Præcis indlæg
Købte et par indlæg og det virker rigtig godt. Hjalp på både gågang og løb.
Effektiv og professionel personnel.

Svar fra Indlægsklinikken
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Købte et par indlæg og det virker rigtig godt. Hjalp på både gågang og løb.
Effektiv og professionel personnel.

Svar fra Indlægsklinikken
Jeg har haft en fantastisk oplevelse, de er for det yderste professionelle og dygtige i deres arbejde. Jeg fik en gratis 3D undersøgelse, og forklaring, var grundig og nemt at forstå. Jeg havde min egen indlæg fra min fodterapeut og han syntes at jeg skulle give dem en chance, der jeg var utilfreds med dem, her specialist i klinik var fuldstændig professionelt og ærligt. Tusind tak for det, jeg er i gang med at følge deres anbefaling.. Jeg vil give 1000 stjerne ⭐️ hvis jeg kunne.

Svar fra Indlægsklinikken
Meget god kvalitets skoindlæg. Jeg har haft mine skoindlæg siden marts, og de fungerer helt perfekt. Personalet er virkelig venlige og hjælpsomme.
Jeg fik stjålet mit ene par indlæg (og sko) for nyligt, og klinikken kunne stadig hurtigt hjælpe mig.

Svar fra Indlægsklinikken
En rigtig god oplevelse at få en fodanalyse og tilpassede indlæg, som virkelig har hjulpet mig! Super service, prof håndtering og omhyggelighed! Har lige bestilt ekstra par 👍😉 Varm anbefaling herfra!

Svar fra Indlægsklinikken
Jeg har kun ros til alle i personalet og endnu mere for dem der lavede indlæg til mig. TAK for lytte til mine behov og for jeres tålmodighed, når jeg ønskede rettelser. Super-god-service på være jeres mellemnavn!

Altid imødekommende personale
Indlæg bliver altid rettet til hurtigt

Svar fra Indlægsklinikken
Ganske fin oplevelse fra første møde.
Professionel behandling, fint introduction til brugen af de nye indlæg. Og bedst af alle - indlæggen fungere perfect!

Svar fra Indlægsklinikken
Meget professionel men også meget venlig og personligt betjening, hvor jeg følte mig både set og hørt. Fik også meget fine oplysninger, som jeg virkelig har kunnet gøre brug af.
Jeg har fået glade 😊 fødder, og jeg kan kun anbefale Indlægsklinikken i Aarhus

Svar fra Indlægsklinikken
God service og venligt personale. Vil klart anbefale til venner og bekendte.

Svar fra Indlægsklinikken
Professionelle og hjælpsomme ansatte. Oplyste mig om at jeg var berettiget til tilskud. Det var tilfældet. Og jeg kan nu glæde mig over at have fået et sæt indlæg uden beregning.

Svar fra Indlægsklinikken
Jeg fik lavet indlæg her og jeg er virkelig glad for hele oplevelsen. Det gik super hurtigt, og jeg blev mødt af en rigtig god og imødekommende service. Man føler sig tryg hele vejen igennem og jeg kunne hurtigt mærke en forskel efterfølgende. Det har helt klart været det værd for mig - kan klart anbefales!

Svar fra Indlægsklinikken
Kort før jul 2025 fik jeg hos Indlægsklinikken i Aarhus taget mål til et par indlægssåler pga. nedsunken forfod og svang. De var klar kort tid efter og jeg har nu brugt dem i en månedstid.
Jeg er ualmindelig godt tilfreds med indlæggene. De støtter godt og jeg føler sågar en forbedring i fodstillingen når jeg ikke har fodtøj på.
Så, jeg har netop bestil et ekstra par såler, så jeg ikke skal flytte dem rundt fra et par sko til et andet.
Servicen jeg fik var god og informativ, så jeg kan kun anbefale klinikken i Aarhus.

Svar fra Indlægsklinikken
Super venlige og kompetente medarbejdere. Indlæggene har gjort en kæmpe forskel for mine fødder og mig 😉 og jeg kan nu gå langt og stå uden at få ondt i fødderne dagen efter. Bestemt pengene værd.

Svar fra Indlægsklinikken
Super kompetent service og sparring. De var SÅ meget med til at gi mig mine gåture tilbage

Svar fra Indlægsklinikken
Jeg har været igennem en hav af standard såler og intet har hjulpet. Nu efter at have fået mine nye såler, kan jeg gå uden smerter.
Jeg vil klart anbefale Indlægsklinikken - god betjening og der er tid til kunden.

Svar fra Indlægsklinikken
Virkelig dårlig betjening fik taget mål til indlæg og fik at vide at det var en anden der udleverede dem kom ind i butikken og pigen i receptionen tog den næste kunde selv om hun var i gang med at ekspedere mig - fik indlæggene i hånden af en anden ekspedient og lagde dem i skoene og gik ud - hvis de havde tilbudt at sende dem i stedet for at jeg skulle betale for en taxa begge veje, da der absolut ingen parkeringspladser er på Vesterbrogade ville det have været en del lettere og meget billigere

Svar fra Indlægsklinikken
Jonathan er nok en af de mest kompetente mennesker jeg nogensinde har mødt. Han har imponerende godt styr på løbesko og alle de forskellige modeller.
Hvis I skal have nye sko, så får Jonathan en kæmpe anbefaling herfra!

Svar fra Indlægsklinikken
Har fået sygdom i fødderne ( Freiberg). Gik på hælene i 6 uger. Efter steroider hos ortopæd kir. fik jeg lavet indlæg hos Indlægsklinikken. Jeg humpede ind og gik ud. Kan dog ikke gå så langt endnu, men KAN GÅ lidt uden smerter! Kan ikke gå på bare fødder eller andre sko. Mine varmeste anbefalinger. Mvh J. Bach, osteopat D.O.