Hei jeg elsker det vippe serumet!! Jeg trudde ikke denne skulle funke fordi jeg har prøve haugevis av andre vippeserum som ikke funket, men dette gidde meg et veldig bra resultat bare på 1 månde!! Men... Vis mer
Testet neglelakken deres for første gang og er så imponert over dekkevne og at den ikke slites av ved daglige gjøremål. Kaster nå alle mine tidligere neglelakker og kjører på med Iglow. Endelig noe so... Vis mer
Etter kanskje 1-2 mnd så jeg en forskjell på vippene og brynene etter å ha brukt serumene. De vokste seg lengre enn vanlig. Men så fikk jeg betente hårsekker rundt øynene, og vippene og brynene var p... Vis mer
I Glow vippeserum har gitt meg bedre selvbilde og eg e så takknemlig for at eg våget å prøve dette ...fordi eg trodde ikje det var noe å stole på. Startet høsten 2020 Nå bruker eg dette hver... Vis mer
Om iGlow
🥰 Skjønnhets- og velværeprodukter siden 2012. 🇳🇴 Basert i Bergen, Norge. Hjemmet til det mest populære vippeserumet i Norge* - iGlow Lash Maximizer.Fører i dag 80 unike iGlow-produkter av høyeste kvalitet innen skjønnhet, pleie og velvære - blant annet iGlow Vippeserum og brynserum, iGlow Silkeputetrekk, iGlow Under Eye Patcher, iGlow Neglelakk, den ekslusive serien iGlow Ansiktsserum og mye mer.
Sandviksveien 62, 5035 Bergen, 5035, Bergen, Norge
- post@iglow.no
- iglow.no
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Vippeserumet virker!!
Vippeserumet virker!!! Jeg er 53 år og meget fornøyd med vippene mine nå. De er i utgangspunktet ganske puslete og nå er de superfine med bra lengde. Jeg har brukt det i mange år og merker smertelig fort effekten når jeg slutter å bruke det.... da blir vippene kortere og færre..... Tror jeg ALLTID kommer til å kjøpe det <3
Glimrende produkter og service
Raskt og enkelt.
Hei, vurdering av produkt
Hei, jeg har fått tilsendt en vurdering, men det er for tidlig å si om produktet virker ennå.
Vippeserumet er fantastisk
Vippeserumet er fantastisk. Mascaraen er det beste jeg har brukt 👍
Rask levering og veldig bra produkt.
Sikkert er sikkert bra for håret…men..
Putetrekket er sikkert bra for håret, men jeg likte ikke følelsen mot ansiktet, virket ikke så glatt. Kjøper ikke igjen.

Svar fra iGlow
Det tok flere måneder før jeg så noe…
Det tok flere måneder før jeg så noe resultat, men da kom det i form av mye lengre og tykkere vipper. Fortsetter å bruke vippeserumet for vedlikehold.

Svar fra iGlow
Min opplevelse av produktene til iGlow.
Jeg har lenge gått å sett på mange unges lange øyenvipper. Vel nå har jeg det også... lange lekre øyenvipper takket være iGlow. Har også god erfaring de nydelig padsene som man fjerner rynker rundt øynene. De virker.

Svar fra iGlow
Vippene har blitt lengre men jeg syns…
Vippene har blitt lengre men jeg syns at øynene blir røde og irriterte og hovne etter bruk.
Har også fått flere vipper i øyekroken (det hadde jeg ikke før). Har nappet dem ut men det var smertefult.

Iglow hårbørste
Fikk børsten ,håret føles som silke, men har hund, så den sammler en del støv å sånn i busta, men kan jo vaskes og sånn. Lykke til alle sammen med hår reisen deres. Viktig å gi håret litt kjærlighet også 💙✌

Naturlige og fine øyevipper
Vippene min er blitt så fine etter jeg begynte med iGlow for noen år siden. Jeg er meget fornøyd med produkte og vil anbefale til alle som ønsker seg fine øyevipper.
Handleopplevelsen var bra
Handleopplevelsen var bra, men jeg tåler tydeligvis ikke vippeserumet. Blir fullstendig rød rundt øynene. Har aldri opplevd det tidligere - tåler ellers alt!

Dette var heilt fantastisk
Dette var heilt fantastisk, alle produktene. Og silkeputetrekkene er ein drømmm! Eg har gleda meg lenge, og forventningene blei møtt i det fulleste!
Jeg er veldig fornøyd også ikke bare…
Jeg er veldig fornøyd også ikke bare jeg alle venninne mine og de er veldig fornøyd og de har ikke lov å legge bildene sine på nettsiden deres