IMO Car Wash Anmeldelser 33

1,5

Både min kæreste og jeg bruge IMO i Næstved. Det virker super godt og bruges af mange. Vi synes måske den manuelle forvask kunne være lidt mere grundig. Altså tage de steder, børsterne har svært v... Vis mer

Har efter utallige beskeder endelig fået et svar på en skadesanmeldelse vedr. skade påført min bil ved anlægget i Tilst. Naturligvis fralægger de sig ansvaret og afviser anmeldelsen. Uhørt arroganc... Vis mer

1. Bilvask
  2. Luksusbilvask og -klargjøring
  3. Biltransportservice

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

IMO Car Wash uses a unique system to provide quality, speed and value for money at more than 280 car wash locations in across the UK.

• Amersham Hill 35-37, HP13 6NU, High Wycombe, Storbritannia

• imocarwash.dk

1,5

Dårlig

Kundeservice af allerværste slags

Dette er absolut den allerværste form for kundeservice jeg nogensinde har været udsat for da man kun modtager en modtagelse for at de har modtaget ens e-mail og derefter er der fuldstændig stilhed skam jer. I håb om en bedre service kørte jeg ud til stationen i Næstved hvor jeg har været en tilfreds kunde siden da et i startede. Min henvendelse til imocarwash har sags nummer 261620 så ved I hvem jeg er og hvordan I kontakter mig. Kan kun opfordre alle til at holde sig fra deres abonnementsløsning.

7. april 2026

Vejle

Vejle, Ikke eksisterende tørring, trykluft mere vand end luft og ødelagte greb, støvsuger uden kraftig sug

11. april 2025

Car Seriously Damaged

My car was seriously damaged in the wash hall by a bad jolt or impact with the car in front which was leaving the wash.This was immediately shown to the manager of the wash who was not happy for me to fill out a report.
Contacting Imo Car Wash company came to no avail as they refused to countenance any blame on their part.
This wash should be avoided if you value your car!

18. januar 2025

IKKE EKSISTERENDE KUNDESERVICE

IKKE EKSISTERENDE KUNDESERVICE. Har idag vasket bil i Næstved men får den forkerte vask, fortæller personalet at det kan ikke lade sig gøre. Jeg kan få et tilgode bevis på beløbet... ØHHHHH NEJ... jeg skal have mine penge...

Og det er ikke muligt at ringe til Kundeservice, men jeg skal skrive en mail... DET HOLDER IKKE...

8. mai 2024

Ridset bil

Ridset bil pga. Driftstop under vask.
Deres kundeservice afviser skaden.
Hold jer væk hvis i holder af jeres bil.
Brug traditionelle vaskehaller

25. november 2023

Manglende vedligeholdelse

Har i over en måned haft defekte tørrelameller, så den banker ned i bilen hele turen henover.
Støvsugeren har været defekt i flere uger.
Vaskevandet stinker af gammelt akvarium.
Kundeservice svarer ikke.

28. juli 2023

Rude and aggressive staff

Rude and aggressive staff. Refused to accept my valid QR code (from Confused.com) and made me drive away, shouting at me as I did so. Avoid.

4. februar 2023

Dårligere opdateret vaske programmer.

Hej

Har den 28/01-2023 benyttede jeg Jeres vaske anlæg ved Næstved Stor center i Næstved.

Har altid med tilfredshed fået vasket min bil til 69kr pr. vask. Lækker vask samt dejlig tørring af bilen.

Nu skal man betale 89kr for at få en “ekstra” tørring med i henhold til jeres nye opdateret prisliste.

Dette blot for at få vasket bilen på et “bedre” program med den ekstra tørring.

Bilen bliver blot tørret med “luft” som sagtens kan være godt nok i sig selv, men når man efter endt vask opdager at bilen stadigvæk er sjask våd og ikke er blevet tørret ordentligt med den “ekstra” tørring” som man samtidig giver 20kr ekstra for, føler man sig særdeles snydt.

Nu står min bil herhjemme med kalk pletter over det hele og det er desværre nok sidste gang jeg vasker min bil hos jer, selv om jeg har været særdeles tilfreds med jeres anlæg i rigtig mange år.

Man kunne af jeres søde kollegaer få vasket sin bil en gang til, men som han selv gjorde opmærksom på, ville slut resultatet ikke blive bedre, og han kunne sagtens se at min bil stod og vandet løb ned af bilens sider over det hele.

0 stjerner (hvis det var muligt) for jeres “nye” opdateret vaske programmer.

27. januar 2023

VERDENS DÅRLIGST BILVASK!!!!

VERDENS DÅRLIGST BILVASK!!!!
VERDENS DÅRLIGSTE KUNDESERVICE!!!!

Fik vasket min bil i Næstved - valgte deres dyreste bilvask da der var en del insekter på den. Sagde til den venlige gut i vaskehallen at han nok skulle være ekstra grundig med forvasken.

Efter første vask var bilen slet ikke fri for insekter samt var belagt en hvidlig film over hele bilen.

Han beklagede den hvidlige film og sagde at nogen havde gjort noget forkert, så han tilbød en ny vask, denne gang en basis vask da jeg så ville slippe for de sidste børster som havde påført den hvide film.

Bilen slap for den hvide film, men der sad stadigvæk en masse insekter. Han sagde han ikke kunne gøre mere. Han tilbød en ny vask en anden gang, men jeg ville hellere have pengene retur.

Så skulle jeg skrive til kundeservice og hold da op en arrogant indstilling - de mener at en ny uduelig vask må være en rimelig kompensation - en vask som af to omgange ikke har kunne vaske en bil ren.

24. oktober 2022

Arrogancen vinder

Naturligvis fralægger de sig ansvaret og afviser anmeldelsen. Uhørt arrogance da enhver kunne se at børsterne havde skrabet bagpå min bil.
De har ikke oplevet andre der har fået ridser! Måske de skulle læse øvrige trustpilot anmeldelser.
Vi siger tak til IMO for de vaske der var ok og hermed farvel.

11. april 2022

Der er altid et eller andet i vejen

Der er altid et eller andet i vejen, når man kommer for at få vasket sin bil.
Enten virker vaskehallen slet ikke, så man kører tit forgæves. Og der står aldrig noget på deres hjemmeside, så man kunne spare sig for den køretur.
Eller så virker deres støvsugersystem ikke.
Jeg er sågar blevet spurgt af en medarbejder, om jeg ikke kunne hjælpe ham med at tømme deres støvsugersystem.
Så ja, mit abonnement er hermed opsagt!

23. februar 2022

Får karantæne og bliver udelukket for…

Får karantæne og bliver udelukket for at vaske mere kun fordi jeg valgte at dytte i vaskehallen da den gik i stå !!! Ham der den hyundai som sku forstille sig at være chef nr 2 tror han hed Peter pedal sidder konstant kun og ser film og kommer ud som om han lige er stået op og slår børsten på ens bil når han vasker den . Venter på min refundering det eneste der duer der er støvsugeren nogle gange

23. desember 2021

Fin vask, fjerner både insekter og lak ;-)

De første gange var jeg rimeligt tilfreds, selvom der blev efterladt mange kalkpletter, men insektpletterne var væk

Tredie gang opdagede jeg, at vaskehallen satte ridser i min Mercedes stationcar's lak på bagerste sidestolper.

Har anmeldt det, men forventer intet. Fatter blot ikke at et stort tysk firma ikke kan gøre det bedre!

2. august 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis