kjøpte 3 stk støyreduserende ørepropper via Elkjøp.. en var riktig, men de to andre som er Støyreduserende ørepropper med etui Flerfarget skulle se ut som de man kan høre på musikk fra og det skulle v... Vis mer
Jeg bestilte et produkt jeg ønsket å returnere . kontaktet kundeservise på mail med informasjon de ber om på sin web side. Fikk svar kun en timer etterpå. Saken er løst og jeg er meget fornøyd.
Topp service. Ene delen jeg fikk tilsendt var ødelagt, men sa ifra via mail og ny del kom etter noen dager uten diskusjon. Den delen var i orden. Super kundeservice!
Vi säljer produkter som vi själva använder och gillar och där vi kan skapa ett oslagbart värde för dig som kund. Våra produkter utmärker sig genom snygg design, bra kvalitet och ett konkurrenskraftigt pris. Detta lyckas vi med genom att köpa samtliga produkter direkt från tillverkaren, samtidigt som att vi äger hela logistikkedjan.
Lokegatan 5 , 263 37, Höganäs, Sverige
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Delen jeg bestilte kom levert som avtalt. Den var billig og jeg er kjempefornøyd.
Jeg var litt uheldig med produktet, men de får full score fôr kundebehandling
Har nå brukt 12+ dager på å frakte en kabel. Jeg har fortsatt ikke fått den, ingen kan fortelle meg når jeg får den og de eneste svarene jeg får er at jeg må vente lenger.

Svar fra INF Company AB
Jeg bestilte og betalte for et produkt den 28.11.25. Allerede 10-20 minutter etter kjøpet var jeg i kontakt med Elkjøp via chat. Jeg fikk da et klart løfte om at ordren var kansellert og at jeg skulle motta en bekreftelse fra INF senere samme dag.
Ingenting skjedde. Ingen e-post kom, og ordren ble aldri kansellert. Produktet kom i posten 08.12.25 og ble returnert uåpnet allerede dagen etter (09.12.25).
I dag er det 22.12.25, og jeg har fremdeles ikke fått refundert pengene mine. Dette er utrolig dårlig kundeservice og mangel på kontroll i systemene deres. Jeg anbefaler alle å unngå netthandel med dette firmaet

Styr unna.
Over 30 dager har gått, ingen vare. Sendt mail til kundeservice som ikke finner kjøpet.
Har gitt opp leveransen, og kjøper heller fra noen andre. Gjelder filter til Tørketrommel.

Svar fra INF Company AB
2 av 2 kjøp har tatt ukesvis med tid. Ingen oppdateringer annet en vi behandler ditt kjøp og at det er snart fremme. Kjøpt via dem som tredjeparts hos elkjøp og cdon. Styr unna, anbefales absolutt ikke!

Svar fra INF Company AB
Elendig kundeservice. Bestilte en vare som ifølge nettsiden skulle passe til mitt produkt – det gjorde den ikke. Når jeg prøver å returnere den, får jeg beskjed om at retursystemet deres ikke fungerer. Har nå ventet i over to måneder og får fortsatt den samme unnskyldningen hver gang jeg tar kontakt.

Svar fra INF Company AB
Kjøpte noen Sony wh-xm5 øreputer på cdon 18 februar 2025. fikk en ordrebekreftelse i mail der det sto at de skulle komme før 1 april senest. Jeg skriver nå 4. Oktober og har ikke fått dem enda. Regner med at dette er bortkastet penger. Ser at det er mange andre som har hatt problemer med cdon og inf....

Svar fra INF Company AB
Saken er løst og jeg er meget fornøyd.
Bestilte en vare som skulle komme 26-29 juli via cdon. Da jeg ikke hørte noe som helst innen 05.08, etterspurte jeg varen og fikk til svar: «Ingen grunn til bekymring, vi har kansellert bestillingen din !» og når jeg spør hvorfor det er kansellert, får jeg til svar en masse prat om refusjonen og faktura osv. Så dette kan ikke anbefales, det virker bare som de ikke vil svare og unngår spørsmålet mitt, evt er det ikke et menneske som leser meldingene mine. Uansett, elendig. Jeg har heller ikke fått pengene tilbake.

Svar fra INF Company AB
Eneste årsak til at jeg bestilte fra dem, var at det stod at det var rask levering. Skulle komme 3 juli. Bestilte den 29. Juni. Er den 10. Juli i dag. Og status står fremdeles som: "til behandling" . Føler meg lurt. Usikker på om det er svindel.

Svar fra INF Company AB
Kjøpte reservedeler til en Bosch kantklipper og fikk deler som var bedre kvalitet enn orginalen.
God pris og kjapp levering,anbefales uten tvil 👍
Usikker....
Bestilte en vare lørdag 14.juni, fikk beskjed på leveringsbekreftelse at denne skulle komme onsdag 18.juni-fredag 20.juni. Det har ikke kommet noe pakke fra de og jeg har heller ikke fått noe beskjed om at det er sendt....
Ikke bestille her fra. Jeg mangler min pakke som blev sendt d. 1 juni, den skulle være sendt som et brev og man kan ikke tracke den. Det virkelig fusk. En skam at Elgiganten har dem som partenere på deres hjemmeside.

Svar fra INF Company AB
Svindel. Har ikke mottatt verken varen og ingen oppdatering på varen heller. Har kontaktet de men det eneste de sier er at jeg må være tålmodig, og det er greit nok det, men når de ikke kan fortelle meg hvor pakken er eller noen ting så blir det veldig useriøst. Jeg driver bedrift selv og det er ikke slik man holder på! Jeg kommer ALDRI til å kjøpe noe herfra igjen. Anbefaler alle å holde seg unna. 2 uker er gått og ikke en eneste oppdatering på hvor pakken befinner seg eller noe.

Bra utvalg - rask levering
Et utrolig utvalg av reservedeler til alt fra Dyson til Roborock. Og alt annet du har i hjemmet.
Rask levering og fantastiske priser - anbefales👍
INF leverte som bestilt. Alt ok - fornøyd.
Her går det tregt. Varen ble lovet levert for snart en uke siden. Vet ikke om det jeg har kjøpt og betalt noen ganger kommer ... Ser dårlig ut.

Svar fra INF Company AB
Bestilte 3 mars med ETA 6 mars. etterlyste en uke etter bestilling. da ble ny ETA 18 mars.. den er fremdeles ikke ankommet Norge nesten 10 dager etter bestilling..
Posten norge har kun motatt melding om at en pakke er på vei. Den har med andre ord ikke forlatt Sverige enda, 10 dager etter bestilling. Jeg mistenker at de selger varer de ikke en gang har på lager..
Jeg bestilte også 2 andre forsendelser fra sverige og Tyskland den 5 og 7 mars. Den ene er allerede levert. Jeg jobber selv innen transport og frakt og dette er totalt uakseptabelt. jeg ba om pengene tilbake men jeg måtte visste vente til 18 mars for å se om varen dukket opp🙄

Svar fra INF Company AB
Kjøpte et produkt, var ikke fornøyd med produktet så sendte det tilbake og fikk beskjed om at utbetalingen på over 1000kr skulle komme tilbake til meg rundt 7 virkedager senere. Nå har det gått over en måned. Anbefales absolutt ikke å kjøpe herfra.