Hyundaielectronics Anmeldelser 237

4,3

Deze stofzuiger kan geen bocht of hoek aan en valt om. Constant moet de stofzuiger op zn wielen worden teruggezet worden tijdens gebruik

Ruim drie jaar geleden een ledtuinlamp van Hyundai Electronics gekocht die kort geleden stuk ging. Het bedrijf aangeschreven. Direct na het toesturen van de factuur en foto’s van de kapotte lamp kreeg... Vis mer

Oude deurbel ging defect, viel nog binnen het jaar na bestelling. Goede service van Willem, waarbij snelle antwoorden en snel doorpakken. Kreeg een nieuwe deurbel (upgrade vanaf mijn oude deurbel). Bi... Vis mer

Hoewel mijn smart home bel nooit geregistreerd is geweest heb ik zonder problemen een nieuw gelijkaardig toestel toegestuurd gekregen. Natuurlijk heeft men geprobeerd het "oude" toestel terug aan de... Vis mer

1. Elektronikkbutikk

Hyundai doet tegenwoordig meer dan alleen auto’s produceren. Tegenwoordig zijn wij ook bezig met het designen en ontwikkelen van alledaagse producten voor het huis. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan keukenmachines, stofzuigers en tuinlampen, maar ook aan hele smart home systemen voor een extra veilig thuis.

Enestående

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Garantie kwestie

Ik had een probleem met mijn Hyundai product, maar de verkoper gaf niet thuis. Daarom heb ik Hyundai electronics aangeschreven en zij hebben mijn garantie kwestie super goed opgelost! Nogmaals bedankt!

23. november 2024

Everyone should be this customer friendly

The employee I contacted listens well, responds quickly and thinks along until a suitable solution is found. I experienced the contacts as very pleasant.
In general, if all customer care employees would be as customer-friendly as Florian, consumers would be a lot less frustrated and much happier.

7. november 2024

Cordless vacuum cleaner

After contacting the Hyundai service center, we were very pleased with the communication and attitude.
Thank you very much to your team for such high quality standards!
The result exceeded all our expectations!

1. november 2024

Onze stofzuiger was kapot gegaan door…

Onze stofzuiger was kapot gegaan door een ongeldige reden omdat er haar kwam vast te zitten in 1 van de wieletjes.
We hadden een nieuw voetstuk gekocht op de website bijna 2 weken geleden, we hoorden er niets meer van en bij de bezorgdienst dhl is het pakketje niet vindbaar.

Had even geleden een mail gestuurd hadden ae gisteren ochtend om 5 u pas geantwoord met sorry voor late reactie, nadien niets meer ontvangen van reactie.

Wij zitten nu al heel lang zonder stofzuiger en wij hebben een kat die veel haar verliest.

Als ik geweten had dat er zoveel problemen ging zijn met gewoon een simpel voetstuk te bestellen had ik nooit op deze site besteld.

Ik had dit wel gedaan omdat er op de site “snelle levering in BE en NL” dus niet!!!

Jammer dat niemand antwoord van jullie service via mail en dat er niets wordt gedaan aan een oplossing en dag het zolang duurt!

Geld is weggesmeten en voetstuk van stofzuiger is nergens vindbaar! Bedankt!

28. oktober 2024
Logoen til Hyundaielectronics

Svar fra Hyundaielectronics

Beste Emma,

** Update** We hebben u zojuist een email gestuurd met een verklaring en oplossing.

Dank voor de feedback. Ik denk haast dat dit een misverstand moet zijn, we behandelen alle mails doorgaans binnen 24u.

Kunt u even uw email adres, of het order nummer van de bestelling delen? (Hier is een apart prive verzoek voor verzonden)

Met die informatie kunnen we het direct netjes op pakken.

Hoop spoedig van u te horen,

Groet
Jasper
Hyundaielectronics.nl

goede ervaring met het personeel van…

goede ervaring met het personeel van Hyundai eletronics investment na enige correspondentie mbt het bestellen van een artikel is vrij snel tot mijn beschikking. Mijn complimenten met snelle reactie van uw kant

25. oktober 2024

Hier wordt je niet vrolijk van

Voor dat je een keer antwoord krijgt duurt veel te lang.

En daarna is het nog niet opgelost

18. september 2024
Logoen til Hyundaielectronics

Svar fra Hyundaielectronics

Beste Patrick,

Dank voor de feedback. We kijken de kwestie graag even na. Zou u uw order nummer en/of email adres willen delen (daar heeft u apart een privé bericht voor ontvangen)

Dan kunnen wij de kwestie even onderzoeken.

Hoop spoedig van u te horen.

Groet!
Team HyundaiElectronics

Ik kon nergens anders dit product…

Ik kon nergens anders dit product krijgen . Was steeds "uitverkocht". Via online contact werd ik direct geholpen . Speciale vermelding voor de medewerker JASPER . De behandeling voor mijn probleem was gewoon TOP .

30. juli 2024

Garantie zonder weergaai.

Natuurlijk heeft men geprobeerd het "oude" toestel terug aan de praat te krijgen maar toen dat niet lukte heb ik van Hyunday een nieuwe gekregen. Top.
Vooral mijn "correspondent" Joris is TOP.

25. juli 2024