2,1

Under middels

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Jevngodt med svindel

Tjenesten var uoversiktlig og ikke så nyttig som jeg hadde trodd, men verre enn dette var det helt utrolig dåtlige grensesnittet. Rart at det er mulig å være så dårlig på dette i dag. Verst er kundebehandlingen. Jeg trodde jeg hadde avbestilt, men de sendte en faktura, og sendte den fakturaen (for et helt nytt år...) med tjenesten til inkasso da jeg mente den var feil. Jeg betalte for å slippe ubehaget med inkasso-konflikt. Jeg har prøvd flere ganger å finne ut av om avbestillingen nå er registrert, men de svarer ikke. Så jeg risikerer egentlig å få en ny faktura om et år, og samme problem. Men da får jeg manne meg opp til å ta konflikten i så fall. Dette er i alle fall jevngodt med svindel.

27. mars 2026

Hei Roger,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er leit å høre at både plattformen og oppfølgingen ikke har fungert som forventet.

Vi vil bare understreke at fornyelser og fakturering skjer i henhold til avtalen. Samtidig skal det selvfølgelig ikke være uklart om en oppsigelse er registrert eller hva som gjelder videre.

For å unngå slike situasjoner anbefaler vi at du bruker supportportalen vår når du melder inn oppsigelser eller saker:

Da blir henvendelsen din registrert riktig, og du får bekreftelse og oppfølging underveis.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Mercell-teamet

Ekstremt dyr tjeneste for…

Ekstremt dyr tjeneste for anbudsvarsling!

I tillegg er brukergrensesnittet elendig, kundeservice er ikke tilstedeværende.

26. februar 2026

Hei Mira,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss. Det er leit å høre at både pris og brukervennlighet ikke svarte til forventningene dine.

Vi vet at opplevd verdi kan variere, og selv om prisene våre gjenspeiler omfanget av tjenestene vi tilbyr og markedene vi dekker, tar vi tilbakemeldingen din på alvor.

Å forbedre brukeropplevelsen og oppfølgingen av kundene våre er noe vi jobber kontinuerlig med. De siste månedene har vi blant annet jobbet med å forbedre supporten vår, slik at du skal oppleve bedre tilgjengelighet, raskere svar og høyere kvalitet i oppfølgingen.

Dersom du ønsker hjelp eller vil melde inn en sak, kan du gjøre det her:

Takk igjen for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding.

Styr unna

Styr unna! Forferdelig kundeservice. De lurte oss med på 40% økning av priser gjennom å sende en email som ser ut som deres anbudsvarslinger. Prisøkningene ble sendt rett før årlig fornyelse, og ble gjemt bak masse tekst og en URL lenke. De kamuflerte dermed prisøkningene for å lure penger ut av oss, og ville tatt oss til inkasso i etterkant. De sendte oss faktura etter vi hadde avsluttet abonnementet, og svarte ikke på henvendelse da vi sa at vi hadde sagt opp. De bryr seg 0% om å ta vare på deg som kunde.
Styr unna, ellers vil du føle deg svindlet og lurt!!!

12. januar 2026

Hei Johan,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss. Det er leit å høre om opplevelsen din.

Vi vil presisere at informasjon om prisjusteringer og fornyelser blir kommunisert i tråd med avtalevilkårene, og det er ikke vår intensjon at dette skal oppleves som uklart eller misvisende.

Vi vet at saker som gjelder avtalevilkår, fakturering eller oppsigelse fort kan bli frustrerende hvis forventningene ikke er helt avklart. Derfor er det viktig for oss å håndtere dette på en tydelig og ryddig måte. Inkasso benyttes kun der det er et gyldig grunnlag i avtalen, og følger faste rutiner.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi tar det med oss videre.

Mercell-teamet

Vis anmeldelser på alle språk. (17 anmeldelser)