Hei jeg elsker det vippe serumet!! Jeg trudde ikke denne skulle funke fordi jeg har prøve haugevis av andre vippeserum som ikke funket, men dette gidde meg et veldig bra resultat bare på 1 månde!! Men... Vis mer

Testet neglelakken deres for første gang og er så imponert over dekkevne og at den ikke slites av ved daglige gjøremål. Kaster nå alle mine tidligere neglelakker og kjører på med Iglow. Endelig noe so... Vis mer

Etter kanskje 1-2 mnd så jeg en forskjell på vippene og brynene etter å ha brukt serumene. De vokste seg lengre enn vanlig. Men så fikk jeg betente hårsekker rundt øynene, og vippene og brynene var p... Vis mer

I Glow vippeserum har gitt meg bedre selvbilde og eg e så takknemlig for at eg våget å prøve dette ...fordi eg trodde ikje det var noe å stole på. Startet høsten 2020 Nå bruker eg dette hver... Vis mer

1. Leverandør av skjønnhetsprodukter
  2. Kosmetikkbutikk
  3. Butikk med hårprodukter

Om iGlow

🥰 Skjønnhets- og velværeprodukter siden 2012. 🇳🇴 Basert i Bergen, Norge. Hjemmet til det mest populære vippeserumet i Norge* - iGlow Lash Maximizer.

Fører i dag 80 unike iGlow-produkter av høyeste kvalitet innen skjønnhet, pleie og velvære - blant annet iGlow Vippeserum og brynserum, iGlow Silkeputetrekk, iGlow Under Eye Patcher, iGlow Neglelakk, den ekslusive serien iGlow Ansiktsserum og mye mer. Besøk vår nettside! Se våre serum Se alle iGlow-produkter Få 15% rabatt på alt fra iGlow

4,4

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

4,4

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fikk feil vare men kundeservice fiksa…

Fikk feil vare men kundeservice fiksa rakst opp og fikk beholde det de hadde sendt feil, det var god kundeservice 👌🏻 Ellers er jeg meget fornøyd med produktene.

3. februar 2025

Svar fra iGlow

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! 💖 Beklager igjen for feilen med varen, men vi er glade for at vi fikk ordnet det raskt – og så fint å høre at du er fornøyd med produktene! 👌🏻

Hilsen iGlow-teamet ✨

Fikk øyebetennelse av vippeserumet.

1. januar 2025

Svar fra iGlow

Hei! Det er veldig leit å høre at du opplevde dette! Lash Maximizer er grundig testet og trygt å bruke, men er man uheldig og får serum inn på øynene kan det forårsake lett irritasjon i form av svak rødhet, kløe eller tørre øyne. I så fall vil det gå over av seg selv hvis du justerer bruken litt.

Opplever man problemer eller har spørsmål rundt hvordan serumet brukes er det viktig å ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe. Send e-post til post@iglow.no 👌 Hilsen iGlow-teamet 🩷

Fantastiske resultater etter et par mnd…

Fantastiske resultater etter et par mnd bruk!✨️😍
Skulle ha vippeløft i dag men behandles kunne bare bue vippene da de var for lange for å legge den vanlige "knekken"

Utrolig fornøyd med dette serumet! Vippene blir ikke bare lengre men tykke og fyldige i tillegg ✨️😍

4. desember 2024

Svar fra iGlow

Wow, for en fantastisk tilbakemelding! ✨️😍 Så gøy å høre at vippene dine har blitt så lange at det faktisk påvirket vippeløftet – det sier jo alt! Vi blir så glade for å høre at du er fornøyd med både lengde, tykkelse og fylde 💖

Tusen takk for at du deler opplevelsen din – det betyr masse for oss!

Hilsen iGlow-teamet 💫

Kanskje nok med bare beauty?

Kjøpte tøfler på salg. Fine og gode tøfler, men sålen falt av noen uker etter bruk. Vippeserumet er jeg for øvrig veldig fornøyd med. Ellers gikk kjøpet fint, rask levering og ingen komplikasjoner der.

2. oktober 2024

Svar fra iGlow

Heisann! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med vippeserumet, men det er veldig leit at du opplevde dette med tøflene! Slik skal det selvsagt ikke være, og vi vil gjerne erstatte tøflene til deg 😊 Send en e-post til post@iglow.no så snakkes vi. Hilsen Lone / iGlow

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, har fungert akkurat sånn jeg ønsket

5. august 2024

Svar fra iGlow

Hei, Eline! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd! Takk for tilbakemelding 😊 Hilsen iGlow

Allergisk reaksjon

Har brukt produktet tidligere og det fungerer virkelig, fikk lange flotte vipper. Men denne gangen gikk det galt. Hovnet opp og er helt rød rundt øynene og det er skikkelig vondt. Tok pause og da gikk det over heldigvis, men det tok over en uke med veldig tørre øyelokk. Testet på nytt og samme resultat, kastet produktet desverre og skal aldri teste igjen.

20. august 2024

Svar fra iGlow

Heisann! Det er veldig leit at du opplevde dette, og vi vil gjerne hjelpe deg! Vi finner dessverre ikke bestillingen din når vi søker på navn, så send gjerne en e-post til post@iglow.no så snakkes vi😊 Hilsen iGlow

Supre produkter og rask levering

Supre produkter og rask levering. Er alltid fornøyd👍👌🤩

4. juli 2024

Svar fra iGlow

Tusen takk for så fine ord! 🤩 Vi setter utrolig stor pris på deg som fast kunde – det betyr mye for oss 💖 Og så godt å høre at både produktene og leveringen lever opp til forventningene!

Anbefaler!

Fantastiske produkter som gir resultater! Er fast kunde og veldig fornøyd med Ultra Firming øyemasken, Lash Serum og Brow Serum.

12. juli 2024

Svar fra iGlow

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! 💖 Det betyr så mye for oss å høre at du er fornøyd med produktene – og ekstra stas at du er fast kunde! Firming øyemasken, Lash Serum og Brow Serum er en super trio ✨

Hilsen iGlow-teamet 💫

Rask levert

Rask levert til postkassen

3. juni 2024

Svar fra iGlow

Så godt å høre! 📬 Tusen takk for tilbakemeldingen – vi er glade for at leveringen gikk raskt og smidig 🚀

Lett å bestille

Lett å bestille, produktene er som forventet 😁👍

3. juni 2024

Svar fra iGlow

Så bra å høre! 😁👍 Tusen takk for tilbakemeldingen – vi er glade for at alt sto til forventningene!

Kjempefin glans på leppene

Kjempefin glans på leppene. Deilig smak/duft. Absolutt min nye favoritt-lipgloss!

13. oktober 2023

Svar fra iGlow

Så utrolig hyggelig å høre! 💋 Vi blir så glade for at du liker både glansen, smaken og duften – og at den har blitt din nye favoritt! 🤩

PS: Vi har nylig fått inn flere nye lipglosser – kanskje du finner flere nye favoritter? 💄✨

Tusen takk for tilbakemeldingen 💖

Utrolig fornøyd

Utrolig fornøyd! Har super korte blonde vipper. De har faktisk blitt lengre! Superfornøyd, kommer fortsette å kjøpe!!

Lorena!

3. april 2024

Svar fra iGlow

Så utrolig gøy å høre! 😍 Tusen takk for at du deler opplevelsen din – og for at du vil fortsette å kjøpe fra oss 💖 Det betyr masse for oss med fornøyde kunder!

Hilsen iGlow-teamet ✨

At den fungerer 👌 Helt fantastisk.🤩 Har får lange flotte vipper😍 . Barnebarnet mitt på 14 trodde jeg hadde satt på falske vipper Så jeg elsker iGlow😍

IGlow var helt fantastisk 👌 Jeg har fått lange flotte vipper. Barnebarnet mitt på 14 trodde jeg hadde satt på vipper 🤩 Så dette kan anbefales på det varmeste.
Mvh. Lise 🌸

8. november 2023

Svar fra iGlow

Wow, tusen takk for en herlig tilbakemelding, Lise! 😍 Så gøy at barnebarnet ditt trodde du hadde falske vipper – det sier jo alt! 🤩 Vi blir så glade for at du er fornøyd med resultatet, og at du anbefaler iGlow videre 💖

Varme hilsener fra hele iGlow-teamet 🌸✨

Rask og grei bestilling og levering

Rask og grei bestilling og levering, gode og effektive iGlow eyepad masker

5. april 2024

Svar fra iGlow

Tusen takk for fin tilbakemelding! 💖 Så godt å høre at både bestilling, levering og øye-maskene sto til forventningene. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele 😊