Dit Indre Rum Kropsterapi - Svendborg Anmeldelser 26

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Marc er en af det bedste behandler, jeg har mødt. Han er dygtig, indlevende og man får hurtigt tillid til ham. Marc har en oprigtig interesse i én og at han ved, hvad han laver og taler om. Jeg give... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

BEHANDLING BODY SDS Marc kan noget usædvanligt. Der er altid ro, tillid og tryghed til at kunne give slip i Marc proffesionelle hænder og behandling, og som hjælper en til at finde ind til det,... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Alternativ medisinsk behandler
  2. Søvnklinikk
  3. Spesialistklinikk

Skrevet av virksomheten

Body-sds behandling i hjertet af Svendborg. Jeg har som behandler fokus på mindfulness og psykisk, fysisk og mental sundhed og jeg er sympatisk, lyttende og undersøgende. Mit helt store fokus ligger på stresshåndtering og søvnudfordringer. Hvor jeg dykker ned i det autonome nervesystem og lære det at regulere sig selv igen. Det er som behandler vigtigt for mig, at du er i centrum og føler dig tryg. Hos mig vil du komme ind i et lokale hvor der er rart at være og plads til alle. Hvis hverdagen virker lidt uoverskuelig, tager jeg glædeligt imod dig.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Marc er en af det bedste behandler

Jeg giver Marc mine varmeste anbefalinger.

20. februar 2024

Hej Timo
Tak for din flotte anmeldelse, og tak for et godt behandlingsforløb.. Det var mig en fornøjelse.

Fantastisk velvære

Fantastisk velvære, jeg har fra første behandling kunnet mærke en forskel. Man føler sig tryg i " Dit indre rum ", Marc er en dygtig behandler , god at tale med og giver sig god tid til at lytte. Det bedste jeg længe har gjort for mig selv - tak for denne gang. Vh Lene

17. januar 2024

Hej Lene
Tak for dine flotte ord. Jeg føler mig stolt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En investering i krop og sind

At vælge Body SDS hos Marc er den bedste investering, jeg har lavet i og for mig selv!

Marc har hjulpet mig med at sætte ord på alt det, som er svært, og han har samtidig hjulpet mig med at finde roden til det, som påvirker mig i min hverdag.

Jeg har lært min krop og mit sind langt bedre at kende, og jeg har meget nemmere ved at finde rundt i mit tankemylder, og hvad min krop prøver at fortælle mig. Min søvnkvalitet har desuden forbedret sig markant, siden jeg var hos ham første gang.

Hos Marc er der et trygt rum, hvor man bliver set, hørt og anerkendt for sine tanker og følelser, som jeg har fundet ud af, var det jeg havde allermest brug for.

Det har for mig personligt krævet enorm meget både fysisk og mentalt at gennemføre forløbet hos Marc, men det har 100% været for det bedste, og et forløb jeg aldrig vil være foruden.

21. september 2023

Hej Mathilde
Tak for din dejlige anmeldelse og uddybende ord omkring hvad forløbet har gjort for dig og hvordan det var for dig.

Alt det bedste til dig fremover.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Marc har hjulpet mig til at få ro på…

Marc har hjulpet mig til at få ro på mit nervesystem, der var overbelastet af en akut stress-reaktion og for mange år med uro, samt gamle traumer. Marc er god til at finde ind til de underliggende problematikker, og har fået løsnet op , hvilket har gjort mig mere rolig og afbalanceret i mit nervesystem. Marc er tillidsfuld og giver sig tid til at lytte og forklare. Kæmpe anbefaling herfra.

8. september 2023

Svar fra Dit Indre Rum Kropsterapi - Svendborg

Det har været så fedt at se din udvikling! Tak fordi at jeg måtte hjælpe og tak for den skønne anmeldelse 😊

Kompetent og tryg behandling

Jeg fik hjælp til at få et for aktivt alarmberedskab dæmpet.
Marc er meget tillidsvækkende og fagligt dygtig. Han tager sig tid til at forklare. Han er proffesionel men samtidig møder man også mennesket Marc. Man mødes ligeværdigt med ham i en ikke-klinisk relation i meget behagelig omgivelser.

28. august 2023

Svar fra Dit Indre Rum Kropsterapi - Svendborg

Tak for dine fine ord og beskrivelser, dem sætter jeg pris på 🙏

Samt den flotte anmeldelse 😊

Marc

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Roligt nervesystem - giver fantastisk søvn

Jeg genkendte fuldstændig mig selv i Marcs beskrivelse af søvnproblemer på Facebook og har haft 4 behandlinger hos ham.
Jeg har været igennem flere stressperioder og følte, at mit nervesystem var i ubalance og kunne reagere voldsomt på "ufarlige" oplevelser. Marc er lykkedes med at få det i ro og nu jeg sover virkelig godt om natten.
Udover de kropslige behandlinger, har vi samtalet og Marc har givet mig flere redskaber, hvoraf det ene har været særligt effektfuldt. Med det har jeg få ro omkring dagens og morgensdagens arbejde, så der ikke længere løbende dukker ting op efter arbejdstid, jeg lige mangler at afvikle eller tænke igennem.
Jeg kan virkelig anbefale Marc til alle - og gør det allerede.

20. juni 2023

Hej Hanne
Tak for din flotte anmeldelse.
Det var en fornøjelse at have dig i forløb og glad for at jeg kunne hjælpe 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alle burde investere i sig selv

Jeg har været i forløb hos Marc i ca 4 måneder.
I et lille års tid inden jeg startede hos ham, havde jeg ofte overvejet og prøve “det der Body SDS”, men jeg forstod ikke helt hvad det var, eller hvad det kunne- så jeg kom ikke afsted.

Da jeg i marts 2023 blev sygemeldt med stress, kontaktede jeg Marc.
Jeg havde nok en eller anden ide om, at han “bare” skulle hjælpe mig med min stress… men jeg blev hurtigt klar over- at jeg havde fået startet op for noget, som virkelig gør en kæmpe forskel for en.

Marc er et skønt menneske. Han er enormt omsorgsfuld, dygtig, opmærksom og man bliver hurtigt tryg og tilpas i hans selskab. Man kan ikke skjule noget for Marc, kroppen afslører en og selvom det kan være sårbart og kan være grænseoverskridende, så er det samtidig befriende. Ved Marc skal man ikke lade som om- der må og kan man bare ‘være’.

Body SDS er en investering i sig selv og muligvis en af de bedste investering man kan give sig selv, så jeg vil virkelig anbefale alle og gøre det!

20. juni 2023

Hej Camilla
Tak for at dele din historie, og flotte anmeldelse.
Og tak fordi jeg måtte være en del af din rejse væk fra stress 😊

God behandling

God behandling. Det har virkelig hjulpet mig med min ryg. Kan klart anbefales

20. april 2023

Hej Mathilde
Tusinde tak for din anmeldelse og tak fordi jeg måtte hjælpe dig. 😊

BEHANDLING / TRÆNING BODY SDS

BEHANDLING BODY SDS
Marc kan noget usædvanligt. Der er altid ro, tillid og tryghed til at kunne give slip i Marc proffesionelle hænder og behandling, og som hjælper en til at finde ind til det, som bøvler. Det er ALLE følelser, som kommer i spil: Taknemmelighed, kærlighed til livet, vrede, at slippe det skamfulde i sit levede liv, kedafdethed- og at det er ok for en tid og endnu mange flere følelser - men den dominerende for mig er taknemmeligheden.
Kort og godt: Prøv Marc's behandlinger. Jeg er kommet HJEM- og tro mig, der er prøvet mange behandlere i årernes løb.

TRÆNING BODY SDS ⭐⭐⭐⭐⭐
Hård træning, anderledes og flyvende 😉
Afhængighed opnås🙏🙂😍

8. november 2022

Hej Karin
Tak for de meget flotte ord! Det varmer sådan om mit hjerte ❤️

Og ikke mindst din tillid, så du har kunne give slip på forskellige ting 😊

Tak for også at nævne et par ord Body SDS Grundtræning - som er et super godt supplement til behandlingen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alle burde prøve en behandling hos Marc!

Jeg har været super glad for de behandlinger jeg har haft hos Marc!
Han er en mand som er meget professionel og det var tydeligt at han vidste hvad han lavet.
Jeg har følt mig i meget trygge hænder, lige fra starten.
Jeg har personligt selv fået det meget bedre ved at have haft et forløb hos Marc.
Kan varmt anbefale Dit Indre Rum Kropsterapi - Svendborg. :)

8. mars 2023

Hej Alexander

Tak for dine flotte ord og anmeldelse!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har været meget tilfreds med mine…

Jeg har været meget tilfreds med mine behandlinger hos Mark.

Efter en sorgproces, en kompliceret graviditet, et kejsersnit og et mistet barn, havde jeg af mange årsager svært ved at få fat i min dybe vejrtrækning. Dette kunne skyldes både årvæv efter kejsersnittet men også det mentale traume og det stress der var forbundet med det. Mark var eminent til at the højde for både det mentale og det fysiske og jeg følte en klar effekt af behandlingen. Jeg er selv fysioterapeut og kommer derfor med en vis baggrundsviden om kroppen, men følte mig helt tryg og overbevist med Mark som behandler.

Jeg kan klart anbefale behandling hos “dit indre rum”.

1. mars 2022

Hej Ronja

Tak for at dele hvad behandlingen har gjort for dig 😊

Og ikke mindst de flotte ord og anbefaling!

Marc har åbnet døren

Marc har åbnet døren, så jeg har kunnet finde hjem til mig selv.
Gennem en række behagelige oplevelser, både i form af behandlinger og træningsaftener, har Marc støttet og guidet mig til at opdage både mine fysiske og mentale auto-piloter, så jeg gradvist har kunnet give slip på dem og derved finde hjem til mig selv. Tak.

28. september 2022

Svar fra Dit Indre Rum Kropsterapi - Svendborg

Jeg har været så glad for at jeg kunne hjælpe dig!
Tak for din flotte anmeldelse 🤗

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super god oplevelse

Super god behandler, lytter på en og giver en positiv feedback

24. september 2022

Tak for din fine anmeldelse 🤗

Han er god

Han er god, lyttende og forstående.
Kan varmt anbefales

17. juni 2022

Tak for din fine anmeldelse 🤗

Jeg kan kun anbefale Marc

Jeg kan kun anbefale Marc, som er dygtig og kompetent. Jeg er startet i et forløb og Marc får hver gang fat i det jeg har brug for, nemlig dyb afspænding og kropsbevidsthed, når arbejde og hverdag sætter sig som smerte. Det er bare godt og det virker!!

16. mars 2022

Tak for din flotte anmeldelse 🤗

Dit Indre rum kropsterapi

Jeg har fået behandling hos Marc gennem længere tid og er yderst tilfreds. Føler mig tryg og i meget kompetente hænder og har god effekt af behandlingerne.
Kan anbefale Marc på det varmeste!

10. februar 2022

Tak for din anmeldelse Lisbet - Den varmer!🙏🏻

Dbh Marc

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, trygt, dybt og selvom jeg synes, selve body sds-behandlingen er hårdt arbejde, kom jeg ud lidt mere rolig, tættere på mig selv og i bedre balance💚

9. februar 2022

Hej Heidi
Tak for din anmeldelse - jeg er glad for at din oplevelse var god 🙏🏻

Dbh Marc

Mega dygtig✨

Jeg har været ved Marc to gange nu, og jeg glæder mig til den videre proces hos ham. Jeg føler han tolkede mig spot on allerede ved første konsultation, og at han dermed kan hjælpe mig til at blive meget klogere på mig selv. Mega sejt og super værdifuldt for mig👌✨

28. januar 2022

Hej Michaela
Hvor er jeg glad for at du har den oplevelse hos mig... Jeg går meget op i at møde mennesker hvor de er i livet.

Tak for din fine anmeldelse, den er jeg glad for!

Dbh
Marc Folmand

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har ikke prøvet body sds

Jeg følte mig hurtigt tryg ved Marc og det var vigtigt for mig fordi så kan jeg slappe mere af. Jeg har ikke prøvet body sds før men havde den vildeste føles da jeg gik fra, så kan kun anbefale Marc.

14. januar 2022

Hej Thomas
Jeg er super glad for at du har kunne mærke trygheden, noget som jeg bestemt lægger vægt på i mine behandlinger... Når man prøver Body SDS de første gange, kan det sagtens være en vild oplevelse 😊
Tak for anbefalingen, den er jeg taknemmelig for!

Dbh
Marc Folmand

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv