IDEAL OF SWEDEN Anmeldelser 2 085

2,5

Super flotte covers. Godt beskyttet i pakken og fin leveringstid. Vil helt bestemt handle der igen

Min oplevelse har vært dårlig da min pakke ik er kommet endnu og det er lang tid siden jeg bestille den

1. Elektronikk og teknologi

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Køb trendy mobil covers og eksklusive mobiltasker fra iDeal Of Sweden. Unikt svensk design inspireret af de nyeste modetrends. Kvalitet, design & funktion.

2,5

Under middels

2k anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Virkelig dårlig til at lever til tiden

10. juli 2020

Hi Hamad,

I am sorry to hear this!

If there is anything we can do for you, you are welcome to contact us here: reviews@idealofsweden.com

Best regards,

Super godt generelt

Super godt generelt!

10. juli 2020

Hi Emma,

That is wonderful to hear! Thank you for your review 😄

We wish you a nice day,
IDEAL OF SWEDEN

Utilfreds med produkter og service

Produkternes udseende stemmede ikke overens med de præsenterede billeder på hjemmesiden. Når man kontaktede dem angående dette, fratog de ansvaret og man kunne få lov til at returnere produkterne og selv betale fragten herfor.

25. juni 2020

Hi dear,

I am sorry to hear that you feel dissatisfied!

If there is anything we can do for you, you are more than welcome to contact me or my team members from our Trustpilot Customer Service Team by sending us an email at reviews@idealofsweden.com

Best wishes,

Super

Super. alt som det skulle være

12. juni 2020

Hi Mona,

Thank you very much for your kind review! We are truly happy to hear that 😄

Perfekt gode vare

11. juni 2020

Hi Tina,

Thank you for your review! It truly makes us happy to hear that you are enjoying your new products from us.

IDEAL OF SWEDEN

Elsker ideal of swedens produkter

Hurtig levering og fantastiske produkter der beskytter.

11. juni 2020

Hi Lisbeth,

That is truly wonderful to hear! It means so much for us to hear that you have had a great experience and love your products from us. ⭐

Det er et godt cover

13. april 2020

Hi Sophie,

iDeal of Sweden

Manglende svar på retur .

Har sendt en vare retur d. 29 dec. men har stadig intet hørt fra firmaet. De svare ikke på mine mails. Meget dårlig service - anbefaler absolut ikke dette firma .

25. januar 2020

Hi Kenneth,

I am sincerely sorry that our response time has been so long. Our Customer Service’s main focus is to answers all customers in a chronological order. As our Customer Service has received a high volume of email, this has resulted in a long response time.

If you have not received the help you require I would love to help you further with this matter. Please reach out to me here and include your order number: reviews@idealofsweden.com

Best regards,
Ideal of Sweden

Bestilt et cover den 16 så ville fe…

Bestilt et cover den 16 så ville fe garantere at den kom før jul, den kom først i går.

9. januar 2020

Hi Torben,

We are very sorry about the delayed delivery and the inconvenience that it resulted in.

If there is anything we can do for you, you are always welcome to contact us and we will of course help you in the best way we can.

Best wishes,
Ideal of Sweden

Dårligt levering meget forsent

7. desember 2018

Hej Joanne,

Tack för din feedback och jag beklagar att det inte blev som du tänkt dig.

Jag kan se att du handlade under Black Friday veckan, tyvärr blir det lite längre leveranstider under den vecka pågrund av högt tryck.
Jag hoppas att du trotts allt blev nöjd med produkten du beställde.

Önskar dig en fin dag!
/Malin

Vis anmeldelser på alle språk. (2 085 anmeldelser)