Alles verliep heel vlot. In nog geen week tijd werd auto opgehaald en onmiddellijk betaald. Heel vriendelijke mensen, zowel aan telefoon als de firma die de wagen kwam halen👍👍

Selskapet har svart
OPGEPAST ! Gegevens niet beheerbaar en telefoon niet bereikbaar alsook geen reactie zelfs niet op mail enkel een link die niet veilig is enz. GEEN AANRADER hebben naar verdacht @safeonweb.be gemaild o... Vis mer
We verkochten de auto van mijn vader die rijverbod had gekregen. De auto had veel schade waarvan ik duidelijke foto's had geupload. In het telefoongesprek werd hier langs beide kanten open over gec... Vis mer
Selskapet har svart
Beste, alles ging vlot (komen tot een akkoord) en correct (afhandeling & betaling) .. verzoeken zoals deze blijven - nadat naar onze tevredenheid reeds meermaals (telefonisch) werd gepolst - evenwel... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Skrevet av virksomheten
Kolonel Begaultlaan 1A/51, 3012, Leuven, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Afhandeling gebeurd volgens de afspraak, geen prijs afgedingeld Enzo, en het geld direct ontvangen.
Juist spijtig dat de servicekosten niet vermeld worden aan de telefoon…

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Snel en duidelijk contact. Wel duidelijke vermelding dat de koper niet meer zou onderhandelen over de prijs. 700 euro minder dan werd geboden uiteindelijk gehad. Kan deze firma niet aan doen natuurlijk, maar zeg dan ook niet dat de prijs de prijs is....

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Heel snelle en correcte communicatie. Direct goede partij gevonden die auto kocht en volgens gemaakte afspraken kwam ophalen en betaalde.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Ging allemaal heel snel. Heel vriendelijk. Houden zich aan de afspraken. Heb hetzelfde bedrag gekregen dan afgesproken.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
zeer betrouwbare partij om uw wagen aan te verkopen, alleen werkt deze firma als tussenpartij, Dus je bent natuurlijk wel altijd afhankelijk van de kopende partij (waar je uiteeindelijk mee te maken krijgt). In mijn geval hadden we een bedrag afgesproken wat uiteindelijk door de koper met 10% werd gezakt omwille van een bluts die dan toch te groot was, desondanks dat ze de foto's hadden gezien. Ik vond het wel gek dat 'ikwilvanmijnautoaf' een service fee aan mij (achteraf via mail) aanrekende waar ze nooit melding van hadden gemaakt. Noch telefonisch, noch via de verkoopsovereenkomst. Stond blijkbaar in de algemene voorwaarden (die natuurlijk niemand leest). Maar kom, na melding werd deze kost dan ook geannuleerd. Al bij al een positieve ervaring...

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Snel geregeld. De prijs die ik wou heb ik gekregen. Handig dat ze de wagen thuis komen ophalen.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Snel en zeer professioneel !!! Ik raad het ten zeerste aan!!!

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
beetje teleur gesteld dat koper lagere prijs heeft bedongen 2.250 ipv 2.750, omdat hij vond dat de door de bemiddelaar verstrekte informatie niet volledig was.

Alles verliep Perfect.
Goede prijs en vlotte regeling met de koper.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Waardeloos, slechte ervaring en zuiver tijdverlies.
Na ingeven gegevens oldtimer op hun website krijg ik telefoon, neem op, geen antwoord maar ontvang tijdens dit gesprek (?) een sms om contact op te nemen, de lijn lag nog niet dicht.
Ontvang ook mail dat men een koper heeft maar aan mindere dan mijn vraagprijs met refertenummer (hier ingegeven).
Ik bel dus, jawel oldtimer Ford Orion volgens ons dossier, maar mijn collega beheert dit, is in gesprek en zal u onmiddellijk terugbellen.
Na twee dagen zit ik nog te wachten .....
Ik betwijfel de ernst van ikwilvanmijnautoaf (be) .Gebaseerd op een slechte ervaring deze week en ik wil deze (sl)echte ervaring dan ook posten en delen met lezers.
Update : uw reactie op mijn negatieve review is als een engeltje.
Ik ontving dus terug telefoon van jullie : 2 x, jawel 2 x laten bellen en direct dichtleggen : niemand is zo vlug. Is dit klantvriendelijkheid???

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Eerste contact niet goed ! Geven minder dan de concurrentie! Niet aan te bevelen.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Hoe deze handelaar aan zoveel positieve revieuws komt is me een raadsel. Zij boden ons 4075€ voor een jonge tweedehands dacia sandero eco g (benzine/lpg), amper twee jaar oud, perfect in orde, zelfs nog onder garantie, met 50.000km op de teller. Pech voor hen dat wij een redelijk idee hebben over de werkelijk waarde van het voertuig. Dit is geen laag bod meer, dit is gewoon een poging tot oplichting.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
We hebben het gevoel dat we eerlijk behandeld zijn bij de verkoop van onze oude wagen. De man die de auto kwam ophalen, gaf een goede uitleg.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Goede en snelle service, op het begin iets minder maar zeker verder goed opgepakt door een collega.

Svar fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.