Indicatie Bureau Nederland B.V. Anmeldelser

4,6

Altijd fijn contact met Jorik gehad. Loop je ergens tegenaan bied hij een luisterend oor en pakt het dan ook meteen op. Vanaf de start van ons bedrijf is hij een onmisbare schakel.

Vakbekwame wijkverpleegkundige, stelt indicaties/zorgplannen snel en zorgvuldig op!

Indicatie Bureau Nederland heeft me altijd goed begrepen tijdens de huisbezoeken. Mijn zorgbehoefte is goed vastgelegd en ik ben tevreden met de zorg die ik nu ontvangt. Bedankt.

1. Opplysningskontor
  2. Hjemmesykepleie
  3. Sykepleierbyrå

Bij Indicatie Bureau Nederland verlenen wij op maat gestelde indicaties voor de zorgverzekeringswet en wet langdurige zorg. Dit doen we voor zorgorganisaties en particulieren. Het team bestaat uit ervaren zorgprofessionals die gedreven zijn en altijd hun werk met een glimlach uitvoeren. Ben jij op zoek naar een vast team ter ondersteuning van de indicatiestelling van uw zorgorganisatie, of je familie lid? Zoek dan niet verder!

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Samenwerking

Onze ervaring met Indicatiebureau Nederland is tot nu toe erg positief. Ze handelen snel, zijn professioneel in hun aanpak, en werken zeer nauwkeurig. Het is fijn om samen te werken met een partij die alles goed op orde heeft en waar je op kunt vertrouwen. Zeker een aanrader!

6. januar 2025

Fijn bureau

10. januar 2025

Ik ben erg tevreden over de…

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van het indicatiebureau. Vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Jorik nam de tijd om mijn situatie goed te begrijpen. Ik kan dit bureau van harte aanbevelen!

9. januar 2025

Betrouwbaar

Betrouwbaar, open en eerlijk. Erg flexibel en vriendelijk. Jorik is erg gedreven. Fijne werksfeer en is makkelijk bereikbaar. Komt zijn afspraken en beloftes na.

11. november 2024

Snel, betrouwbaar en professioneel

Indicatie Bureau Nederland biedt een uitstekende dienstverlening en is een betrouwbare partner voor het aanvragen en regelen van indicaties. Mijn ervaring met dit bureau is bijzonder positief. Ze werken zeer professioneel en efficiënt, en het team beschikt over uitgebreide kennis van de relevante wet- en regelgeving.

Wat me vooral opviel, is hoe klantgericht ze zijn. Ze luisteren aandachtig naar de situatie en behoeften en geven helder advies op maat. De communicatie is transparant en vriendelijk, waardoor je altijd goed op de hoogte bent van de voortgang van je aanvraag. Daarnaast werken ze snel en zorgvuldig, wat erg prettig is in situaties waarin tijd een belangrijke factor is.

Indicatie Bureau Nederland is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele en betrokken organisatie die je begeleidt in het proces van indicatiestellingen. Ze maken een complexe procedure begrijpelijk en zorgen voor een resultaat dat volledig aansluit op je wensen en behoeften.

Kortom, een topbureau dat de verwachtingen overtreft!

11. desember 2024

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking.
Jorik is altijd heel snel met het inplannen van afspraken met cliënten en levert zorgplannen heel snel aan. Jorik is altijd bereikenbaar en is altijd bereid om je te helpen.

TZHP

13. oktober 2022

Top bedrijf!

Ik werk al een tijdje samen met Broederjorik. Het team van wijkverpleegkundigen werken altijd heel secuur en ronden de aanvragen keurig op tijd af. Ik ervaar de werksfeer als prettig en voel mij altijd gehoord als ik vragen heb. Als je een wijkverpleegkundige/indicatiesteller zoekt, ben je bij Broederjorik aan het juiste adres!

28. august 2022

Betrouwbaar

Betrouwbaar, consistent, flexibel en een open houding naar wie dan ook🙏

24. mai 2022