Illustrify Anmeldelser

1. Grafisk designer
  2. Netthandelstjeneste
  3. Media- og markedsføringsbyrå

Illustrify is hét designbureau voor bol.com-verkopers die serieus willen groeien. Wij ontwerpen converterende productverpakkingen, branding en listings die direct opvallen en vertrouwen wekken. Of je nu net begint of al duizenden euro’s omzet draait: met onze datagedreven aanpak en creatieve flair zorgen we voor meer zichtbaarheid, hogere conversies en sterkere merkbeleving. Snel, professioneel en altijd gericht op resultaat. Ontdek hoe jouw producten onweerstaanbaar worden met Illustrify.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Happy with Illustrify!

Goede ervaring gehad met Tristan als coach! We hebben een hele waardevolle sparringspartner aan hem gehad waardoor we ook veel leuke en goede ideeën hebben opgedaan om onze business te laten groeien. Ook nieuwe listings en verpakkingen laten maken om tot een merkstijl te komen die we nu over alle producten door gaan trekken, super blij mee!

28. april 2026

Illustrify is echt top.

Illustrify is echt top.
Ze leveren super snel, het contact is fijn en persoonlijk en de kwaliteit is hoog.

Mijn conversie van mijn bol.com listing is gemiddeld met 2%+ gestegen. Je haalt je investering er dus ook gewoon echt uit!

Tristan de eigenaar is ook echt een super chille dude!
Fijn om samen mee te werken.

20. desember 2025

Ik heb nu meerdere keren met Illustrify…

Ik heb nu meerdere keren met Illustrify samengewerkt voor productvisuals en verpakking, en telkens weer weet hij mij positief te verrassen. De kwaliteit van het werk is niet alleen technisch goed, maar ook esthetisch precies wat ik zoek: rustig, professioneel en volledig in lijn met mijn merkidentiteit.

Wat ik vooral waardeer is het oog voor detail en het vermogen om zelfstandig creatieve accenten toe te voegen zonder af te wijken van de stijl. Deadlines worden netjes gehaald, communicatie is prettig en ik voel echt dat hij meedenkt met het eindresultaat.

Ik ben ontzettend tevreden en kijk uit naar onze volgende samenwerking!

15. september 2025

Super tevreden met mijn nieuwe…

Super tevreden met mijn nieuwe afbeeldingen! Bedankt voor de snelle service en goede communicatie! Wanneer ik nieuwe afbeeldingen moet laten maken weet ik jullie weer te vinden. Ik kan het iedereen aanraden. Ga zo door!

3. juli 2025

Great service and a good understanding of what they aim to do

The team at Illustrify has done a fantastic job. They respond quickly and are very helpful. They are true professionals who successfully brought my vision to life; they understand your needs and collaborate to achieve the best possible outcome. I am extremely satisfied with the product listings they provided. If I have a similar project in the future, I will not hesitate to contact Illustrify again.

1. mars 2025