Wij waren aangenaam verrast door de pro-actieve aanpak van Immopoint – Jan Vandaele. Mogelijke “valkuilen” werden snel onderscheiden en de oplossing meteen voorgesteld of geboden. Correcte organisat... Vis mer
Se hva andre synes
Voor ons was het een aangename samenwerking bij de verkoop van het ouderlijk huis. Jan maakte op ons een betrouwbare sympatieke indruk en de communicatie , ook met de rest van het team was altijd top,... Vis mer
Voor de tweede maal een nieuwe huurder gezocht voor ons appartement via Immo Point Hannes. Zoals vorige keer snel een nieuwe huurder gevonden en alles piekfijn in orde. Ook de tweede keer dat we met K... Vis mer
Wij hebben net ons appartement via Immo Point Topo verkocht en hebben mogen rekenen op een sublieme service van A tot Z van alle drie de makelaars van dit kantoor. Ook in het verleden hebben we hen s... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
De kracht van een netwerk Meer kennis voor meer kwaliteit en rendement
Kontaktopplysninger
Turnhoutsebaan 75, 2970, Schilde, Belgia
- +32 (0)3 383 50 60
- info@immopoint.be
- immopoint.be
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top Top Top
Na 2 kijkdagen is ons huis verkocht!
Prijs gekregen boven onze vraagprijs.
Hilde en lisa is dan ook een topteam, vlotte professionele samenwerking, communicatie was top! Ze houden je up-to-date..
Bedankt voor jullie 💯% inzet.
Een echt aanrader!
Shana en yannick 🥂😘
proffesioneel correct vriendelijk team…
proffesioneel correct vriendelijk team en een super snelle verkoop van ons huis!! Aanrader!!💥🤩 bedankt voor alles 🥂
Immo Point de vastgoedmakelaar met een hart voor u en uw woning.
Dankzij het professionele, persoonlijke advies en zeer correcte schatting werd ons huis in 1 dag ver boven de vraagprijs verkocht.
Ook met onze toekomstige woonplannen konden we bij hen terecht. Immo Point your perfect partner for a perfect destination!
Een onmeetbare grote dankuwel aan Luc,Ingrid en heel het Immo Point Schilde-team!
Yoeri&Birgitta Torfs-Allaert
Dankzij Hilde & Lissa weinig stress…
Dankzij Hilde & Lissa van Immopoint zuidrand, weinig stress ervaren met de verkoop van ons appartement. Wij zouden het zo opnieuw doen. Bedankt voor de goede zorgen!
Verkoop
De taxatie was zeer realistisch.De verkoop van ons huis was binnen 14 dagen een feit.De afhandeling is vlot en professioneel verlopen.
Correcte en vlotte samenwerking
Voor de aankoop van ons appartement te Malle vertrouwden we op Immopoint Schilde. De info die we verkregen was 'to the point' en correct. Afspraken werden allemaal goed nagekomen. Tot zelfs na de volledige afhandeling kon ik Johan Warmenbol nog raadplegen voor verdere info. Waarvoor onze dank en nog veel succes gewenst. Eric & Nicole.
Woning in Edegem dankzij Misha gevonden!
Wij hebben na een lange zoektocht een woning via ImmoPoint Edegem gevonden. We kregen meteen een afspraak met Misha, die ons een uitgebreide rondleiding gaf en op alle vragen kon antwoorden. Voordat we een bod uitbrachten, konden we hem via mail of telefonisch nog bereiken met vragen. In tegenstelling tot andere makelaars zet Misha eventuele kopers niet onder druk. Het ondertekenen van de aankoop-verkoopbelofte bij hem op kantoor was ook heel professioneel en tegelijk gezellig. Supermakelaar!

Een aanrader !!
Mathias van Immo-point Heist op den Berg heeft dat voortreffelijk gedaan .
Steeds goede correspondentie en altijd paraat .
Werden bij ieder bezoek op de hoogte gehouden .
Doe zo verder !!!

Svar fra Immo Point
Wij zijn blij dat we voor immopoint hebben gekozen.
Heel tevreden over de aankoop van ons nieuwe huis. Alles ging soepel, eerlijk en vlot. Ook de verkoop van ons oude huis werd op een snelle en correcte manier uitgevoerd. Wij zijn echt zeer tevreden over de goede, correcte en snelle service die door Immopoint Zuidrand werd geleverd.

Correcte communicatie en betrouwbaar
Correcte communicatie en betrouwbaar. Zeer fijne samenwerking.

Svar fra Immo Point
De verkoop is goed verlopen
De verkoop is goed verlopen. De overdracht moet nog wel gebeuren en dan hoop ik ook dat Immopoint ook hier de nodige zorg en begeleiding zal geven.
Met vriendelijke groet.

Een aanrader......
Het steeds correct naleven van de afspraken, steeds bereid tot uitvoerige en duidelijke bespreking. Zeer beleefd en vriendelijk personeel. Een aanrader !
Respectvolle en vriendelijke aanpak met…
Respectvolle en vriendelijke aanpak met een vlot resultaat. Prima geloodst door de hele verkoopprocedure met een enthousiaste makelaar.
Correcte begeleiding en afspraken bij…
Correcte begeleiding en afspraken bij verkoop van appartement.
Bij de verhuur van mijn vaders huis…
Bij de verhuur van mijn vaders huis heeft Mattias Vleugels uitstekend werk verricht bij het zoeken van een gepaste huurder.
Ook bij de verkoop van een bouwgrond was dit het geval.
authentieke aanpak
authentieke aanpak, open communicatie, empathisch, begripvol en toch zeer kordaat in het adviseren, ook bij minder leuke boodschap ivm prijs
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.