Når man har mye utstyr liggende kan man greit nok leie det ut til folk som trenger det. Litt penger her og litt penger her er greit det :) Hygglo tar en stor «cut», men man kan jo håpe de nedjustere... Vis mer

Hygglo fungerer helt topp. Lett å søke og finne det du er ute etter, god og trygg prosess, og veldig mange hyggelige utleiere.

4,8

Enestående

Har svart på 85 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Super fornøyd med skiutstyret👍☀️…

Super fornøyd med skiutstyret👍☀️ Fantastisk Morro å stå på fjellski igjen. Takk😃

17. april 2026

Svar fra Hygglo

Takk for den fine anmeldelsen! Så hyggelig å høre at skiutstyret bidro til en så god opplevelse ute. Ekstra gøy at du fikk kommet deg ut på fjellski igjen, det høres fantastisk ut.

Fantastisk app

Fantastisk app, lettjente penger på verktøy jeg har hatt brukt for få ganger.

17. april 2026

Svar fra Hygglo

Takk for den fine anmeldelsen! Så gøy å høre at appen har gjort det enkelt å få mer ut av verktøy som ellers brukes sjelden. Det er veldig hyggelig å høre at løsningen fungerer så godt for deg.

Hygglo fungerer helt topp

Svar fra Hygglo

Takk for den fine anmeldelsen! Så hyggelig å høre at du opplever tjenesten som enkel å bruke, trygg i prosessen og med så mange gode møter med utleiere.

Mvh Hygglo

Dette er så fint system å leie ting man…

Dette er så fint system å leie ting man trenger. Veldig trykt opplegg!

Svar fra Hygglo

Takk for den fine anmeldelsen! Så hyggelig å høre at du opplever tjenesten som både enkel og trygg å bruke. Det setter vi stor pris på.

Mvh Hygglo

En bærekraftig og fin løsning som har…

En bærekraftig og fin løsning som har levert topp de to gangene jeg har hatt behov for noe spesielt.

Svar fra Hygglo

Takk for den fine anmeldelsen! Så hyggelig å høre at tjenesten har fungert godt de gangene du har hatt behov for noe spesielt. Det er ekstra verdifullt for oss at du også trekker frem den bærekraftige siden.

Mvh Hygglo

Flott platform for å låne ut utstyr og…

Flott platform for å låne ut utstyr og verktøy som ligg uten å bli brukt! Ordentlig og ryddig system, som har sikkerhet for utleier.

Svar fra Hygglo

Takk for den fine anmeldelsen! Så hyggelig å høre at du opplever tjenesten som ryddig og trygg når du leier ut ting som ellers blir lite brukt. Vi setter stor pris på at du trekker frem både enkelheten og sikkerheten.

Mvh Hygglo

Veldig fornøyd med denne tjenesten

Veldig fornøyd med denne tjenesten. Leier ut forskjellige ting og har positive opplevelser.

10. april 2026

Svar fra Hygglo

Takk for den fine anmeldelsen! Så hyggelig å høre at du har hatt gode opplevelser med å leie ut gjennom tjenesten. Det betyr mye for oss å vite at plattformen fungerer godt i praksis.

Enkelt og som forventet.

9. april 2026

Svar fra Hygglo

Tack för din recension! Fint att höra att upplevelsen var enkel och levde upp till förväntningarna. Det uppskattar vi verkligen.

Drit bra app👍🏻

9. april 2026

Svar fra Hygglo

Takk for anmeldelsen! Kjempegøy å høre at du er så fornøyd 😊 Det setter vi stor pris på.

Mvh Hygglo

Dette er en flott plattform for leie /…

Dette er en flott plattform for leie / utleie av utstyr. Lett å finne det man trenger

8. april 2026

Svar fra Hygglo

Takk for den fine anmeldelsen! Så hyggelig å høre at du opplever plattformen som enkel å bruke, både for leie og utleie. Det betyr mye for oss at det er lett å finne det man trenger.

Mvh Hygglo

Supert å leiga utstyr isteden for å kjøpa!

Hyggelig kontakt, kjapp å svara. Grei henting og tilbakelevering! Anbefaler varmt!

30. mars 2026

Svar fra Hygglo

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen. Det er veldig fint å høre at kommunikasjonen fungerte godt, og at både henting og tilbakelevering opplevdes som enkelt og smidig. Vi setter stor pris på anbefalingen din.

Hygglo

Delingsøkonomi på sitt beste!

Har leiet mange ulike ting gjennom Hygglo, alt fra tilhenger og maskiner til ski og tursekk. Har vært superfornøyd alle ganger. Perfekt å leie når det er ting en ikke bruker så ofte. Vi har fått raske svar av hyggelige utleiere. Systemet til Hygglo er lett å forstå og det er enkelt både å bestille/avbestille og betale. Heier veldig på dette flotte tiltaket til delingsøkonomi!

30. mars 2026

Svar fra Hygglo

Tusen takk for den fine omtalen! Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt gode opplevelser med å leie så mange ulike ting gjennom Hygglo.

Vi setter stor pris på at du trekker frem både de hyggelige utleierne og at plattformen oppleves som enkel å bruke. Nettopp det å gjøre det lett å leie ting man bare trenger av og til, er en viktig del av det vi ønsker å få til.

Takk for at du heier på delingsøkonomi, og for at du er med og gjør dette mulig!

Mvh Hygglo

Det er enkelt å leie ut via Hygglo

Det er enkelt å leie ut via Hygglo. Gode forsikringsordninger sørger for at verktøy og utstyr er sikret og det gir en god trygghet for meg som utleier. Raske løsninger i appen som sørger for avtale med motpart og rask utbetaling etter endt leieforhold.

29. mars 2026

Svar fra Hygglo

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Så hyggelig å høre at du opplever det som enkelt å leie ut via Hygglo, og at forsikringsordningene gir deg trygghet som utleier. Vi er også glade for at du setter pris på de smidige løsningene i appen, både for avtaler og rask utbetaling. Takk for at du bruker Hygglo!

Helt greit

Helt greit! Det store aberet er at om man overskrider leien, så er det ingen måte å forlenge den på. Man kan avtale leie for en dag, men kan ha produktet en uke og prisen blir det samme.

Noe utrygt dette…

29. mars 2026

Svar fra Hygglo

Takk for tilbakemeldingen din. Så fint å høre at det ellers har fungert greit.

Det er en viss fleksibilitet rundt henting og levering på Hygglo, siden mange brukere er privatpersoner som tilpasser utleie rundt andre avtaler. Samtidig skal ingen beholde en gjenstand lenger enn det som er avtalt. Dersom det skjer, kan ekstra leiekostnader påløpe, og vi kan vurdere videre tiltak ut fra situasjonen.

Hvis noe slikt oppstår, er det viktig å kontakte support så snart som mulig, slik at vi kan hjelpe.

Enkelt å greit

Enkelt å greit, god kvalitet

21. mars 2026

Svar fra Hygglo

Tusen takk for den fine anmeldelsen! Så hyggelig å høre at du opplever Hygglo som enkelt og greit, med god kvalitet. Det setter vi stor pris på!

Veldig enkel kommunikasjon

21. mars 2026

Svar fra Hygglo

Tusen takk for anmeldelsen din! Det gleder oss å høre at kommunikasjonen fungerte så enkelt og smidig. Takk for at du bruker Hygglo!

Utleieforhold var enkelt og greit å…

Utleieforhold var enkelt og greit å arrangere inkludert betaling.

7. mars 2026

Svar fra Hygglo

Det er veldig hyggelig å høre at hele utleieforholdet opplevdes som enkelt og greit å ordne, inkludert betalingen. Vi ønsker at det skal være så smidig og trygt som mulig å bruke Hygglo, så det er fint å høre at du har hatt en god opplevelse.

Takk for at du tok deg tid til å dele dette.

Hygglo

Billig og problemfri utleie av godt verktøy

Å leie utstyr via Hygglo har i mitt tilfelle vært helt uproblematisk, eller rettere sagt en fin opplevelse. Plateheis og skruautomat fungerte perfekt og avstand for å hente og levere utstyr var prima. Mange alternativ innen akseptabel avstand. Kan anbefale denne form for rimelig leie av godt verktøy til alle gjør det selv mennesker.

8. mars 2026

Svar fra Hygglo

Takk for den flotte anmeldelsen.

Det er veldig hyggelig å høre at du har hatt en så god opplevelse med å leie via Hygglo, og at både utstyret og hele prosessen fungerte så bra. Vi ønsker at det skal være enkelt, tilgjengelig og trygt å finne det man trenger i nærheten, så det er ekstra fint å høre at dette har fungert godt for deg.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din og for anbefalingen.

Elsker Hygglo

Elsker Hygglo, bruker det til å leie alt mulig. Utrolig lettvint og fantastisk app. Har anbefalt den til både familie og venner.

27. februar 2026

Svar fra Hygglo

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du bruker Hygglo til å leie så mye forskjellig, og at du opplever appen som både enkel og nyttig. Vi setter også stor pris på at du har anbefalt oss til familie og venner. Det betyr mye for oss.

Vennlig hilsen