Har lenge brukt Hybel for å forvalte både egen bolig og næringsportefølje. Aldri hatt noe problemer, og menneskene i Hybel sørger for at alt går på skinner. Kan varmt anbefale Hybel til alle kjente... Vis mer
Hybel gjør utleie enkelt, trygt og effektivt - både for utleier og leietaker.
Jernbanetorget 4a, 0154, Olso, Norge
Har svart på 88 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Hadde gitt 0 stjerner her hvis det gikk. Helt ubrukelig opplegg, har ikke fått svar på over EN MÅNED!! Første utleieren vår fikk sparken, og vår nye utleier fortjener sparken enda mer! Skal aldri leie av Hybel igjen, og skal fraråde alle jeg kjenner til å leie fra Hybel. Får verken svar eller noe som helst hjelp, selv når vi hadde strømbrudd. Har snakket med flere jeg kjenner, og absolutt alle har kun dårlige opplevelser med Hybel.

Svar fra Hybel AS
Helt forferdelig å forholde seg til. De nekter for innbetalt leie og ingen svar å få når det oppstår problemer. De hadde fått 0 stjerner om mulig. Fraråder alle å leie igjennom hybel.no !!!

Svar fra Hybel AS
Plattformen er helt grei, og gjør det lett å finne / leie boliger. Savner mer autonomi over depositum. Skulle også vært mulig å avslutte leieforhold gjennom nettsiden slik at dette ikke bare er mellom partene. Det viktigste som mangler er anmeldelser av utleiere, da dette er veldig viktig for at leietakere.

Svar fra Hybel AS
Kundeservice er så latterlig dårleg at det burde vore delt ut ein premie. Vi kjem til å avslutte våre leigeforhold gjennom denne platformen.

Svar fra Hybel AS
Jeg har benyttet meg av Hybel i over 3 år nå til en stor utleieportefølje. Er utrolig fornøyd med systemet og brukervennligheten. Det meste går automatisk og det bidrar til effektivisering av min hverdag. Dersom det er noe jeg trenger bistand til så er de raske til å svare på support og de har en veldig utfyllende hjelp funksjon der det står mye info. Har tidligere hatt andre forvaltningssystemer som ikke har vært like gode.
Jeg har også fått tilbakemeldinger fra våre leietakere at de setter pris på hvor enkelt det er å forholde seg til systemet.
Kan trygt anbefale Hybel til alle som ønsker å forenkle hverdagen sin.

Svar fra Hybel AS
Har erfaring fra Hybel både som leietaker og utleier. Som leietaker gir plattformen en ekstra trygghet gjennom god oppfølging. Som utleier kan man slappe helt av, da plattformen automatiserer arbeidet. Kommer til å fortsette å være kunde

Svar fra Hybel AS
Veldig enkelt system og hjelper mye av jobben med kontrakt, depositum og innkreving av leie. Alt til en fornuftig pris. Supergod og rask support

Svar fra Hybel AS
Kan varmt anbefale Hybel til alle kjente som også driver med utleie av fast eiendom!
Totalt sett kjempe fornøyd med tjenesten og servicen jeg får, men savner depositumskonto også for næring. Regner med at dette kommer, og da endrer jeg også til 5/5 :)

Svar fra Hybel AS
Har fått personlig telefonisk hjelp flere ganger.

Svar fra Hybel AS
Hei ! Har vært kunde hos Hybel .no i over 5 år. Når en har flere leietakere og ulike avtaler enten det gjelder leiebeløp, kontrakts utforming og lengde, er Hybel.no sine kontrakter og oversikter svært gode og svært avbeidsbesparende. Ordningen for innbetaling av depositum har og blitt svært bra. Gevinsten for meg som utleier overgår kostnadene i stor grad, og samtidig hindrer dette både misforsdtåelser og ulemper. Det ideelle verktøy for utleier enten som privat person eller for firma. Kan anbefales på det sterkeste.

Svar fra Hybel AS
Brukervennlig plattform for utforming og signering av leiekontrakt og innkreving av husleie ved utleie av hybel. Enkel og billig løsning for depositumskonto inkludert i løsningen

Svar fra Hybel AS
Fikk leid ut enheten min raskt på markedsplassen og systemet gjør egentlig det meste uten at jeg må gjøre noe. Anbefales!

Svar fra Hybel AS
Fungerer ypperlig - alt i ett system

Svar fra Hybel AS
Tlf nummer står tydligvis offentlig for alle utleiere, fikk ekle meldinger både på sms og insta (som betyr at han så hele navnet mitt eller har søkt opp nummeret mitt) fra en som tilbøy å leie ut billigere hvis ditt og datt. Synes ikke Personlige opplysninger burde være free for all. Sletter profilen min. Vet dette er fra hybel.no da jeg fikk det samme dagen jeg opprettet en profil.

Svar fra Hybel AS
Fantastisk verktøy, skreddersydd for utleie av bolig som jeg driver med. Servicen er også fantastisk, min kontakt Thomas Lindberg v/Hybel AS er alltid tilgjengelig og svarer på kort tid.

Svar fra Hybel AS
Tjenesten er brukervennlig, effektiv og gir oss god oversikt over utleieprosesser. Kundeservicen er profesjonell og rask til å svare, og vi opplever at Hybel stadig utvikler seg for å gjøre plattformen enda bedre. Vi setter stor pris på samarbeidet og anbefaler Hybel på det varmeste.

Svar fra Hybel AS
OBS!! Mistenker lekkasje av mine betalingsopplysninger (kortnummer m.m.) fra deres side, enten direkte eller gjennom tredjepartsleverandører de benytter. Har siden min ene betaling på hybel.no blitt fratrukket 399kr fra et selskap som kaller seg "leieboliger.com". Jeg har aldri vært forbundet med noe form for leie før jeg opprettet bruker hos hybel.no, og siden dagen etter betaling av premium bruker blitt trukket fra et falskt selskap. Jeg ønsker ikke å rette noen påstand om skyld, men å advare andre om å følge ekstra nøye med på kontoen etter betalinger, da jeg selv ble trukket for beløp uten samtykke kort tid etter.

Svar fra Hybel AS
Ser at det er mange som klager på Hybel og til det har jeg bare en ting å si.... Betal husleien i tide, gjør opp for Dere, så slipper Dere å havne i trøbbel osv.... Klarer ikke å forstå hva som er galt med å bruke Hybel!! Depositumgarantien fungerer godt og er et meget godt alternativ til de som sliter med å måtte ut med et depositum på mellom 30.000,- og 60.000,-

Svar fra Hybel AS
Plattformen er enkel å bruke. Alltid god kommunikasjon med dem og får svaret hver gang jeg trenger hjelp.
Ingen av leietakerne mine har klaget om dem hjeller.