bruke til returen.

1. Hagesenter
  2. Møbelbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Her finner du hagemøbler i god kvalitet og til fornuftige priser. Vi tilbyr også hagetilbehør som både byr på nytte og sommerstemning. Vårt hjem er i Kristiansand - en sørlandsperle på sydspissen av Norge. Vi er en gjeng engasjerte mennesker som ønsker å begeistre våre kunder gjennom å levere god kvalitet og personlig kundeservice.

1,0

Dårlig

2k anmeldelser

Useriøs butikk. Kinadritt!

Kjøpte jakke til guttungen, som i følge mål skulle passe.
Guttungen åpner på julaften, og jakka er kort på ermer og kort lengde. Fikk akkurat lukket jakken.
De svarer ikke noen henvendelser, så jeg føler meg lurt!
Dette er den nest useriøse såkalt norske butikk jeg har opplevd.
De utgir seg for å være norske, men hovedadressen ser jeg er i Kina. Og det er de vi må sende retur til..uten returlapp.
Føler dette er en svindelbutikk! 800 pluss frakt rett i dass.

27. desember 2024

Måtte returnere varen

Måtte returnere varen - returadresse Kina og det koster en formue å returnere. Ingrid butikk sier at varen skal returneres til internasjonalt lager så PASS PÅ.

4. juni 2024

Mye fint

😊 det er mye fine ting artige og korslige og lett og rask sending . Har anbefalt denne siden til vennene mine .

24. mars 2017

Topp service.

Bestilte 2 lykter, og når de kom så var glasset i den ene knust. Tok bilde av skaden og sendte dette inn. Fikk raskt svar og beklagelse (det var helt sikkert postgangen sin feil), og nye lykter ble sendt. De var hele og fine, flott og rask service.

16. mars 2017

Hyggelig nettbutikk

Veldig enkel og oversiktlig butikk, lett å finne det man skal ha. Veldig bra med flere betalingsmåter.

9. mars 2017

Fantastisk service!

Fikk en vare som hadde blitt ødelagt under frakt. Når jeg kontakte kundeservice så fikk jeg beskjed om at nytt produkt var på vei! Bare noen dager senere fikk jeg det nye produktet i posten. Raskt, korrekt og hyggelig kundeservice! Blir ikke siste gang jeg handler her!

2. februar 2017