Ibizamode.nl Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering en super leuke items! Alles wordt netjes verpakt als je iets online koopt maar ik kijk vooral uit naar de volgende keer real live winkel ervaring!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Eigentlich waren wir immer ganz happy, wenn auch die Qualität teils nicht so ist, wie vorgestellt und Farben falsch deklariert werden. Bis letztes Jahr gab es bei Rücksendungen keine großen Probleme.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ich habe sofort gefunden, was ich suchte, 👍🏻die Stoffe der Kleider haben eine sehr gute Qualität und vorallem ist mir aufgefallen, dass sie nicht nach Chemie riechen. Sympathisch ist auch , dass sie... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles van Hot Lava en Isla Ibiza staat prachtig. Al jaren fan! Deze x roze vestje met hartjes en shortje gekocht zo cute, mooie stoffen en kleuren. En ook lekker snel bezorgd voor mn reis. Toppertjes!... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Shopping og mote

Skrevet av virksomheten

Wij zijn Ibizamode.nl, beter bekend als ibzmode. In 2012 is ibizamode gestart door broer & zus die Ibiza wel zagen zitten als ultiem eiland om werk en plezier te combineren. Met 2 lege koffers naar Ibiza, zonder vooropgezet plan, maar met een missie! Wij gaan dit eiland óns eiland maken en alles wat we leuk vinden naar Nederland halen. Zo werd de mode van Ibiza van iedereen! Lees meer over ons... https://www.ibizamode.nl/nl/service/about/ LET OP!!! Wij zijn NIET Ibiza-Zomermode! Die website is namelijk onbetrouwbaar en geeft onze mooie en betrouwbare website een slechte naam. Wij zijn helaas ook slachtoffer geworden van deze website, die met hoge kortingen en door te zeggen dat ze gaan stoppen, onze klanten verleidt tot een order. Klanten krijgen vervolgens hun order niet, of deels en als ze al wat ontvangen, is het van zeer slechte kwaliteit en is de order niet retour te sturen. Wij hebben dan ook aangifte gedaan van deze website. Wil je ons helpen deze oplichters aan te pakken en andere klanten te behoeden voor oplichting? Verwijder dan alsjeblieft deze slechte recensie bij ibzmode.nl en zet je recensie bij de website waar deze hoort, namelijk Ibiza-Zomermode.nl: https://nl.trustpilot.com/evaluate/ibiza-zomermode.nl?stars=1 Mochten er wel echt klachten zijn over ibzmode.nl dan aub mailen naar: info@ibzmode.nl. Dan lossen wij het graag voor u op! Liefs ibzmode

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

168 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

30. oktober 2025

Hi Marja,

Super bedankt voor je mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service.
Hier doen we het voor.

Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'.

Top winkel fantastische collectie

Vandaag in de winkel in Egmond aan zee geweest, eerst een heerlijk kopje koffie!! Daarna zo fantastisch geholpen ( Nadia) om mooie outfits uit te zoeken, wat een heerlijkheid om bij de meiden in Egmond aan zee te shoppen!! Wat weer een mooie collectie en ja dan ga je niet voor 1 outfit😊😁! Meiden bedankt voor een gezellige ochtend shoppen!!
Liefs Marjon

27. september 2025

Hi Marjon,

Super bedankt voor je mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast ben over onze kleding en/of service.
Hier doen we het voor.

Veel plezier van je aankoop en graag weer tot snel in onze 'Ibiza Shop'.

Toller Service

Toller Service! Habe Ware zurückgeschickt und in kürzester Zeit eine Rückerstattung erhalten. Die Qualität der Artikel ist sehr gut, habe leider nur zu klein bestellt. Der Shop ist sehr zu empfehlen!

15. september 2025

Hallo Petra,

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung.

Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie von unserer Kleidung und/oder unserem Service so begeistert sind.
Das ist es, wofür wir es tun.

Viel Spaß mit Ihrem Einkauf und bis bald in unserem „Ibiza Shop”.

Mit freundlichen Grüßen,

Ich hoffe

Ich hoffe , ich bin hier richtig! Ich habe einen Rock bei Ibiza Trendy gekauft! Es gibt keine Alternative zu diesem Portal sich zu äußern!
Sie bekommen auch keine Bestätigung der Bestellung. In Portal gibt es sogar eine email Adresse für den Kundenkontakt . Mehrmals angeschrieben! Keine Antwort! Nach den ca 4 Wochen ein Paket von Ibiza Trendy angekommen. Für schlappe 300€ der Stoff und die Bearbeitung einfach schäbig!!!
Finger weg von Ibiza Trendy !!!

16. september 2025

Hallo Isabelle,

Vielen Dank für deine Bewertung.

Es tut uns leid, dass du bei Ibiza Trendy eine so unangenehme Erfahrung gemacht hast.

Wir sind jedoch Brands of Ibiza und nicht Ibiza Trendy.

Wir würden uns sehr freuen, dich in unserem Online-Shop begrüßen zu dürfen, und hoffen, dir ein besseres Einkaufserlebnis bieten zu können.

Mit freundlichen Grüßen,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Shein kwaliteit voor heel veel geld

Shein kwaliteit voor heel veel geld. Alles schijnt door, ongestreken, kraakt bij het aantrekken, hoe voorzichtig ook. Bij een jurk was het knoopje al kapot. Is absoluut niet wat het lijkt op de foto.

19. august 2025

Svar fra Ibizamode.nl

Beste Esther, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit. Ik kan je garanderen dat alles uit India en Italië komt en de grootste zorg in onze eigen producties worden gestopt. Het kan echter altijd co zijn dat iets niet je ding is of je het niet lekker vind voelen, qua stof. Dan mag je het uiteraard altijd retour sturen. Je hebt 14 dagen bedenktijd.

Mocht je toch een klacht hebben over een artikel, dan zou het fijn zijn als je dit wilt mailen naar onze klantenservice: info@ibzmode.nl. We horen graag van je en zoeken altijd een passende oplossing voor al onze klanten.

We horen graag van je!

Liefs Nicole

Sehr schön verpackt

Sehr schön verpackt, noch mit einer persönlichen Widmung dazu.

2. august 2025

Hallo Jenni,

Danke für deine schöne Bewertung.

Es ist so schön zu lesen, dass du eine so gute Erfahrung mit Brands of Ibiza gemacht hast.

Viel Spaß mit deinem Einkauf und bis bald in unserem 'Ibiza-Shop'.

Liebe Grüße,
Team Brands of Ibiza

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Retouren duren TE lang

Retouren duren zo lang gaat twee a drie weken over heen voor dat je eindelijk hoort dat je retour is aangekomen terwijl die er al weken licht . En staat er we hebben u mail ontvangen (zoals gezegd twee weken nadat PostNL het heeft afgeven ) het duurt ongeveer 10 dagen voor U het bedrag retour krijgt Ben je zo 2 a 3 weken verder . Bij vragen krijg je steeds het zelfde antwoord Ben er nu twee keer ingetrapt Voor mij de laatste keer online besteld .

14. juli 2025

Hi Donny,

Dank voor je review.

Wat vervelend om te moeten lezen dat je zo'n nare ervaring hebt gehad met betrekking tot het retourneren van je aankoop. Dit is zeker niet de bedoeling. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Tijdens de zomermaanden ervaren wij op sommige momenten extreme drukte waardoor de verwerking van een retour soms iets langer in beslag kan nemen dan de gecommuniceerde 10 werkdagen.

Je mag ons altijd nog even een mail sturen met referentie review Trust Pilot zodat we alsnog de situatie kunnen beoordelen en je een gepaste compensatie kunnen bieden.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

RETOURE? Na, dann viel Glück!

Ich habe leider dasselbe erlebt, wie viele andere Kunden hier.
Das sind also k e i n e Einzelfälle!
Sie lernen einen Händler erst kennen, wenn Retouren, Reklamationen anstehen.

Die Ware ist optisch super fotografiert, allerdings oft schwammig hinsichtlich der Schärfe, der Details und der Farben.
Sobald man die Bestellung jedoch erhält, fragt man sich, was daran so hochpreisig und besonders sein soll.

Vor Jahren war das anders, man konnte von namhaften Herstellern dort einkaufen, welche schöne Schnitte u n d angenehme Materialien verwendeten.
Heute lohnt es sich -nach meiner Meinung- leider nur noch selten, dort zu bestellen.

Tipp: Lesen Sie sich Texte, Passform, usw. genau durch, vergrößern Sie die Photos, beachten Sie die Größengaben hinsichtlich der Models. Oft ist dann bereits offensichtlich, dass das begehrte Kleidungsstück bei uns nicht sitzen wird. Ärmel und Gesamtlänge häufig zu kurz, Farben nicht immer korrekt dargestellt, Dekore, welche real einfach wenig wertig aussehen, erscheinen auf Fotos ganz anders.

Nun zu den Retouren: Auch ich machte hier zuletzt eine sehr negative Erfahrung.
Diese auch nicht zum ersten Mal, aber die Höhe des Gesamtbetrages, € 385,77, macht den Unterschied.

Bestellt am 12.03.2025.
Vollständig retourniert am 21.03.2025.
Retourencenter von Ibizamode.nl dafür genutzt, mega-umständlich, nebenbei.
Von Ibizamode.nl nachweislich erhalten (Tracking) am 25.03.2025.
Bestätigung seitens Ibizamode.nl erfolgte am 27.03.2025.
Völlig falsche Angabe hinsichtlich der Bestellnummer, der Adresse von mir! Text: Ich solle 14 Tage warten bis zur Rückzahlung!
Hallo?
Man registriert jeden einzelnen Artikel im Retourencenter, man erhält eine Referenznummer, diese steht auf dem Retourenaufkleber. Ich lege zusätzlich immer die Rechnung in Kopie dazu, mit allen Angaben verzeichnet!
Ich schrieb erstmalig am 27.03.2025 an Ibizamode.nl.
Standardantwort war die Folge.

Am 14.04.2025 musste ich erneut schreiben, da ich weiterhin keine Erstattung hatte!
Anschließend beantragte ich bei PAYPAL Käuferschutz.
Selbst bei PAYPAL antwortet Ibizamode.nl n i c h t auf E-Mails!
Durch PAYPAL wurde zu meinen Gunsten entschieden, ich erhielt mein Geld zurück.

In der Vergangenheit waren es kleinere Beträge, diese vergisst man schneller, aber fast € 400,- wochenlang hinterherlaufen, diversen Schriftwechsel anfertigen, nein danke!
Ich habe seitdem dort nicht mehr bestellt.

Ich rate somit leider auch ab.
Sie laufen Gefahr, richtig Ärger und Zeitaufwand zu haben, sobald Sie retournieren müssen.
Warum, wieso, interessiert Ibizamode.nl nach meinem Dafürhalten sowieso nicht.

Finger weg!

14. april 2025

Hi Ibiza-Lover,

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Es tut uns leid zu lesen, dass Sie eine so unangenehme Erfahrung mit der Rücksendung Ihres Kaufs gemacht haben. Das ist sicherlich nicht beabsichtigt. Wir entschuldigen uns aufrichtig dafür.

Im Frühjahr/Sommer haben wir manchmal extrem viel zu tun, sodass die Bearbeitung einer Rücksendung manchmal etwas länger dauern kann als die angegebenen 10 Werktage.

Du kannst uns jederzeit eine E-Mail mit dem Verweis auf die Bewertung bei Trust Pilot schicken, damit wir die Situation noch einmal prüfen und dir eine angemessene Entschädigung anbieten können.

Viele Grüße,

Slechte klantenservice

In april heb ik een linnen broek gekocht, deze was na 3x dragen op de naad gescheurd.

Ik ben naar de klerenmaker geweest, maar hij gaf aan dat deze stof niet te maken was.
Ik een mail gestuurd naar klantenservice over dit probleem, maar ik was 2 dagen over de garantie tijd en kreeg alleen een tientje terug voor de klerenmaker.

Ik heb aangegeven dat de stof niet te repareren was, maar ik kreeg geen oplossing of vergoeding.

Jammer en teleurstellend

8. juli 2025

Hi Ibiza-Lover,

Dank voor je review.

Wat vervelend om te moeten lezen dat je zo'n nare ervaring hebt gehad met betrekking tot de klachten van je aankoop. Dit is zeker niet de bedoeling. Onze welgemeende excuses hiervoor.

Je mag ons altijd nog even een mail sturen met referentie review Trust Pilot zodat we alsnog de situatie kunnen beoordelen en je een gepaste oplossing kunnen bieden.

Heel blij verrast 🤩

Ik had voor de eerste keer online 3 dingen besteld bij Ibizamode . Alle drie PRACHTIG !! Zooo blij mee ! De maat is perfect en kwaliteit ziet er goed uit . Zelfs mooier als ik gedacht had , een hele grote blij hier 😀
Ga ik zeker vaker iets kopen.

9. juli 2025

Svar fra Ibizamode.nl

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop.

Dank je wel voor de mooie review.

Heel veel plezier met je aankoop toegewenst en graag tot een volgende keer in onze webshop of één van onze 'Ibiza winkels'.

Jumpsuit alma indigo

Ik heb het item gisteren besteld en vandaag was het al aangekomen. Ik woon in België dus ik had wel verwacht dat er minstens twee dagen gingen overgaan. Ik ben dan ook nog eens aangenaam verrast omdat het zo leuk zit en het een hele aangename stof is! Hier ga ik ongetwijfeld meer bestellen!!!

24. juni 2025

Svar fra Ibizamode.nl

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop.

Dank je wel voor de mooie review.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Tot 3x toe een verkeerd artikel…

Tot 3x toe een verkeerd artikel thuisgestuurd gekregen. Het distributiecentrum kreeg de schuld en zou het oplossen. Het zou niet meer gebeuren. En ja hoor...vandaag WEER de jurk Mirabel ontvangen ipv de blouse. 3x 150 betaald en lang moeten wachten op mijn geld terug. Komop zeg, dit mag toch niet gebeuren bij een bedrijf dat best prijzige spullen verkoopt? Ik wil nu dat iemand van de klantenservice gaat regelen dat ik eindelijk het goede artikel geleverd krijg!

16. juni 2025

Hi Faye,

Wat vervelend om te horen over je negatieve ervaring bij je bestelling in onze webshop.

Onze welgemeende excuses hiervoor.

Hopelijk is inmiddels alles voor je naar wens opgelost.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Super lang moeten wachtten op mijn…

Super lang moeten wachtten op mijn bestelling, toen het uiteindelijk binnen kwam was het niet als wat het leek op de foto.. shein kwaliteit jurken voor veel duurder

21. mai 2025

Vanmorgen in Egmond geweest

Vanmorgen in Egmond geweest. Wat een heerlijke winkel, daar word je toch blij van. Ik wilde graag advies en kijken hoe iets staat. En dat kunnen de medewerksters en ze nemen alle tijd voor je. 5 sterren van mij, tot snel 😉

24. mai 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Qualité médiocre

J’hesite entre 2 et 3 étoiles … Bonjour je suis cliente depuis quelques années sur le net et en magasins où les vendeuses sont adorables notamment la boutique d’Egmond aan zee. Cependant les vêtements sont chères et pas toujours de qualité j ´ai un pantalon qui s’est arraché lors du lavage après seulement avoir été porté donc lavé deux fois à quasi 90€ le pantalon … quand on achète des objets de bali bien souvent il manque un coquillage voir plusieurs ou alors ils sont cassés j’ai eu le cas sur une tête d’éléphant à 187,50€ … je pense que définitivement je n’achèterais plus . Dommage car vous avez de beaux articles …..

2. mai 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Niet klantvriendelijk te druk met andere bezigheden

2e paasdag de winkel in den Bosch bezocht, helaas werden we niet geholpen en ook de andere klanten niet de verkoopster was druk aan t telefoneren, mooie kleding maar ook erg prijzig.
Gelukkig was er die dag ook een ibizamarkt die dag daar wel geslaagd.
Tip stop met bellen als er klanten in de winkel zijn.

21. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Leider bin ich sehr enttäuscht von…

Leider bin ich sehr enttäuscht von Ibizamode.nl.
Ich habe bereits mehrere Male bestellt, die Ware kam zügig bei mir an - soweit so gut.
Leider musste ich von meiner letzten Bestellung einige Teile zurücksenden, da sie mir nicht passten. Seit 14 Tagen ist die Ware bei Ibizamode.nl angekommen - ich warte immer noch auf mein Geld und eine Nachricht. Ich habe Angst, dass die Firma finanzielle Probleme hat und ich mein Geld (418 Euro) nicht zurück bekomme. Es ist sehr enttäuschend. Anrufe, Mails, Paypal Fall eröffnet etc. Nichts hat geholfen. Ich kann leider nur warnen, dort zu kaufen.
Birgit Fechner

10. april 2025

Wat een prachtige winkel

Wat een prachtige winkel, meteen in Ibiza vibe als je binnen bent. Goed advies zeer klantvriendelijk en ik heb in de sale hele mooie kleding en laarsjes gescoird, helenaal haply

8. mars 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prima verpakt en snelle levering, inloggen is een dingetje

Prima verpakt en snelle levering. Alleen jammer dat je erna je status niet kan inzien als je wilt inloggen. Je zou een code teruggestuurd moeten krijgen maar die krijg je niet. Je blijft in het ongewisse of je bestelling gedaan is terwijl je al wel betaald hebt. In elk geval kreeg ik mijn pakketje binnen 1 week binnen en het paste ook nog erg goed. Voor lange mensen zoals ik, past XL/XXL vaak niet, maar ik ga mijn kleding (bloesje en bomberjack) mooi showen deze zomer

4. februar 2025

Ich fühle mich betrogen

Ich fühle mich betrogen, denn das Oberteil, das ich auf Grund der schönen Fotos bestellt hatte, sah im Original nur wie ein kastiger, viel zu großer Sack aus, obwohl ich die kleinste Größe bestellt hatte und hat optisch nichts mit den Abbildungen zum Oberteil auf der HP von Ibzamode gemeinsam. Einzig das Material fühlte sich angenehm an, aber auch das kann sich nach dem Waschen anders darstellen.

Ich habe dann das Oberteil, auf das ich mich so gefreut hatte, voller Enttäuschung zurücksenden wollen, muss dafür nun aber die Versandkosten tragen! Wenn Ibizamode seine Ware so abbildet, dass man den Kunden über das wahre Aussehen täuscht, sollte der Kunde nicht auch noch auf den Versandkosten sitzen bleiben!

Das war mein erster und mein letzter Einkauf bei Ibzmode!!!

19. februar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv