Ik weet dat we een betalings fout hebben gemaakt, maar ik vindt het schokkend dat op de site vermeld werd dat de site offline was wegens betalingsachterstand.
Support is geen 24/7 haal dat eerst eens weg van de site. Verder bij storing is er zeer late reactie vooral in het weekend
Geen problemen. Alles loopt vanzelf, zonder contact. We zijn tevreden.
Lijkt of klantenservice niet helemaal nederlands begrijpt. Antwoorden zijn soms kortaf
Goede en betaalbare hosting en streaming: VPS Hosting, dedicated servers, shared hosting, Shoutcast streaming, icecast streaming, Cloud servers
Keurenplein 41 / E28, 1069 CD, Amsterdam, Nederland
- support@idfnv.com
- idfnv.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
goed en betrouwbaar
vlot en voordelig
Snelle afhandeling van factuur en nette lage kosten voor de geleverde diensten
Uitstekend
Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.
ik was altijd blij met jullie
ik was altijd blij met jullie
ik ben altijd blij met jullie
ik blijf altijd blij met jullie
Heb al jaren deze site en geen problemen
Gewoon een goed bedrijf bij vragen…
Gewoon een goed bedrijf bij vragen wordt ik goed geholpen.
best servers
best servers , since 4 years now and no problem.
support realy 24/24h availble in any time night or morning you need them they reply
een aanrader :)
voor een goede prijs en makkelijk te gebruiken is deze aanbieder echt een overweging waard.
Een tegenvaller gehad ,maar…
Een tegenvaller gehad ,maar uiteindelijk op gelost.
Goeie service....
Goeie service....als ik wat wilde weten over mijn website kreeg ik dezelfde avond nog antwoord.....
Is wel tof als er zo snel reageerd word!!
Support duurt te lang
Support is geen 24/7 haal dat eerst eens weg van de site.
Verder bij storing is er zeer late reactie vooral in het weekend

Svar fra IDFNV
Alles netjes in orde
Prima service…
Mijn website loopt uitstekend.
Snelle service klachten worden snel behandeld
Heb ik zo juist weer ondervonden.
Dus geen enkel obstakel om hier je website te openen.
m.v.g
A.Rom
Nagenoeg altijd werkend en als er eens…
Nagenoeg altijd werkend en als er eens iets is een prima en hele snelle service
Duidelijke communicatie en helder in…
Duidelijke communicatie en helder in het zoeken naar oplossingen
Geen opmerkingen
Ze staan altijd voor je klaar!
Ze staan altijd snel klaar als er problemen zijn en komen zeer snel met een oplossing. Ik ben niet voor niets al jaren klant.