Snelle levering en super leuke items! Alles wordt netjes verpakt als je iets online koopt maar ik kijk vooral uit naar de volgende keer real live winkel ervaring!
Se hva andre synes
Eigentlich waren wir immer ganz happy, wenn auch die Qualität teils nicht so ist, wie vorgestellt und Farben falsch deklariert werden. Bis letztes Jahr gab es bei Rücksendungen keine großen Probleme.... Vis mer
Ich habe sofort gefunden, was ich suchte, 👍🏻die Stoffe der Kleider haben eine sehr gute Qualität und vorallem ist mir aufgefallen, dass sie nicht nach Chemie riechen. Sympathisch ist auch , dass sie... Vis mer
Alles van Hot Lava en Isla Ibiza staat prachtig. Al jaren fan! Deze x roze vestje met hartjes en shortje gekocht zo cute, mooie stoffen en kleuren. En ook lekker snel bezorgd voor mn reis. Toppertjes!... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij zijn Ibizamode.nl, beter bekend als ibzmode. In 2012 is ibizamode gestart door broer & zus die Ibiza wel zagen zitten als ultiem eiland om werk en plezier te combineren. Met 2 lege koffers naar Ibiza, zonder vooropgezet plan, maar met een missie! Wij gaan dit eiland óns eiland maken en alles wat we leuk vinden naar Nederland halen. Zo werd de mode van Ibiza van iedereen! Lees meer over ons... https://www.ibizamode.nl/nl/service/about/ LET OP!!! Wij zijn NIET Ibiza-Zomermode! Die website is namelijk onbetrouwbaar en geeft onze mooie en betrouwbare website een slechte naam. Wij zijn helaas ook slachtoffer geworden van deze website, die met hoge kortingen en door te zeggen dat ze gaan stoppen, onze klanten verleidt tot een order. Klanten krijgen vervolgens hun order niet, of deels en als ze al wat ontvangen, is het van zeer slechte kwaliteit en is de order niet retour te sturen. Wij hebben dan ook aangifte gedaan van deze website. Wil je ons helpen deze oplichters aan te pakken en andere klanten te behoeden voor oplichting? Verwijder dan alsjeblieft deze slechte recensie bij ibzmode.nl en zet je recensie bij de website waar deze hoort, namelijk Ibiza-Zomermode.nl: https://nl.trustpilot.com/evaluate/ibiza-zomermode.nl?stars=1 Mochten er wel echt klachten zijn over ibzmode.nl dan aub mailen naar: info@ibzmode.nl. Dan lossen wij het graag voor u op! Liefs ibzmode
Kontaktopplysninger
Groothandelsweg 13, 2645 EH, Delfgauw, Nederland
- 0031152510721
- info@ibzmode.nl
- ibizamode.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Simpel
Bestellen en leveren ging allemaal supersnel. Maar het kaftanjurkje is in het echt veel eenvoudigere stof, veel goedkopere kwaliteit dan op de foto’s. Dat vind ik echt tegenvallen. Alsnog een leuk/lekker ding voor het strand. Hij schijnt niet erg door (mintgroen).
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, snel geleverd! En de kleding/accessoires klopt met wat de foto aangeeft. Blije klant 😃
Jurkjes schijnen door. Stof veel te dun
Ik heb drie jurkjes besteld bij ibizamode. Helaas te laat voor retour nu blijkt dat ze allemaal doorschijnend zijn. Teleurstellend. Stof veel te dun , wel 70 euro betaald per jurk.
EINFACH TOP
Ik ben over het algemeen zeer tevreden met mijn bestellingen.
De kledingstukken zijn echt prachtig en de levering was snel en probleemloos.
Eén keer heb ik woonaccessoires besteld die helaas beschadigd aankwamen.
De klantenservice was echter erg vriendelijk en heeft meteen gereageerd en mij zonder problemen een korting aangeboden – dat vond ik echt klantgericht en coulant.
Alleen bij de woonaccessoires heb ik gemerkt dat de voorraad op de website soms niet helemaal overeenkomt met de werkelijke beschikbaarheid. Daardoor kan het gebeuren dat bestelde artikelen al uitverkocht zijn. In zulke gevallen wordt er echter direct terugbetaald, wat weer erg eerlijk is.
Al met al geef ik toch graag 5 sterren. Het team is super vriendelijk, erg behulpzaam en doet echt zijn best om klanten tevreden te stellen.

Svar fra Ibizamode.nl
Verkeerde kleur opgezonden en tis te…
Verkeerde kleur opgezonden en tis te riskant om retour te zenden.maar klantenservice was snel bereikbaar en vriendelijk

Site sécurisé
Site sécurisé. Articles conformes à la description; magnifiques et de très bonne qualité. Livraison rapide

Duidelijke site en ze leveren snel
Duidelijke site en ze leveren snel

Svar fra Ibizamode.nl
alles goed en snel ontvangen
alles goed en snel ontvangen. mooie kleding. snel reply op een vraag .

Som på bliden
Bra kvalité , snabb leverans,rätt storlek

Svar fra Ibizamode.nl
Ik bestel hier echt vaak en het gaat…
Ik bestel hier echt vaak en het gaat altijd goed maar de laatste bestelling laat inmiddels echt te lang op zich wachten. Klantenservice moest ik meerdere malen mailen. Nog steeds geen antwoord Ik vind dat de het bedrijf uit zichzelf hoort te communiceren dan dat je als klant constant meot vragen wanneer je pakket nou eens de deur uitgaat. Half April bestld, het zou eind Mei komen maar nu is het de eerste week van Juni en er is nog steeds niets. Niemand die ook even moeite neemt om me gerust te stellen. Bestelling van 250 euro dus niet gering. Kan beter dus.

Svar fra Ibizamode.nl
Overzichtelijke website en handig en…
Overzichtelijke website en handig en dat de maten per item er bij staan zowel langte als breedte in de taille. Dat maakt dat ik niets terug hoef te sturen.
Mooie kleding en vooral met dit lekkere warme weer is dit een aanrader. Ben er blij mee!

Svar fra Ibizamode.nl
Het zijn mooie jurken maar de stof is…
Het zijn mooie jurken maar de stof is zo dun bij sommige jurken dat je een onderkleedje moet aandoen en ben ook bang dat ze scheuren. Vind prijs kwaliteit dan ook te duur.

Svar fra Ibizamode.nl
Zeer slechte kwaliteit van de jurken
Zeer slechte kwaliteit van de jurken, en ze vallen veel te klein. Heb nu al een paar keer iets besteld, voor jurken die er op de website heel mooi elegant en flodderig uitzien, en dan krijg je het thuisbezorgd en dan komt er temu kwaliteit stof uit die heel dun en doorschijnend is, veel te klein is, is heb maat 46 en xxl is eigenlijk gewoon maar 42, waardoor het hele model niet meer mooi valt. De naden scheuren heel makkelijk, zonder dat je het wast nog. Na het wassen scheuren de naden helemaal open, en de fringes vallen er af. Jammer maar dit is veeel te duur voor een bar slechte kwaliteit wat er op de foto’s mooi en leuk uitziet en waarbij je helemaal de Ibiza vibes krijgt, maar in het echt is het gewoon temu.
De oorbellen zijn wel mooi en goede kwaliteit!

Svar fra Ibizamode.nl
Items were not like in picture
Items were not like in picture, customer service do not respond, I do not recomend to anyone this page

Verpakking moet echt beter
Verpakking moet echt beter. Beide voetsteunen beschadigd en vind de kwaliteit/prijsverhouding niet goed, té duur!

Mooie kleding
Super fijne winkel met een mooie unieke Ibiza stijl kledingcollectie. De kwaliteit is goed, levering snel en de service vriendelijk. Je voelt echt de Ibiza vibes, zowel online als in de winkel. Zeker een aanrader voor wie houdt van bohemian mode en originele outfits!”

Spijt …
Het was veel te groot en ik moest de retourzending zelf betalen ,dus nu geld betaald om niks te hebben ,wou iets speciaals maar heb nu spijt van mijn bestelling

House of Ibiza Delft
House of Ibiza Delft. Slechte verkoopster. Ik zag een leuk ringetje voor €12,95 stond op dezelfde de ring die mij paste. Alleen hing er geen kaartje aan. Was even een test, Zei ze zonder te kijken €29,95! Ik vind dit oplichterij. Zij had een blouse aan met een kaartje erin. Fijn om te kopen als iemand het de hele dag gedragen heeft. Meteen de winkel uit gelopen. Met alle love’s voor alle andere stores👌🏼

Svar fra Ibizamode.nl
Ich bin begeistert 😄…..die Qualität und…
Ich bin begeistert 😄…..die Qualität und das Design ist super gut …..kann es nur Weiterempfehlen ….ich bin total Fan von Ibiza Mode 🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Wunderschöne Kleider
Wunderschöne Kleider, gute Auswahl. Die Lieferung war super schnell.
Die Qualität ist gut.
Ich werde gerne wieder bestellen.

Svar fra Ibizamode.nl
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.