Impetus propose une belle gamme de boxer de grande qualité. Originalité, qualité des finitions sont au rendez-vous. Jamais déçu, avec l'assurance de sous-vêtements qui durent dans le temps.

Má actualização do site. Entranos no site e ele vai po ingles quando somos portugueses. Tanta complicaçao no processo de compra. E tinham e agora nao tem pagamento por multibanco. E depois de dize... Vis mer
Produits répondant bien aux descriptions Un petit cafouillis à la livraison avec le livreur,vite réparé et rectifié Dommage sur le français car on est pas tous bi ou trilingue Site à conseiller
Produits ( t-shirts ) en stocks, bon rapport qualité prix Habitué à acheter dans un grand magasin de Dijon, mais la marque a été supprimée , commandes sur site . Suivi de la commade et de la liv... Vis mer

Impetus is a prestigious global brand that produces underwear, boxers, pyjamas and beachwear for men, women and children. It stands out for its quality, technology and design with certified and patented products.
BORN IN APULIA, 1973.
Founded in Portugal, IMPETUS began as a small, family-owned business with a passion for creating perfectly fitting garments. The founders, Emilia and Alberto Figueiredo, believed that clothing should not only look comfortable but also feel like a natural extension of the body. This philosophy has guided us through the decades, allowing us to create underwear and nightwear that fits like a second skin. It’s 50 years of expertise, that embodies generations of commitment to sustainability in environmental, social, and economic practices. Today, through its website, it sells all over the world and dispatches its products in less than 24 hours from its factory in Europe.Skrevet av virksomheten
Within 24 Hours
Estrada da Praia, 1755, 4740-696, Barqueiros, Barcelos, Portugal
Har svart på 86 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
pregunté por composición de piezas, y por sus diferencias, fueron amables y profesionales
Que nous utilisons depuis de nombreuses années, fabrication impeccable et durable, rien à voir avec les produits américains de mauvaise qualité fabriqués en Chine.

Má actualização do site.
Entranos no site e ele vai po ingles quando somos portugueses.
Tanta complicaçao no processo de compra.
E tinham e agora nao tem pagamento por multibanco.
E depois de dizer " sim " pa ir po site em portugues, na fase final do processo de compra ficou tudo em ingles.
Impetus propose une belle gamme de boxer de grande qualité.
Originalité, qualité des finitions sont au rendez-vous.
Jamais déçu, avec l'assurance de sous-vêtements qui durent dans le temps.

Svar fra Impetus
The quality was excellent. The size not. I had to give away because despite of the size had been announced Large it still too small.

Svar fra Impetus
La facilidad de elegir los productos en la pagina web y su tallaje asi como la rapidez de la recepcion del envio. Los productos son de muy alta calidad.

Svar fra Impetus
Rapidez na entrega e razão preço/qualidade dos produtos é satisfatória

Svar fra Impetus
Just really good underwear. Have had others from this brand as well and they've held forever and are super comfortable

Svar fra Impetus
He comprado habitualmente pero dos ultimas experiencias fueron muy negativas por las dificultades para devolver un paquete y la cantidad de email para poder resolverlo ya que no aparecía la activa la casilla con la posibilidad de solicitar devolución y eso que la solicite el mismo día que llegó el paquete, tardaron alrededor de un mes para solucionarlo después de una larga espera y cruces de email. Quería pedir otra talla y ya no lo hice por desconfianza hacía ustedes. Algo parecido me había pasado poco tiempo antes. Es una pena porque solía comprar, pero ya no tengo confianza en ustedes porque después no puedo devolver sin que se me haga eterno.

Svar fra Impetus
I love the shirts, it has mostly cotton and is warm and comfortable. I have different models for different situations.