Hvalsoe Teltudlejning Anmeldelser 16

1. Teltutleie
  2. Hoppeslottutleie
  3. Barneselskaper
  4. Festival

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hos Hvalsø Teltudlejning er vi de første og sidste til din fest med teltudlejning og festudlejning i København, Nordsjælland og Sjælland. Læs mere her.

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Professionelle, ordentlige og hjælpsomme

Skulle holde havefest for 70 mennesker. Tog kontakt til flere teltudlejere, men endte heldigvis hos Hvalsø teltudlejning. Jeg vil undlade at nævne den mest useriøse teltudlejer midt på Sjælland, men kun glæde mig over den meget professionelle tilgang til udlejningen der blev vist hos Hvalsø Teltudlejning.

Alt spillede.

Opstarten med opmålingen, til rådgivningen omkring service, bar m.v.

Derefter opsætningen , nedtagningen og den efterfølgende opfølgning. Ordentlighed og professionalisme var overskriften for alt det vi oplevede.

Endnu engang tak til Hvalsø teltudlejning og en stor anbefaling herfra.

30. august 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leje af telt mv. til konfirmation

Vi lejede et telt med gulv, varmeovne, service, vinkøleskab og bordfodbold til vores søns konfirmation. Fra min første mail til Hvalsø Teltudlejning nogle måneder før konfirmationen og til, at telt mv. var afhentet efter festen, var det en god og professionel service, som Hvalsø Teltudlejning leverede. Der var fin hjælp og fleksibilitet i forhold til bestillingen, herunder mulighed for tilpasning undervejs i forhold til antal gæster. Telt mv. blev leveret torsdag før festen om lørdagen, og det hele blev hentet igen mandag. Jeg giver Hvalsø Teltudlejning min bedste anbefaling.

4. mai 2024

Svar fra Hvalsoe Teltudlejning

Tak for de rosene ord, vi tilstræber altid at imødekomme kundernes ønsker og behov.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse med…

Jeg havde en super god oplevelse med Hvalsø teltudlejning. Vi skrev til dem efter et tilbud, og de var meget hjælpsomme og foreslog ting vi ikke selv havde tænkt på. De kom to mand og satte teltet op, lagde gulv og satte lys på. Det hele stod rigtig flot og stabilt. Efter Festen blev det hele taget ned igen. Alt gik lige efter aftalen og vi kan ikke klage over noget som helst. Jeg vil helt sikkert anbefale dem.

20. mai 2023

Vi brugte HTU til vores firma Norlase ApS

Vi brugte HTU til vores firma sommerfest i Norlase ApS. Leje af telt, interaktiv challenge, borde, stole, duge, porcelæn, softice maskine og meget andet. Levering og opsætning som planlagt, nedtagning og afhentning også til den aftalte tid, kommunikation under planlægning har været helt i top og ved levering/opsætning af telt mv og afhentning/nedtagning var der også super service, meget kompetent personale, så helt igennem en super god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale HTU til alle der skal holde fest. KH Eva Kristjansson

9. september 2022

Kære Eva kristjansson
Tak for de rosende ord, det er den oplevelse vi altid tilstræber at give vores kunder. Det er vigtigt for os at kunderne føler sig godt behandlet.
Claus Petersen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde Hvalsø Teltudlejning til at…

Vi havde Hvalsø Teltudlejning til at opstille telt hos os ifb med sommerfest. Hele vejen igennem var kommunikationen god, opstillingen og nedtagningen problemløs og alt fungerede. Vi havde lejet borde, stole, service, køleskabe, fadølsanlæg osv. Alt var rent og i orden, og det var topfedt ikke at skulle bruge tid på at rengøre det efter brug.
Klar anbefaling herfra til Hvalsø Teltudlejning

29. august 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hvalsø Teltudlejning er fantastisk!

Hvalsø Teltudlejning får vores bedste anbefalinger, og alle der skal holde fest i haven på leje hos dem :-)
Vi holdt konfirmation i maj, og ALT spillede, blev leveret tid tiden og var i super stand. Selv deres standardbestik var fint og skinnede.
Teltet skulle stå i en indkørsel, hvor der kun lige præcis var plads helt op af huset, og vores vej er så smal, at en lastbil spærrer alt. Vi frygtede derfor, om de ville give op, men der kom tre fantastiske gutter som fik teltet passet ind med lidt kreativitet, og som var glade og høflige hene vejen, selvom de måtte flytte lastbilen flere gange, mens de satte teltet op.
Under festen hik varmen ud, fordi der var blevet stillet noget foran blæseren. Lettere panik opstod, da det var sent lørdag aften, men der var en hotline, hvor telefonen blev taget med det samme, og på få minutter blev vi guidet til at kunne starte varmen igen. Der var dejlig varmt i teltet hele aftenen, selvom det var koldt og blæsende udenfor.
Vi har kun mødt søde og hjælpsomme mennesker i dette firma, og jeg anbefaler dem til alle, der vil holde fest med tryghed.

13. juni 2022

Perfekt til fest

Skal du holde gør-det-selv-fest (i vores tilfælde bryllup), er det Hvalsø Teltudlejning, du skal have fat i. De har stort set alt, du skal bruge - også virkelig mange ting, du slet ikke vidste, du skulle bruge.

Kirsten og Claus er enormt rutinerede, og hjælper med at afstemme mængder og med input til, hvad der skal bruges. Derudover er de og deres ansatte virkelig søde og hjælpsomme. Vi havde i forbindelse med vores fest fået et par karafler med, som var beskadigede, og dem sørgede Hvalsø for at erstatte ved at med det samme køre ud med et par nye. Derudover var vores tjenere kommet til at sende en masse bestik fra der hvor vi holdt festen med tilbage til Hvalsø, og det sørgede de også for at få styr på.

Alt i alt er vi meget tilfredse med Hvalsø, og vil bestemt læne os op ad dem igen, hvis vi igen skal holde stort gilde.

1. oktober 2021

Sublim service☺️

Vi har brugt HTU i de sidste 10 år, til stort og småt, og det er altid en sublim service, en fantastisk fleksibilitet og alt er bare tip top i orden. Kirsten og Claus og alle deres ansatte er helt fantastiske og altid klar til at hjælpe. Jeg kan virkelig anbefale Hvalsø teltudlejning, de er bare de bedste.

16. august 2021

Svar fra Hvalsoe Teltudlejning

Tak for den fine beskrivelse af jeres oplevelse med Hvalsø Teltudlejning.
Vi bestræber os altid på at gøre vores bedste for at vores kunder får en god oplevelse.
m.v.h.
Kirsten og Claus

Telt i haven til 90 mennesker

Har i weekenden haft fornøjelsen af at holde bryllup i haven med telt og service fra Hvalsø Teltudlejning. Vi havde desuden lejet en lille træbod, der fungerede supergodt som bar i haven. Alt var bare så fint, og servicen var helt i top. Kirsten og Claus er meget hjælpsomme og imødekommende, og man kan virkelig mærke, at de ønsker at skabe den bedste oplevelse for deres kunder. Vi har af flere omgange måtte rykke datoen for brylluppet grundet corona og er blevet mødt med fuld forståelse og venlighed hver gang. Så stor anbefaling herfra.

10. august 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Formidabelt, professionelt, suveræn kvalitet.

Formidabelt. Sikke en professionel, imødekommende og serviceminded virksomhed. Alt var i orden, teltet af super kvalitet, service pænt og rent. Brugte et andet firma til sidste arrangement, men vil KUN anbefale Hvalsoe. Mange, mange tak til Kirsten og det søde crew - alt var med til at gøre konfirmationen helt perfekt.

22. juni 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god service til vores bryllup.

Super god service til vores bryllup.

Vi lejede alt hos Hvalsø, telt med gulv og innerlining, borde og stole, service, bar og toiletvogn - Det gjorde det hele meget nemmere og overskueligt.

2. juli 2018
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi lejede telt og fuldt service til…

Vi lejede telt og fuldt service til vores datters konfirmation i maj og var godt tilfredse med både opstilling af telt, det lejede service og den service, der blev ydet fra Hvalsø Teltudlejnings side.

De er meget professionelle og ikke mindst pålidelige :)

24. mai 2018

Professionelt

Vi kan varmt anbefale Hvalsø Teltudlejning til større arrangementer.

Vi havde fornøjelsen i forbindelse med vores 125 års jubilæumsmesse med mere end 20 udstillere og 500 gæster/kunder.

Hvalsø leverede rammerne og anbefalede Restaurant Bellahøj som madleverandør – fantastik anbefaling.

Alt klappede - tak til Hvalsø Teltudlejning for deres meget professionelle håndtering af så stort et arrangement.

13. september 2017
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv