Deze stofzuiger kan geen bocht of hoek aan en valt om. Constant moet de stofzuiger op zn wielen worden teruggezet worden tijdens gebruik
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Ruim drie jaar geleden een ledtuinlamp van Hyundai Electronics gekocht die kort geleden stuk ging. Het bedrijf aangeschreven. Direct na het toesturen van de factuur en foto’s van de kapotte lamp kreeg... Vis mer
Oude deurbel ging defect, viel nog binnen het jaar na bestelling. Goede service van Willem, waarbij snelle antwoorden en snel doorpakken. Kreeg een nieuwe deurbel (upgrade vanaf mijn oude deurbel). Bi... Vis mer
Hoewel mijn smart home bel nooit geregistreerd is geweest heb ik zonder problemen een nieuw gelijkaardig toestel toegestuurd gekregen. Natuurlijk heeft men geprobeerd het "oude" toestel terug aan de... Vis mer
Hyundai doet tegenwoordig meer dan alleen auto’s produceren. Tegenwoordig zijn wij ook bezig met het designen en ontwikkelen van alledaagse producten voor het huis. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan keukenmachines, stofzuigers en tuinlampen, maar ook aan hele smart home systemen voor een extra veilig thuis.
Vang 16, 4461TX, Halsteren, Nederland
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ben super vriendelijk geholpen via email. Er was deskundig advies en er werd de tijd voor je vraag genomen. Helaas bleek product defect maar deze werd direct vervangen.
Een accu besteld die na twee keer stofzuigen al niet meer werkte. De klantenservice (Stijn) reageerde dezelfde dag nog met de vraag of ik het orderbonnen door kon geven en een filmpje kon sturen. Nu zijn we al bijna 1,5 week verder. Al een paar mails gestuurd, maar geen reactie mogen ontvangen.
Inmiddels de accu retour gestuurd en de terugbetaling ontvangen.
Wellicht kunnen jullie in de toekomst wel alvast het retour formulier online zetten en misschien een telefoonnummer, waardoor jullie makkelijker bereikbaar zijn. En iets transparanter zijn over de producten/verkooppunten: hyundaielectronics/ alleenonline.nl /the investment company europe /

Svar fra Hyundaielectronics
Enorm goed geholpen. En een snelle oplossing gekregen.
Heb een goede en duidelijke uitleg gekregen om mijn probleem op te lossen. Werkte goed, dus ik ben tevreden.
Super service , na een probleem met de stofzuigborstel , werd er ons nieuwe opgestuurd . Van service gesproken en ook het vermelden waard de vriendelijkheid van de personen
Uitstekende dienstverlening en zeer vriendelijk
Zeer goede klantenservice. Gesproken met Stijn. Meedenkend en oplossingsgericht!
correct en spoedig antwoord op mijn vraag mbt een bestelling in afwachting wegens niet voorradig op dat ogenblik
Vandaag e-mail ontvangen met melding van beschikbaarheid en link om te bestellen. Klantvriendelijke opvolging
Ik bleef maar mailen dat het allemaal niet lukte. Ik kreeg in de meeste gevallen de volgende dag een reactie met wat ik nog zou kunnen proberen. We hebben heel wat heen en weer gemaild en uiteindelijk is het goed gekomen.
Goede service chapeau
Led tl balk Triproof doofde langzaam haar led verlichting na een aantal branduren +/-5 u terwijl er werd gezegd 50.000 branduur oftewel 23 jaar , na wat heen en weer gemaild werd er vrij snel door Stijn gezegd "meneer maak u zich geen zorgen "Wij "lossen dit op en met een aantal dagen via de post een hele nieuwe Led tl balk chapeau.
Thanks HyunaiElec
J.Scholten
Ik had een klein probleempje met het verbinden en daar ben ik goed bij geholpen. Positief dus!
Goede en snelle service. IP camera werkte niet meer na een firmware update. Met behulp van toegestuurde software camera weer werkend gekregen. Naast de software werd een handleiding gemaakt hoe e.e.a. uit te voeren. Top!
Uitstekend geholpen! Er was een probleem met mijn stofzuiger, dit werd meteen behandeld en ik kreeg een nieuw onderdeel opgestuurd. Hele fijne, vriendelijke en snelle communicatie
The fast and honest reaction was great - helpfull. I could buy the right gong in addition of our doorbel
Goed en vakkundig geholpen toen mijn accu stuk was. Snel een andere opgestuurd gekregen. Super service!!
Vlot gereageerd op mijn vraag. Ik heb veel meer bedrijven gemaild maar kan nergens de filters kopen voor de hyundai steelstofzuiger 160 W. Dat was de vraag
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.