Ubrukelig deksel som knakk etter å ha mistet det i bakken fra lav høyde på laminatgulv. Tok evig lang tid å få svar fra kundeservice, som bare sender ut standardmailer om at "de ikke har glemt meg".... Vis mer
Sykt skuffende.. 😔 Ikke kompatibel med Googlepay. Gir ikke nok beskyttelse, jeg har mistet min mobil i bakken daglig i to år!! Med ett gummideksel fra en elektrobutikk som har fungert ut... Vis mer
Elendig kundeservice og varer med lav kvalitet! Anbefaler ingen å handre hos Ideal og Sweden!
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Det är svårt att komma i kontakt med.

Svar fra IDEAL OF SWEDEN
Jätte fina skal men trodde det skulle…
Jätte fina skal men trodde det skulle se mindre plastit ut.

MAGNETEN ÄR dålig.
MAGNETEN ÄR dålig.. tfn sitter inte fast som den brukar..

abcd
Bildet viser at dekselet dekker toppen av mobilen, men det gjorde den ikke for min samsung galaxy s10

Svar fra IDEAL OF SWEDEN
Magneten i skalet var så pass dålig att…
Magneten i skalet var så pass dålig att telefonen inte sitter kvar i plånboksfodralet. Var tvungen att återgå till skalet som följde med telefonen.
Riktigt, riktigt tråkigt!

Svar fra IDEAL OF SWEDEN
Har köpt ett skal med palmblad på
Har köpt ett skal med palmblad på, trodde att den skulle funka till era magnet plånbok men den gled av.

Svar fra IDEAL OF SWEDEN
Jeg kjøpte dette på black friday
Jeg kjøpte dette på black friday, og var i ekstase over å få det til halv pris!
IDFPB-98, Fashion Power Bank Golden Jade Marble
IDFCAW19-I7-154, Fashion Case iPhone 7 Emerald Satin
IDFC-I7-CAP-01, Capri Case iPhone 8 Black
IDFQI-22, Fashion QI Charger White Marble
IDFCL-98, Fashion Cable, 1m Golden Jade Marble
Viste seg senere at jeg ikke mottok dette før 17 januar, hvilket er nesten to måneder senere. Dere beklaget dere og det er ok, kjipt - men sånt skjer. Deretter fant jeg ut av at min telefon ikke kunne lades med QI lader og jeg likte ikke det ene dekselet, så jeg sendte IDFQI-22, Fashion QI Charger White Marble og IDFCAW19-I7-154, Fashion Case iPhone 7 Emerald Satin tilbake som retur. Jeg hører deretter ingenting mer fra dere og lurer på hvor pengene til Klarna er blitt av. Dere svarer og spør om jeg har noen kvittering fra posten, det har jeg ikke - og dere kan derfor ikke se til å ha mottatt noe. Noen dager senere blir mobilen min med det ene dekselet stjelt og jeg sitter nå igjen med en veldig fin powerbank, og en 1 meter ledning som jeg er veldig fornøyd med, men det er kjedelig når kundeservicen deres ikke strekker seg litt lengre når det tok 2 måneder først, og så blir ingen retur på en lader og en deksel registrert. Jeg har mange ganger tidligere handlet klær fra andre butikker hvor klærne har kommet fint frem hver gang og jeg har fått penger igjen, men denne hos dere ble kanskje borte.

Håpløs kundeservice
Håpløs kundeservice. Snart 3 måneder siden jeg returnerte varer og fremdeles ikke mottatt refusjon. Eneste mulighet til å kontakte på er via Mail og de besvares ofte ikke.

Dårlig service
Manglende varer og svar fra kundeservice

Håpløs kundeservice
Håpløs kundeservice! Bestilte under BF og skjønte tidlig de bløffet om levering før jul. Prøvde derfor å avbestille allerede 6.des, men i svaret jeg får er dette fullstendig ignorert. Hadde en stor bestilling inne og de svarte det kun var en ting i min bestilling som manglet, men at de ikke kunne sende ut ufullstendige ordre. Enten nok en bløff om varelager eller vanvittig dårlig kundeservice. Prøvde flere mailer med ønske om avbestilling, men fikk bare tullesvar tilbake der de aldri svarte på det. Varene sendes så ut i romjula. Varer jeg ikke lenger trenger da andre julegaver måtte kjøpes inn. Varene kan sendes i retur, men på min bekostning med porto til Sverige. Føler meg utrygg på hele firmaet, og betaler ikke en krone mer.

Svar fra IDEAL OF SWEDEN
Elendig service og lang lang levering.
Bestilte deksel 1.desember og tenke at dette kommer fram til jul. Ingen av de svarer på mail. Får ikke noe oppdatering på hvordan ting ligger ann. Så får jeg en felles mail der jeg blir tilbud 50% avslag om jeg handler innen januar. Bør kanskje få varene jeg bestilte før jeg kjøper nytt. Skal aldri mer handler der. Uberegnelig firma som det ikke går an å forholde seg til.

Bestilte på black friday
Bestilte på black friday, enda ikke mottatt noe varer. Fikk en mail om at det tok litt lengre tid, men ingen svar på mail.

Svar fra IDEAL OF SWEDEN
IKKE stol på kundeservice. De svindler kundene sine.
IKKE stol på kundeservice!
Jeg ble nettopp svindlet av de!
Hadde problemer med betaling på nettsiden.
Chattet derfor med kundeservice.
Måtte sende over skjermbilde for å vise feilen. Kortinfo var synlig.
2 timer senere fikk jeg varsel på Apple Pay / Amex appen at noen gjorde en ukjent transaksjon fra utlandet.
Tidens verste kundeservice!

Svar fra IDEAL OF SWEDEN
Utrolig dårlig service hele veien
Utrolig dårlig service hele veien. Bestiller aldrig derfra igjen

Svar fra IDEAL OF SWEDEN
Fornøyd med både utseende og kvalitet
Mine 3 siste mobildeksel er herfra, veldig fornøyd med både utseende og kvalitet. Rask levering.

Svar fra IDEAL OF SWEDEN
Telefonen med det nya skalet sitter…inte fast i plånboksfodralet!
Telefonen med det nya skalet sitter inte fast i plånboksfodralet! Urdålig magnet!

Bestilte varen på dagen
Bestilte varen på dagen, og hadde den i postkassen dagen etter - så raskere service en det kan det ikke bli:-) Så ***** til dem
Sprickar i dekslet
Til min iPhone XS Max har skalet/case/deksel sprukket opp i ene hörnet. Känns som det er en svakhet i produktet. Skydd-glasset er sekret bra, fast jag tycker det sprekker opp og får min telefon at se gammel ut.. Annars tycker jag at prisen er noe dryg..
Mycke snygga motiv som holder sig bra. Kvaliteten over-all verker mycke bra
😊