Indeklima Rens Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Havde besøg af Carsten og Mads – og wauw en service! To gutter, der virkelig går op i deres arbejde, og hvor der bestemt ikke bliver gået på kompromis med noget. De var super grundige, profession... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi kan varmt anbefale Indeklima Rens! Vi følte os rigtig godt rådgivet fra start til slut. Det, der især gjorde indtryk på os, var, at vi på trods af at have bestilt deres dyreste løsning, blev... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god oplevelse med Indeklima Rens. Jeg fik god og professionel vejledning hele vejen igennem, og arbejdet blev udført grundigt og effektivt. De gjorde pænt rent efter sig og holdt, hvad de loved... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

48 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god og venlig service

Super god og venlig service. Grundig rensning af vores anlæg som nu kører fantastisk. Klar anbefaling herfra.

28. mai 2026

Hej Henrik

Tusind tak for de pæne ord!

Vi er glade for, at besøget føltes trygt og imødekommende, og at I nu kan mærke en tydelig forbedring i hvordan systemet performer. Det er netop målet – et grundigt stykke arbejde, der gør en konkret forskel for jer i hverdagen.

Tak for at I tager jer tid til at dele jeres oplevelse – det betyder meget for os!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God oplevelse og fin vejledning at få…

God oplevelse og fin vejledning at få besøg af indeklima-rens.

8. mai 2026

Kære Vibeke

Tusind tak for din søde anmeldelse! 😊

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og at vejledningen undervejs gav mening for dig. Det er vigtigt for os, at man som kunde ikke bare får en rensning, men også forstår, hvad der foregår og hvorfor.

Mange tak for din tid – vi står klar, hvis du får brug for os igen!

Virkelig flinke og professionelle

Virkelig flinke og professionelle. Både over telefonen og hjemme hos os, hvor vi udover en tiltrængt rens fik brugbar og ærlig sparring. Da det ene rør alligevel ikke behøvede rens, slog de 1000 dkk af prisen. Der blev også lavet et godt oprydningsarbejde bagefter. Stor anbefaling herfra!

18. mai 2026

Kære Louise Maria

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for, at både telefonsamtalen og besøget hos jer føltes professionelt og ærligt. Det er vigtigt for os kun at lave det arbejde, der faktisk er nødvendigt – derfor gav det også god mening at justere prisen, da det ene rør ikke behøvede rens.

Godt at høre, at oprydningen også var i orden – det er en selvfølge for os, at I skal kunne gå videre med jeres dag uden ekstra besvær.

Mange tak for den store anbefaling! ⭐

Fantastisk service

Vi er flyttet i en ny lejlighed, og det var ret tydeligt for os, at vores indeklima-anlæg trængte til service. Da Carsten ankom, lokaliserede han vores anlæg fire meter oppe i loftet - i en skaft. Med den største selvfølgelighed gennemførte han servicen på trods af de svære arbejdsvilkår, og vi har nu et helt rent system, der bare spiller. Min største anbefaling.

7. mai 2026

Hej Laura

Tusind tak for din fantastisk flotte anmeldelse! 🌟

Vi giver den direkte videre til Carsten – det gælder om at finde en løsning, uanset hvor anlægget er placeret, og det glæder os at høre, at Carsten løste opgaven professionelt på trods af de udfordrende forhold i jeres skaft, og at I nu har et anlæg, der spiller igen.

Mange tak for den varme anbefaling – vi håber, I nyder det rene system i jeres nye hjem!

god oplevelse!

Fik i dag besøg af en tekniker, som rensede og indstillede vores Genvex-anlæg.

Han kom til tiden og virkede professionel. Han forklarede, hvad der skulle laves inden han gik i gang, og gav også en gennemgang bagefter, hvilket var fedt!

Alt i alt en god oplevelse 👍

6. mai 2026

Hej Ronni

Tusind tak for de flotte ord og anmeldelse! 🌟

Vi er rigtig glade for at høre, at vores tekniker kom til tiden og gav dig en god forklaring både før og efter rensningen af jeres Genvex-anlæg. Den slags betyder meget for os – det skal være tydeligt, hvad der bliver lavet, og hvorfor.

Vi håber, I nu nyder et endnu bedre indeklima derhjemme!

Hurtigt og professionelt

Hurtigt og professionelt. Det skulle vi have gjort for lang tid siden, og prisen var en af de billigste tilbud vi fik. Kan meget varmt anbefales.

Hej Christine

Tusind tak for din anmeldelse og varme anbefaling!

Vi er glade for, at det gik hurtigt og professionelt – og at prisen føltes rigtig.

Og ja, mange opdager desværre lidt sent, hvor stor en forskel en gennemgang kan gøre! Godt I fik det gjort 😊 Vi står klar til at hjælpe, når I har brug for os igen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Yderst professionelt arbejde og god…

Yderst professionelt arbejde og god kundepleje og ikke mindst opfølgning.

Svar fra Indeklima Rens

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Det betyder enormt meget for os at høre, at du oplevede vores arbejde som professionelt - og at både kundepleje og opfølgning levede op til dine forventninger. Det er præcis de værdier, vi stræber efter i hvert eneste besøg.

Vi håber, du nyder et friskere og sundere indeklima, og vi er altid klar, når du har brug for os igen!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Støv og snavs ud af maskinen - og en helt fyldt støvsuger

Rensningen af udsugningskanalerne i badeværelserne så rigtig ud - men al det snavs og støv der bliver suget ind maskinen - og som allerede var suget ind i maskinen fra tidligere opgaver - lå fyldt til bristepunktet og lå helt åbent uden tildækning i maskinen ----støv og snavs lagde sig derfor over det hele både i badeværelserne - på tæppet i opgangen og i elevatoren. Deres støvsuger var også fyldt til bristepunktet, så det var heller ikke muligt at få støvsuget gulvtæppet i entre og elevator ordentligt efterfølgende. Bestemt Ikke optimalt.

Kære Marianne

Vi tager altid stor omhu for, at vores arbejde ikke efterlader støv eller snavs i hjemmet – normalt er der ingen synlige spor af et besøg, når vi er færdige. Vi har tidligere ikke oplevet lignende udfordring med dette end den, du beskriver, og det er bestemt ikke standarden, vi arbejder efter.

Vi forstår dog, at du sidder med en anden oplevelse, og det vil vi gerne få afklaret. Kontakt os endelig direkte på +45 21895337/kontakt@indeklima-rens.dk, så vi kan gå sagen igennem sammen og finde en løsning.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Grundig rengøring og god vejledning

Vi fik både renset og justeret vores Nilan ventilationssystem og fik samtidig meget god rådgivning om brug og vedligehold

17. februar 2026

Hej Søren

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er meget glade for at høre at I både fik en grundig gennemgang af jeres anlæg og brugbar vejledning med på vejen. Vi lægger stor vægt på, at man ikke bare får renset sit anlæg - men også ved, hvordan man får det til at køre optimalt fremover.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse 🙌

Anna, Indeklima Rens

God service og en dygtig medarbejder

God service og en dygtig medarbejder

10. mars 2026

Hej Serpil

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐️

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede både god service og en kompetent medarbejder. Vi gør os umage for at levere en god oplevelse hele vejen igennem - så tak fordi du bemærker det 🙏

Indeklima Rens

Super kompetent personale

Super kompetent personale, god rådgivning, alt gjort som aftalt.
Er meget tilfreds

24. mars 2026

Hej Per

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede både kompetent rådgivning og at alt blev udført som aftalt. Det er netop det, vi bestræber os på hver gang.

Tak fordi du valgte os 🙌

Anna, Indeklima Rens

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi fik anlæg og rør rens

Vi fik anlæg og rør rens. Meget tilfreds

10. mars 2026

Hej Sohelia

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med besøget og rensningen. Tak fordi du valgte os - og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏

Anna, Indeklima-rens.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super kundeservice og fint besøg fra…

Super kundeservice og fint besøg fra Indeklima rens 🌟
Varmeste anbefalinger!

17. februar 2026

Hej Katrine

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner ⭐️

Hvor er det bare dejligt at høre, at både kundeservice og besøget levede op til dine forventninger. Din anbefaling betyder virkelig meget for os - så tusind tak for den! 🙌

Anna, Indeklima-rens.dk

Perfekt service fra Carsten

Perfekt service fra Carsten. Meget behjælpelig og forklarede alt om anlægget undervejs.
10/10

16. februar 2026

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en så god oplevelse med Carsten, og at gennemgangen af anlægget gav værdi undervejs. Det betyder meget for os at vide, at vores arbejde bliver oplevet som både hjælpsomt og trygt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙌

Mvh Indeklima-rens.dk

Hurtig og god service

Vi fik en super god service af indeklima rens. De kom dagen efter vi kontaktede dem og gjorde et godt stykke arbejde. De gav os gode råd og vejledning til, hvordan ventilations systeme virker mest optimalt. Kan varmt anbefale dem!

12. februar 2026

Hej Demet

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at I fik en god oplevelse, og at vores rådgivning kunne bruges efterfølgende. Vi gør os umage for både at være hurtige og levere et grundigt stykke arbejde, så det betyder meget for os at læse.

Tak for den varme anbefaling 🙏

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god oplevelse med indeklima rens.

Vi har haft en super god oplevelse med indeklima rens, de kom til tiden lavede et virkelig godt stykke arbejde, og var yderst behagelige at have på besøg. Vi vil helt sikkert bruge dem igen. Michael.

5. februar 2026

Hej Michael

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse 🙏

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse, og at både arbejdet og besøget levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din tillid - og vi glæder os allerede til at hjælpe jer igen en anden gang.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive ⭐️

Fik god behandling

Fik god behandling
Service personen viste hvad han talte om.
Huset var støvsuget hvor han havde arbejdet

4. februar 2026

Hej Tommy

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️

Det glæder os meget at høre, at du fik en god oplevelse, og at du følte dig tryg ved både vores arbejde og rådgivning. Vi lægger stor vægt på at efterlade hjemmet pænt og rent efter besøget, så det er dejligt, at du bemærkede det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Carsten var fantastisk til sit job var…

Carsten var fantastisk til sit job var meget informativ fik fortalt alt det, jeg ville have spurgt om bagefter han var gået. Mine allerbedste anbefalinger til Carsten og firmaet: Indeklimarens

27. januar 2026

Hej Kim

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse ⭐️

Det glæder os virkelig at høre, at Carsten gav dig en grundig og informativ oplevelse, og at du fik svar på alle dine spørgsmål undervejs. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og din anbefaling af både Carsten og Indeklima-rens.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os 🙏

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hurtigt og fint arbejde.

Hurtigt og fint arbejde.

30. desember 2025

Hej Flemming

Tak for din anmeldelse 🙂

Vi er glade for at høre, at du oplevede arbejdet som både hurtigt og godt udført. Hvis der er noget, vi kunne have gjort endnu bedre for at give dig en 5-stjernet oplevelse, hører vi meget gerne fra dig.

Tak fordi du valgte os 🙏

Indeklima-rens.dk

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv