We werden uitstekend geholpen door Maurice en Tim. Beide heren hebben ons enorm goed bijgestaan: we werden helder en deskundig voorgelicht, en zijn keurig binnen ons gestelde budget gebleven. Nu kij... Vis mer

Selskapet har svart
Voor ons nieuwe huis een keuken uitgezocht. Heel goed en vriendelijk geholpen door Bas v. A. Hij nam alle tijd voor ons en we hebben alles op ons gemak uit kunnen zoeken. Ook had hij hele goede ideeën... Vis mer
Selskapet har svart
Keuken en badkamer bij onze nieuwbouw woning hier uitgezocht. Bij oplevering geen problemen. Later helaas wel maar dan laten ze je in de kou staan. Ons bad ging “bobbelen” en na een aantal weken kre... Vis mer
Rij zo hard als je kan voorbij dit bedrijf. Zeer slechte ervaring met Bo en huysinc. Wat zijn wij voorgelogen zeg. Ze spelen onder een hoedje met de aannemer. Dit bedrijf verkoopt slecht en beschadigd... Vis mer
Selskapet har svart
Huysinc keuken, badkamer & tegels is een interactieve showroom waar ruim 4.500 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. Een unieke beleving waar je onder andere virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt, je keuken past op ware grootte, keuzes maakt op overzichtelijke pleinen en véél meer! Ontdek het op de website of breng een bezoek aan de showroom!
Regterweistraat 5, 4181 CE, Waardenburg, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
In korte tijd hebben we Bas leren kennen als een man met grote kennis die in alle rust helpt om de ideale badkamer samen te stellen. Een top adviseur.

Svar fra Huysinc
Hele mooie zaak en goed advies. Wij zijn super geslaagd voor onze badkamer

Svar fra Huysinc
In ons geval was een digitale afspraak ern prima oplossing. Een bezoek aan de showroom is voor ons moeilijk omdat wij niet in Nederland wonen. De basis is nu gelegd, het fijne werk komt volgend jaar.

Svar fra Huysinc
Meedenker. Heel kundig en vriendelijk. Eerlijk.
Bedankt Mark en Sandra 👍

Svar fra Huysinc
wij zij zeer tevreden met de vakkundigheid van de medewerkers die ons geholpen hebben met het uitzoeken van keuken, badkamer- en toiletinrichting.

Svar fra Huysinc
Je wordt met een glimlach ontvangen in de Van Wanrooij showroom, wordt uitstekend geholpen en gaat met een prachtig resultaat naar huis.

Svar fra Huysinc
Mooie showroom, en als er niet is dan kan alles gemaakt worden. Daar heeft onze adviseur Jeroen ons erg mee geholpen.
Prijs/kwaliteit zeer goed!

Svar fra Huysinc
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf!! Ze naaien je één oor aan waar je bij staat. Sales doen ze goed, maar zodra ze je geld hebben is de service als sneeuw voor de zon verdwenen! Problemen worden niet opgelost en na 2 jaar zitten we nog met problemen met onze badkamer!!! En met de keuken hebben we ook lange tijd gedoe gehad. Dat was na een jaar pas opgelost…

Svar fra Huysinc
Jeroen heeft goed naar mijn wensen geluisterd en hierop geanticipeerd, waardoor er naar volle tevredenheid een ontwerp van mijn toekomstige badkamer is gemaakt
Ook Jannick heeft met het ontwerp van mijn toekomstige keuken een blije klant van mij gemaakt. Daarnaast heeft hij snel en alert gereageerd op een vraag van mij achteraf.

Svar fra Huysinc
Afspraak voor zowel de keuken als badkamer gehad. Goed geholpen door Bjorn en Rick, met een mooi ontwerp als resultaat!

Svar fra Huysinc
Erg blij met de aangeboden hulp, het meedenken in opstelling in budget en de uitstekende hulp toen we de dag nadien toch nog een extra toevoeging wilden toepassen. Alles behalve een opdringende keukenboer, hebben echt gesproken met een geduldig vakman! Bedankt!

Svar fra Huysinc
Bij van Wanrooij vind je voor elke beurs, groot of klein, een keuken of badkamer. Je wordt deskundig geholpen. Kortom alle lof!

Svar fra Huysinc
We hebben een topdag gehad bij van Wanrooij. In de watten gelegd qua ontvangst en lunch en heel goed geholpen door Jannick (voor de keuken) en Bas (voor de badkamer). Beide heren kunnen goed luisteren en inleven en hebben ons goed geholpen bij het wikken en wegen en maken van keuzes. De showroom heeft een ruime keuze en door de persoonlijke begeleiding verzuip je niet in de grote hoeveelheid die er staat, maar kijk je gerichter. Fijne service.

Svar fra Huysinc
Heel goed geholpen , vriendelijk,Billand heeft alle tijd voor ons genomen, Echt een aanrader

Svar fra Huysinc
Sinds februari een nieuwe woning met keuken van de firma van Wanrooij, wat n drama, hebben al 6 x geprobeerd het op te lossen, nog steeds 2 kasten kapot, verkeerde vaatwasser, grote opening bij de oven / magnetron, onafgewerkte vloer strips en zo ook van de kasten.
Als je dan ook nog kritische vragen gaat stellen wordt degene ook nog een gruwelijk arrogant.
Mocht je toch in zee gaan, betaal nooit alles van tevoren.
In een prettige ontspannen sfeer ga je met de verkoper op weg om je keuken te ontwerpen. Handig dat je alle opties ter plekke kunt bekijken in de enorme showroom. Langzaam maar zeker groeit je idee uit tot iets concreets en uiteindelijk kun je met een bril op visueel door je ontworpen keuken wandelen. De prijs valt dan toch een beetje tegen maar uiteindelijk vind je elkaar en ga je zeer tevreden naar huis met een mooie nieuwe keuken. Het bedrijf zorgt voor alles. Een prettige gedachte.

Svar fra Huysinc
We zijn hartelijk ontvangen en uitstekend, deskundig en naar tevredenheid geholpen om tot onze gewenste keuken en badkamer te komen.

Svar fra Huysinc
Zeer klantvriendelijke adviseurs voor de aankoop van keuken en badkamer. Thijmen en Jannick luisteren goed naar je wensen en denken met je mee. Geven betaalbare alternatieven. Door hen zijn we goed geslaagd.

Svar fra Huysinc
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.