Ibas Ontrack by KLDiscovery Anmeldelser 1 025

4,5

For det første var kundebehandling eg fikk enestående. Fakta om prosedyren for rekonstruksjonen ble tydelig beskrevet. Når den eksterne harddisken ble oversendt til Ibas og den var analysert, fikk jeg... Vis mer

Jeg antok at mange års lagring og av enkelte ting som ellers ikke ville latt seg gjenskape var gått tapt da min harddisk sviktet i vår. Heldigvis lot det seg gjøre å hente ut alt dette fra ødelagt h... Vis mer

Skuffande og absolutt ikkje verdt pengane så sant ikkje det er statshemmeligheter du må få tak i på disken din. Venta i 4 mnd og betalte 10 000 for å få igjen nesten ubrukelige filer og eit lass med s... Vis mer

Fantastisk resultat og det er en fantastisk trygg Het at en har et selskap som IBAS når en får problemer og står i fare for å miste mye en har lagret både i arbeid og bilder! Tusen takk! Dere ble red... Vis mer

1. Datagjenoppretting

We recover your data in Sweden, Norway, Finland and Denmark.

4,5

Enestående

1k anmeldelser

God hjelp...

Etter å ha dummet meg ut med ikke å ha tatt sikkerhetskopi, var jeg skrekkslagen over at så mye "arbeid" var gått tapt da harddisken krasjet. Jeg valgte å søke hjelp hos IBAS – det var et navn jeg kjente fra en annen sammenheng. Valget viste seg å være riktig —jeg er meget fornøyd med hjelpa jeg fikk.

3. august 2018

Faglig dyktige.

Fantastisk hjelpsomme, veldig god service, man føler seg godt ivaretatt og det viktigste av alt er ekspertisen som gir resultater når man sitter med ødelagt datamaskin med et helt liv på. Jeg kan ikke få fullrost dem nok og gleden over å få tilbake mine data er enorm.

31. juli 2018

Fantastisk!

Helt fantastisk kundeservice fra start til slutt! Fikk igjen 99% av innholdet på den eksterne harddisken min og er veldig takknemlig. Anbefales til ALLE :) fikk høre at det var ganske dyrt fra bekjente, men jeg synes det var absolutt verdt hver eneste krone og bruker de gjerne igjen hvis uhellet skal være ute.

10. juli 2018

Meget fornøyd

Meget fornøyd med Ibas. De fikk hentet ut dataene mine, og gjorde en veldig effektiv og god jobb, og oppdaterte meg hele tiden underveis i prosessen. Særdeles god kommunikasjon og oppfølging. Jeg turde ikke håpe at jeg skulle få rekonstruert dataene mine siden disken var så gåen som den var. Anbefaler virkelig Ibas!

6. juli 2018

Raske og prisgunstig.

Raske og prisgunstig.
Vi er veldig fornøyd med utført tjeneste. Billig i forhold til andre, og utvilsomt kundevennlig og pliktoppfyllende. Vi som Data og IT bedrift, er veldig fornøyd på vegne av vår Kunde.

29. juni 2018

Kommentar

Fikk anslag på prisfor arbeidet, som ble oppgitt å være avhengig av hvor lang tid jobben tok. Anslag tid var 7 - 10 (arbeids-)dager. Jobben tok
4 arbeidsdager. Ble litt overrasket over at det ikke reduserte fakturert pris.

Selve rekonstruksjonen var flott og gikk fort!

6. juni 2018

Godt å ha i uløkka.

Kundeservice var profesjonell og IBAS hadde gode rutiner med rask tilbakemelding og bestilling. Rask og god rekonstruering. Reddet flere års fotografering og filming. Litt dyrt, men det er jo alt. En fin opplevelse.

22. mai 2018

Enestående

Enestående, rask og hyggelig service fra dag 1 ved gjenoppretting av tapte bilder på min gamle mobil og veldig fornøyd med resultatet.

17. mai 2018

Fantastisk service!

Fantastisk selskap! De reddet alle minnene våres :). De ringte meg en dag etter at de fikk min ødelagte ekstern harddsik og avtalte pris. En uke etter var ekstern harddisken min hjemme hos meg. Det koster penger, men verdt prisen!

7. mai 2018