Immoley Anmeldelser

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Topmakelaar !

Ik heb de voorbije maand achter de schermen met Leylah mogen samenwerken en ik kan alleen maar zeggen: wat een topmakelaar! Ze kent haar vak door en door, werkt ontzettend professioneel en heeft oog voor elk detail. Maar wat haar echt bijzonder maakt, is haar warme en persoonlijke aanpak. Ze zet haar klanten altijd op de eerste plaats en doet er alles aan om hen met een gerust gevoel te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die deskundig, betrouwbaar en oprecht betrokken is? Dan ben je bij Immo LEY zonder twijfel in de beste handen.

4. august 2026

Echt een hele goede ervaring gehad met Immo Ley

Echt een hele goede ervaring gehad met Leylah van Immo Ley. Steeds klaar om al je vragen te beantwoorden, een goede uitleg gekregen. Weet duidelijk goed waar ze mee bezig is.

1. september 2025

Dag Filip,

Hartelijk dank voor deze fijne review. Het doet me veel plezier te lezen dat u zich goed geïnformeerd voelde en dat de begeleiding als duidelijk en professioneel werd ervaren.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende samenwerking.

Zeer professioneel

Snel- zeer professioneel en alles tip top in de kleinste punten aangepakt!

16. desember 2025

Svar fra Immoley

Dank je wel Dirk, ik kan hetzelfde zeggen van jou! Dank je voor de leuke samenwerkingen, op naar meer!

Leylah is een topmakelaar

Leylah is een topmakelaar, steeds enthousiast en altijd met kennis van zaken. Uiterst professioneel!

18. desember 2025

Svar fra Immoley

Dank je wel Cheyenne, doet me deugd jouw lovende woorden te lezen. Graag tot snel!

Zeer tevreden!

Ik heb een bijzonder fijne ervaring gehad met Immo Ley.
Vanaf het eerste contact was alles duidelijk, correct en professioneel.
De persoonlijke aanpak en vlotte communicatie maakten echt het verschil voor mij.
Ik voelde me goed begeleid en kon altijd met mijn vragen terecht.

Een betrouwbare partner die ik zonder twijfel zou aanbevelen!

18. desember 2025

Beste,

Hartelijk dank voor deze mooie feedback en het vertrouwen in Immo LEY. Fijn om te horen dat u de persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en begeleiding zo positief heeft ervaren.

Dank voor de aanbeveling. Graag tot een volgende samenwerking!

Steeds een fijne samenwerking met Immo LEY

Leylah is telkens het zonnetje in huis! 🌞
Haar uitgebreide vakkennis in combinatie met haar menselijke aanpak zorgden voor een aangename samenwerking.
Ik heb haar dan ook reeds aangeraden bij vrienden en familie.
TOP SERVICE!

16. oktober 2025

Dag Jasper!

Dank je wel voor deze hartverwarmende review en het vertrouwen. Fijn om te lezen dat onze samenwerking zo positief wordt ervaren en dat je mij ook aanbeveelt bij vrienden en familie. Dat waardeer ik enorm!

Altijd graag tot een volgende samenwerking, met de smile.

Hartelijke groeten,

Zorgeloos verkocht dankzij immo Ley

Immo Ley heeft ons fantastisch begeleid bij de verkoop van het huis van mijn tante. Het schattingsverslag was uiterst nauwkeurig en professioneel opgesteld, wat ons meteen veel vertrouwen gaf. De communicatie was helder en de begeleiding van begin tot einde uitstekend. Dankzij de doeltreffende aanpak was het huis ook snel verkocht. We zijn bijzonder tevreden en kunnen immo Ley alleen maar warm aanbevelen !!

29. oktober 2025

Beste Dominiek,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en het vertrouwen in Immo LEY. Fijn om te horen dat de schatting, communicatie en begeleiding u zo’n zorgeloos gevoel hebben gegeven en dat de verkoop vlot en succesvol is verlopen.

Dank voor de warme aanbeveling. We staan graag opnieuw voor u klaar.

Super goeie ervaring met Leylah

Super goeie ervaring met Leylah, ze stelde me op mijn gemak. Legde het uit op een rustige manier. En is altijd bereikbaar. Vlotte service en snel verkocht

16. desember 2025

Beste Jeannine,

Dank u wel voor deze fijne review. Het doet me plezier te lezen dat u zich op uw gemak voelde en de begeleiding als duidelijk, vlot en toegankelijk heeft ervaren. Bedankt voor het vertrouwen en fijn dat we samen tot een snelle verkoop zijn gekomen.

Immo LEY

Betrouwbare en deskundige makelaar!

Een makelaar van Immo Ley is onlangs bij ons langsgekomen voor een schatting, en ik ben enorm tevreden over de service. De makelaar was uiterst professioneel, goed voorbereid en nam de tijd om alles tot in detail uit te leggen. De schatting was duidelijk, volledig en gebaseerd op een grondige analyse van de woning en de markt.
Ik voelde me meteen op mijn gemak dankzij de transparante communicatie en de vriendelijke aanpak. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar!

1. desember 2025

Dag Chiara,

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en lovende review. Fijn om te horen dat u de schatting en onze aanpak als professioneel, transparant en grondig heeft ervaren. Het is voor ons essentieel dat klanten zich goed geïnformeerd en op hun gemak voelen.

Dank voor het vertrouwen en de warme aanbeveling. Wij helpen u in de toekomst graag opnieuw verder.