IDFNV Anmeldelser

3,1

Ik weet dat we een betalings fout hebben gemaakt, maar ik vindt het schokkend dat op de site vermeld werd dat de site offline was wegens betalingsachterstand.

Support is geen 24/7 haal dat eerst eens weg van de site. Verder bij storing is er zeer late reactie vooral in het weekend

Geen problemen. Alles loopt vanzelf, zonder contact. We zijn tevreden.

Lijkt of klantenservice niet helemaal nederlands begrijpt. Antwoorden zijn soms kortaf

1. Nettleverandør
  2. Webhotell

Goede en betaalbare hosting en streaming: VPS Hosting, dedicated servers, shared hosting, Shoutcast streaming, icecast streaming, Cloud servers

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

IDFNV is al jaren onze streaming provider

IDFNV is al jaren onze streaming provider. Stream heeft een hoge uptime. Onze ervaring met support is dat ze vrijwel direct reageren en altijd voor een goede oplossing zorgen.

Met vriendelijke groet,
SRC FM

28. oktober 2020

IDFNV is een prima provider maar..........

IDFNV is een prima provider, zeker voor het geld wat ze vragen.
Ik heb met een kennis al een aantal streams bij ze lopen.
Waar ze niet zo goed in zijn, is het toesturen van je wachtwoorden. Hier staan tekens in die er niet in thuis horen.
Dit is bijna bij alle streams gebeurd. Ook weer bij de laatste bestelling.
Inmiddels weten wij hoe we dit moeten oplossen, maar het blijft vreemd dat steeds dezelfde fout opnieuw gemaakt word.
Neem aan dat dit ook bij andere klanten gebeurt.
Dit is jammer dat de klant niet gelijk kan beginnen met de stream.
Hij snapt het niet en neemt contact op met de helpdesk, wat weer onnodige druk voor de helpdesk veroorzaakt en geen goed begin is voor een nieuwe klant.
Maar als je contact opneemt met de helpdesk dan heb je wel supersnel antwoord.
Eigenlijk wilde ik maar 3 sterren geven, maar ik geef er vijf in de hoop dat ze hier iets mee gaan doen.

Jos.

28. oktober 2020

Jammer dat de wachtwoorden.

Jammer dat de wachtwoorden vaak niet kloppen die je krijgt, staan vaak dubbelen punten in en strepen wat niet juist is. Ik heb dit al met meerdere streams gehad. Maar dit is vaak snel opgelost, want snel zijn ze als je een probleem hebt.

8. oktober 2020

De ervaringen van Ron van de Esschert (oprichter en eigenaar van Alice Classics) met IDFNV

Alice Classics, een tevreden klant van IDFNV.
IDFNV, het bedrijf dat services aanbied als bijvoorbeeld hosting, websiteservers en streamingmogelijkheden.
Kortom IDFNV maakt het voor Alice Classics mogelijk radioprogramma's aan te bieden via de website en elders op mediavoorzieningen
en info te delen via de website aliceclassics.nl

Ik, oprichter en eigenaar van het radiostation Alice Classics, heb goede ervaringen met IDFNV.

* De aangeboden mogelijkheden van IDFNV zijn altijd betrouwbaar, snel en divers.
* Bij storingen en andere problemen is IDFNV altijd goed bereikbaar en oplossingsgericht.
* IDFNV biedt altijd goede services, duidelijkheid over de aangeboden services en toch altijd scherpe prijzen.

De bovenstaande drie punten zijn erg belangrijk voor het vertrouwen en zeker bij faciliteiten als dat van IDFNV is dat van groot belang.

Afgelopen zaterdag (3 oktober 2020), er heeft een flinke storing voorgedaan bij een service m.b.t. radiostreaming.
De storing is na volle inzet en hard werken opgelost en ook heel netjes afgehandeld.
Ook de nadelige gevolgen van die storing binnen Alice Classics is met goede verstand opgelost.
Alice Classics is dus weer snel te beluisteren via de website aliceclassics.nl en ook via andere mediamogelijkheden.
Bedankt IDFNV!

IDFNV verdient daarom van mij een dikke vette pluim en alle vijf sterren!

Ron van de Esschert

5. oktober 2020